Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Finanse:

W poście rozliczeniowym na bieżąco aktualizuję wpłaty z bazarku dogomanki_:Rose:
Doliczyłem też do konta Tymonka wpłaty z bazarku Livki :Rose: Wielkie dzięki cioteczki za Waszą pracę dla naszego kudłatka:Rose::Rose::Rose:

EDIT: Dziękuje za wpłaty cioteczkom Ewu:Rose: i Vanili :Rose:

a tak a propos... :helo: jest tu ktoś jeszcze u Tymka?

Posted

Nikus, pamietasz jak rozmawialismy, ze Tymek moglby sie zgubic i ze bedziemy szukac wlascicieli. Czy mozemy dac ogloszenia o Tymku ?

Posted

Nikus napisał(a):
Tymonku za dwa dni powinno do Ciebie dotrzeć posłanko w jakim sobie odpoczywałeś u nas.To prezent ode mnie i Livki:)

Super, bedzie mial lozko na swoje gabaryty. Ja tez sie pomylilam i po obejrzeniu zdjec ze schronu myslalam, ze Tymus wazy z 8-10 kilo. A okazal sie 30to kilogramowym byczusiem.

Posted

Nikus napisał(a):
Tymonku za dwa dni powinno do Ciebie dotrzeć posłanko w jakim sobie odpoczywałeś u nas.To prezent ode mnie i Livki:)

superowo:):):

Gabi - kurcze poznikaly Twoje zdjecia z allegro Tymusia - pewnie fotosik czy jaki inny czort skonczyl swoja waznosc - podeslij mi jak mozesz na maila to wrzuce na photobucket i wstawie od nowa