Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję Monice z Katowic za wpłatę deklaracji oraz cioteczce Trisza:Rose: z bazarku dogomanki_ wpłynęły również pierwsze pieniążki- rozliczenie w poście nr 2 :)

Posted

Tymuś super:loveu: sika jak najęty, wszędzie, a na dworze najmniej:evil_lol:
w kojcu najczęściej:cool3: właściwie to najchętniej by tam tylko sikał:evil_lol: dzisiaj padało to musiał trochę w kojcu posiedzieć, ale jak było ciepło to całe dnie spędzał na dworze z nami, sadził z nami drzewka, kwiatki itp:lol: w kojcu panikuje, a na dworze kładzie się i śpi:loveu: kury mu chodziły prawie po głowie, a On nawet nie drgnął, a na pewno je czuł:loveu: kota na początku się trochę bał, nie wiedział chyba co to jest, ale już jest ok.
No i nie możemy mu dać za wiele spać w dzień bo potem w nocy rozrabia, nie widzi i chyba nie wie kiedy dzień, a kiedy noc :cool3:
Pieszczoch z niego straszny, z psami się bawi, miski gryzie:evil_lol: czyli wszystko ok :multi:a najważniejsze, że sika, już mu wybaczę to lanie w kojcu, byle by w ogóle sikał:p, bo tyle mi strachu napędził tym nie sikaniem, co żaden pies u nas:roll:

Posted

no super,że go stres opuścił:) gorzej,że robi to wszędzie tylko nie tam gdzie powinien;)..ale może w końcu załapie,że nie tylko kojczyk jest jego ostoją:cool3:

Posted

[quote name='ClaudiaAnna']Śliczna szczęśliwa mordka :D

Kocham to zdjęcie:loveu::loveu: Tymuś taki przystojniak z ciebie :razz:

Niesamowita przemiana !!

Posted

ClaudiaAnna napisał(a):
Super :D
a ja nadal nie wiem na kogo kontakt podawać w ogłoszeniach... Niech mi ktoś to napisze na PW ;)

ja myślę,że kontakt musi być na Gabi...zaraz wyślę Pw z numerem tel.:)

Posted

Obiecałam Lu jak dzwoniła, że zrobię Tymonkowi nowe fotki, ale nie zrobiłam:oops: jutro się poprawię:lol:
Tymek jest super,ale do kojca to on się nie nadaje zupełnie:cool3: najchętniej cały dzień siedziałby na dworze:lol:
Nie wiem na ile wet go ocenił ale wg mnie to jest młodszy niż 3 lata, mi wygląda na szczyla, do tego jeszcze cały czas sika jak suczka:-o po niedzieli będziemy go drugi raz odrobaczać, a potem zaszczepimy.
Bawi się super, łapie za ręce, skacze, wesoły bardzo ale jednocześnie grzeczny, w kojcu koncertuje:evil_lol:

Posted

Gabi nic nie szkodzi ja i tak juz dzis nie mam sily zrobic allegro - wiec mi na reke, ze nie ma fotek bo nie mam wyrzutow sumienia:D:D:
kochany Tymus:):) moze On nawet mlodszy niz 2 lata skoro sika jak suczka i do tego Li mowila, ze nie ma ni grama kamienia na zebach

Posted

Gabi , jak bedziesz u weta na szczepieniu to zapytaj sie o Tymusiowe jajeczka ( czy on wneter, czy sterylizowany ).
Tymek moze byc mlodszy, on tylko na zdjeciach ze schroniska wyglada na staruszka. Ale w rzeczywistosci to przepiekny, mlody psiak. A jak szlam z parkingu do przychodni dr. Garncarza, pociagnal mnie Tymek i zachecal, bym z nim biegla.

Posted

Obejrzałam jajka Tymonka dokładnie :evil_lol: i na wnętra mi wygląda, ale po niedzieli będziemy u weta to dokładnie wypytamy :lol:
li1 Tymek biega jak szalony:loveu: wcale nie widać po nim, że nie widzi:lol:
Dzisiaj rozmawiałyśmy z Lu_Gosiak i stwierdziłyśmy, że jak Tymek porośnie trochę futrem to ostrzyżemy Go na sznaucera :cool3: bo On naprawdę jak sznaucer wygląda:eviltong:

Posted

pisz Gabi ,pisz....jakie to cudowne:)Tymonek odżył:multi::multi::multi: jak niewiele trzeba:) Gabi poproszę na Pw adres na który wysłać Tymonkowi posłanko:) ale super wieści..:sweetCyb::sweetCyb:

Posted

Doszły wpłaty od cioteczek Li1 oraz hovomaniaczki:Rose:
Teraz troszkę o finansach jeszcze :

Rozliczenie 1-go transportu Tymonka ze schronu do nas do domu i potem do Warszawy.
W sumie przejechaliśmy 835 km...koszt paliwa to 320 zł.

Li 1 dorzuciła Tymusiowi 50 zł.:Rose:
Pani Anna za współtransport Morelki 70 zł. :Rose:
My(Livka i Nikus) - dokładamy Tymkowi 100 zł.

pozostałe 100 zł potrąciłem z kasy Tymonka...może tak być?

Rozliczenie w poście n r 2 jak zwykle zaktualizowane:)

EDIT: Jest wpłata do Ra_duni:)dziękujemy:Rose:

Posted

Gdybyscie wiedzieli jak ja kocham tego psa! To prawdziwy skarb! Cudo! A jak on dobrze wplywa na otoczenie. Tak wspaniale sie wszyscy czuja w Jego otoczeniu.