Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Topik już pojechał!!!:multi: Sam wspaniały Nikus Go zawoził!:multi:
Teraz czekamy "przepisowe" 2 tygodnie zanim rozdamy topikową kaskę.
O ile pamiętam Nemo bawił się z haszczakami na drugim wybiegu. Tam jest raj..
Tylko zdjęć nie mam, bo cały czas byłam z Topiczkiem. :)

Ufam, że Tymnoka też ktoś niedługo pokocha! :loveu::loveu:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikt nie dzwonił o Niego :roll:ani jednego telefonu :-(
Tymonek miewa się super :) nie lubi Rasty'ego :evil_lol: warczy na Niego :evil_lol:
lubi wygrzewać się w słoneczku, nie brudzi już wcale w kojcu, no i zaczął podnosić nogę jak sika :eviltong:
Tymek to ulubieniec mojej siostry :lol: Jego nie da się nie lubić:loveu:

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
..........Mam jeszcze pytanie - czy kochany Tymonek nadaje się na przyjaciela dla starszej osoby?:loveu:

pewnie zalezy jak starszej..bo On jest młodziutki

Posted

Nadaje się dla osoby starszej, tylko tak jak pisze Gosia jest młodziutki więc trzeba to brać pod uwagę. Jeśli chodzi o charakter to jak najbardziej się nadaje. Dzisiaj były u nas znowu te cioteczki, które mówią, że przyjeżdżają do nas, a tak naprawdę to do psów przyjeżdżają :) i jest wśród nich jedna osoba mająca problemy z chodzeniem, z częściowym niedowładem nogi i pomimo tego, że sama ledwo chodzi, dzisiaj spacerowała z Tymonkiem bez żadnego problemu, zachowywał się pięknie, szedł pomalutku Jej tempem, nie ciągnął, jest to też ważna informacja :)

a tu dowody :)

zapoznanie :)

no to idziemy :)

Posted

hovomaniaczka napisał(a):
Przepraszam, że z takim opóźnieniem ale miałam drobne problemy z finansami, ale za to wysłałam deklarację za maj i czerwiec. ;)

bardzo dziękujemy:) nic się nie stało:) płacimy za hotelik pod koniec miesiąca:razz:

Posted

Kto zbiera pieniądze dla Tymonka? Chyba Nikuś, jak się nie mylę.Wpłacałam Ci już kiedyś, ale i tak proszę o numer konta.Śliczny Tymonek.Może warto dodać, że jest odpowiedni dla osob z niepełnosprawnością ruchową :lol:

Posted

Syla dzięki wielkie za ofertę pomocy- odpiszę wieczorem na PW:) A treraz dziękuję pięknie za wpłaty cioteczkom Triszy:Rose: i Hovomaniaczce:Rose:

Posted

Syla napisał(a):
.........Może warto dodać, że jest odpowiedni dla osob z niepełnosprawnością ruchową :lol:

To sie zgadza. Naprawde. On dopasowuje sie do osoby. Ale pobiegac tez lubi. Napisze po raz kolejny, ze Tymonek to WSPANIALY PIES. Kochany, madry, sliczny, cudowny.

Posted

Tymonek dziękuje za wpłaty cioteczkom: Yolanovi:Rose: Monice z Katowic:Rose: oraz Katarzynie G z FB :Rose:

Niedługo wznowimy Tymkowi ogłoszenia:)

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]:loveu: Dzisiaj, w imieniu szczęśliwie adoptowanego Topika, wysłałam dla Tymonkowi prezent w kwocie 50 zł.
:loveu: Serdecznie proszę o potwierdzenie, gdy pieniądze dojdą, wpisem na wątku Topika:

[/FONT]

Posted

[quote name='Monika z Katowic']

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]:loveu: Dzisiaj, w imieniu szczęśliwie adoptowanego Topika, wysłałam dla Tymonkowi prezent w kwocie 50 zł.
:loveu: Serdecznie proszę o potwierdzenie, gdy pieniądze dojdą, wpisem na wątku Topika:

[/FONT]

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:ojejku ślicznie dziękujemy Monika:Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

Wpłata od Topisiowego Skarbnika już "zaksięgowana"- jeszcze raz ogromnie dziękujemy Monice:lol::lol:

EDIT: I dziękuję Syli za wpłatę dla naszego pupilka:) :Rose: