Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mała prośba dotycząca finansów Tymka.Czy ktoś mógłby pomysleć o jakimś bazarku dla niego? wg moich obliczeń pod koniec miesiąca maja zabraknie nam kasy na opłacenie hoteliku:(

Posted

Bardzo fajny ten Wasz Tymonek, w dodatku śleputek.Nikuś, spakuję fanty na bazarek i zabierzesz ode mnie 7 maja, jak przyjedziesz.Pytałam Cię już i Livka jak go zrobi, to ewentualną kasę, przeznaczycie na Tymcia.

Posted

[quote name='Syla']Bardzo fajny ten Wasz Tymonek, w dodatku śleputek.Nikuś, spakuję fanty na bazarek i zabierzesz ode mnie 7 maja, jak przyjedziesz.Pytałam Cię już i Livka jak go zrobi, to ewentualną kasę, przeznaczycie na Tymcia.[/QUOTE]

Dzięki Syla:) Monika z Katowic też chce coś dorzucić:) damy radę -bo jesteśmy tu razem:)

Posted

Wiem wiem tak nie wolno pisać,ale co mam zrobić?:shake:

Cioteczce Salibince chciałem bardzo podziękować za wpłatę dla Tymusia :Rose:

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']o co chodzi Nikus??[/QUOTE]

no nie wolno pisać drugiego własnego postu pod postem :) ale przy edycji nie widać wpisu:)

Posted

Pozdrawiamy Tymusia i jego opiekunów :loveu:

Pozostaje nam tylko wykupienie pakietu ogłoszeń i .... szukamy najwspanialszego domu dla naszej przytulanki :lol:

Nikuś możesz spokojnie pisać :evil_lol:

Posted

[quote name='Livka']Pozdrawiamy Tymusia i jego opiekunów :loveu:

Pozostaje nam tylko wykupienie pakietu ogłoszeń i .... szukamy najwspanialszego domu dla naszej przytulanki :lol:

Nikuś możesz spokojnie pisać :evil_lol:

Dzięki:)
Postaram się w tym tygodniu zająć się tymi ogłoszeniami-teks cudowny już napisałaś:Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']dzien doberek:):)
Nikus co z tym allegro mamy na wyroznienie?? - wtedy nie przeslalabym mojej deklaracji i doloze reszte i wyroznie[/QUOTE]

na razie to nie mamy na wyróżnienie i mogą być braki na hotelik.Jak ruszymy z bazarkami to wtedy będzie lepiej...Ja wykupię Tymkowi ogłoszenia- mam nadzieję,że jutro się uda-Ostatnio mam w domu problemy z netem:(