Monika z Katowic Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Topik już pojechał!!!:multi: Sam wspaniały Nikus Go zawoził!:multi: Teraz czekamy "przepisowe" 2 tygodnie zanim rozdamy topikową kaskę. O ile pamiętam Nemo bawił się z haszczakami na drugim wybiegu. Tam jest raj.. Tylko zdjęć nie mam, bo cały czas byłam z Topiczkiem. :) Ufam, że Tymnoka też ktoś niedługo pokocha! :loveu::loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Gabi o Tymka Nikt nie dzwoni?? jak On sie miewa? Quote
psiakiGabi Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Nikt nie dzwonił o Niego :roll:ani jednego telefonu :-( Tymonek miewa się super :) nie lubi Rasty'ego :evil_lol: warczy na Niego :evil_lol: lubi wygrzewać się w słoneczku, nie brudzi już wcale w kojcu, no i zaczął podnosić nogę jak sika :eviltong: Tymek to ulubieniec mojej siostry :lol: Jego nie da się nie lubić:loveu: Quote
Monika z Katowic Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Może zrobimy zwykłe, papierowe ogłoszenia dla Tymonka? :) Myślę, że trzeba dać Mu szansę na wszystkich "frontach"! Mam jeszcze pytanie - czy kochany Tymonek nadaje się na przyjaciela dla starszej osoby?:loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Monika z Katowic napisał(a):..........Mam jeszcze pytanie - czy kochany Tymonek nadaje się na przyjaciela dla starszej osoby?:loveu: pewnie zalezy jak starszej..bo On jest młodziutki Quote
psiakiGabi Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Nadaje się dla osoby starszej, tylko tak jak pisze Gosia jest młodziutki więc trzeba to brać pod uwagę. Jeśli chodzi o charakter to jak najbardziej się nadaje. Dzisiaj były u nas znowu te cioteczki, które mówią, że przyjeżdżają do nas, a tak naprawdę to do psów przyjeżdżają :) i jest wśród nich jedna osoba mająca problemy z chodzeniem, z częściowym niedowładem nogi i pomimo tego, że sama ledwo chodzi, dzisiaj spacerowała z Tymonkiem bez żadnego problemu, zachowywał się pięknie, szedł pomalutku Jej tempem, nie ciągnął, jest to też ważna informacja :) a tu dowody :) zapoznanie :) no to idziemy :) Quote
Cleo2008 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 na FB tez sie o niego pytali, ale niestety tylko "kontrolnie" przypominam link do wydarzenie na FB http://www.facebook.com/find-friends/browser/#!/event.php?eid=160145420710440¬if_t=event_wall#wall_posts Quote
hovomaniaczka Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Przepraszam, że z takim opóźnieniem ale miałam drobne problemy z finansami, ale za to wysłałam deklarację za maj i czerwiec. ;) Quote
Nikus Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 hovomaniaczka napisał(a):Przepraszam, że z takim opóźnieniem ale miałam drobne problemy z finansami, ale za to wysłałam deklarację za maj i czerwiec. ;) bardzo dziękujemy:) nic się nie stało:) płacimy za hotelik pod koniec miesiąca:razz: Quote
Syla Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Kto zbiera pieniądze dla Tymonka? Chyba Nikuś, jak się nie mylę.Wpłacałam Ci już kiedyś, ale i tak proszę o numer konta.Śliczny Tymonek.Może warto dodać, że jest odpowiedni dla osob z niepełnosprawnością ruchową :lol: Quote
Nikus Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Syla dzięki wielkie za ofertę pomocy- odpiszę wieczorem na PW:) A treraz dziękuję pięknie za wpłaty cioteczkom Triszy:Rose: i Hovomaniaczce:Rose: Quote
Cleo2008 Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 jest tu ktos jeszcze ? podobna historia jak u Tymona, sunka w wolominie! http://www.dogomania.pl/threads/208508-FAKTY-sunia-potrzebuje-cz%C4%99stego-zakraplania-BEZ-DT-NIE-MA-SENSU-KAZA%C4%86-JEJ-%C5%BBY%C4%86!/page2 POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!! :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Monika z Katowic Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Dobrej nocki, kochany Tymonku! :sleep2: Quote
li1 Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Syla napisał(a):.........Może warto dodać, że jest odpowiedni dla osob z niepełnosprawnością ruchową :lol: To sie zgadza. Naprawde. On dopasowuje sie do osoby. Ale pobiegac tez lubi. Napisze po raz kolejny, ze Tymonek to WSPANIALY PIES. Kochany, madry, sliczny, cudowny. Quote
Nikus Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Mizianko dla Tymusia:) wysyłam kasę za wczasy u Gabi:) Quote
Nikus Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Tymonek dziękuje za wpłaty cioteczkom: Yolanovi:Rose: Monice z Katowic:Rose: oraz Katarzynie G z FB :Rose: Niedługo wznowimy Tymkowi ogłoszenia:) Quote
Monika z Katowic Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]:loveu: Dzisiaj, w imieniu szczęśliwie adoptowanego Topika, wysłałam dla Tymonkowi prezent w kwocie 50 zł. :loveu: Serdecznie proszę o potwierdzenie, gdy pieniądze dojdą, wpisem na wątku Topika: [/FONT] Quote
Nikus Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 [quote name='Monika z Katowic'] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]:loveu: Dzisiaj, w imieniu szczęśliwie adoptowanego Topika, wysłałam dla Tymonkowi prezent w kwocie 50 zł. :loveu: Serdecznie proszę o potwierdzenie, gdy pieniądze dojdą, wpisem na wątku Topika: [/FONT] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:ojejku ślicznie dziękujemy Monika:Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Nikus Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Wpłata od Topisiowego Skarbnika już "zaksięgowana"- jeszcze raz ogromnie dziękujemy Monice:lol::lol: EDIT: I dziękuję Syli za wpłatę dla naszego pupilka:) :Rose: Quote
Recommended Posts