Nikus Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Mała prośba dotycząca finansów Tymka.Czy ktoś mógłby pomysleć o jakimś bazarku dla niego? wg moich obliczeń pod koniec miesiąca maja zabraknie nam kasy na opłacenie hoteliku:( Quote
Lu_Gosiak Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 na allegro Tymus ma sporo wejsc - ale pewnie skoro Gabi nic nie pisze telefonu zadnego Gabi jak tam Tymus sie dzis czuje?? Quote
psiakiGabi Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Tymuś czuje się super:) chyba nie wie, ze czegoś mu brakuje :) On wogóle ma takie luzackie podejście do wszystkiego, niczym się nie przejmuje za bardzo :) Quote
ClaudiaAnna Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Przyszłam zobaczyć co tam nowego i pogłaskać luzackiego Tymusia :D :D Quote
Nikus Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Tymuś dziękuje za wpłatę cioteczce Yolanovi:Rose::Rose::Rose: Quote
Syla Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Bardzo fajny ten Wasz Tymonek, w dodatku śleputek.Nikuś, spakuję fanty na bazarek i zabierzesz ode mnie 7 maja, jak przyjedziesz.Pytałam Cię już i Livka jak go zrobi, to ewentualną kasę, przeznaczycie na Tymcia. Quote
Nikus Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='Syla']Bardzo fajny ten Wasz Tymonek, w dodatku śleputek.Nikuś, spakuję fanty na bazarek i zabierzesz ode mnie 7 maja, jak przyjedziesz.Pytałam Cię już i Livka jak go zrobi, to ewentualną kasę, przeznaczycie na Tymcia.[/QUOTE] Dzięki Syla:) Monika z Katowic też chce coś dorzucić:) damy radę -bo jesteśmy tu razem:) Quote
Monika z Katowic Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='Nikus']Dzięki Syla:) Monika z Katowic też chce coś dorzucić:) damy radę -bo jesteśmy tu razem:)[/QUOTE] Chętnie dorzucę! :) Tylko proszę adres do wysyłki obiecanych na tymonkowy bazarek filmów dvd. :) Quote
Lu_Gosiak Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Tymus to luzacki psiak:D:D: super skonczylo sie allegro wznowic wyroznione czy moze narazie zwykle? Quote
Nikus Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Gabi-poleciała zapłata za hotelik:) EDIT: Dziekuję cioteczce Katarzynie G z FB za wpłatę deklaracji:Rose: Quote
Nikus Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Wiem wiem tak nie wolno pisać,ale co mam zrobić?:shake: Cioteczce Salibince chciałem bardzo podziękować za wpłatę dla Tymusia :Rose: Quote
Lu_Gosiak Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='Nikus']Wiem wiem tak nie wolno pisać,ale co mam zrobić?:shake: ....:[/QUOTE] o co chodzi Nikus?? Quote
Nikus Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='Lu_Gosiak']o co chodzi Nikus??[/QUOTE] no nie wolno pisać drugiego własnego postu pod postem :) ale przy edycji nie widać wpisu:) Quote
Livka Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Pozdrawiamy Tymusia i jego opiekunów :loveu: Pozostaje nam tylko wykupienie pakietu ogłoszeń i .... szukamy najwspanialszego domu dla naszej przytulanki :lol: Nikuś możesz spokojnie pisać :evil_lol: Quote
Nikus Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Livka']Pozdrawiamy Tymusia i jego opiekunów :loveu: Pozostaje nam tylko wykupienie pakietu ogłoszeń i .... szukamy najwspanialszego domu dla naszej przytulanki :lol: Nikuś możesz spokojnie pisać :evil_lol: Dzięki:) Postaram się w tym tygodniu zająć się tymi ogłoszeniami-teks cudowny już napisałaś:Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Nikus Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Gdzie wszyscy? no dostanę bana jak tak dalej pójdzie:( Moniko z Katowic Tymuś dziękuje za wpłatę:) :Rose: Quote
Lu_Gosiak Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 dzien doberek:):) Nikus co z tym allegro mamy na wyroznienie?? - wtedy nie przeslalabym mojej deklaracji i doloze reszte i wyroznie Quote
Nikus Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Lu_Gosiak']dzien doberek:):) Nikus co z tym allegro mamy na wyroznienie?? - wtedy nie przeslalabym mojej deklaracji i doloze reszte i wyroznie[/QUOTE] na razie to nie mamy na wyróżnienie i mogą być braki na hotelik.Jak ruszymy z bazarkami to wtedy będzie lepiej...Ja wykupię Tymkowi ogłoszenia- mam nadzieję,że jutro się uda-Ostatnio mam w domu problemy z netem:( Quote
Lu_Gosiak Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 oki to przesylam normalnie moja deklaracje z Tymonkowi puscze niewyroznione:) i przy okazji zajrzyjcie prosze do psa ktorego chca uspic bo zamontowali kamery i pies niepotrzebny...piekny mix labka:( http://www.dogomania.pl/threads/207058-Atos-eutanazja-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((-((((((((((((((((((( Quote
psiakiGabi Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Proszę mi się tu publicznie nie śmiać z intymnych spraw Tymonka:mad: bo on nawet nie zauważył, że mu ukradli jajko:evil_lol: Quote
Recommended Posts