Zofija Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 [FONT=times new roman]Pinia-przywieziona po wypadku. [/FONT] [FONT=times new roman]pyszczek się jej nie domyka, jedzenie wypada…… nie wiem, czy ma chociaż rok. Bardzo chuda.[/FONT] [FONT=times new roman]bardzo wystraszona, przecudna fufcia. [/FONT] [FONT=times new roman]jak nic nie zrobimy to pójdzie do schroniska, a tam prawie 200 psów!!!!!! Jest średniego wzrostu-chartowata.[/FONT] [FONT=times new roman]ZBIERAMY NA HOTELIK DLA PINII![/FONT] [FONT=times new roman]POTRZEBUJEMY BANEREK I ALLEGRO!!!!!!![/FONT] [FONT=Times New Roman]Deklaracje stałe:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Ewa ze Szwecji-50zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]Ewa z Cieszyna -50zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]Ashaski-6zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]Razem 106zł stałych deklaracji [/FONT] [FONT=Times New Roman]Brakuje ok.150zł stałych deklaracj!!!!!!!![/FONT] [FONT=Times New Roman]Deklaracje jednorazowe:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Ewelina- 50zł][/FONT] [FONT=Times New Roman]Beabea-200zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]Razem 250zł jednorazowych deklaracji[/FONT] [FONT=Times New Roman]60zł zapłacimy za Hotel -zostanie 190zł, które przeznaczymy na jednego z naszych podopiecznych,[/FONT] [FONT=Times New Roman]którego umieścimy w Hoteliku[/FONT] [FONT=Arial]DANE FUNDACJI DO WPŁAT:[/FONT] [FONT=Arial]Fundacja dla Zwierząt i Środowiska "Lepszy Świat"[/FONT] [FONT=Arial]43-400 Cieszyn, ul. Limanowskiego 8/3[/FONT] [FONT=Arial]Konto:[/FONT] [FONT=Arial]ING Bank Śląski 33 1050 1403 1000 0090 3005 3319[/FONT] [FONT=Arial]W tytule : dla Pinii+ Nick z dogo[/FONT] [FONT=Times New Roman]PINIA:[/FONT] Quote
asl Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Podrzucam. Tak jak napisałam na wątku Lisia mogę przelać na Pinię jednorazowo 10,00 zł. Quote
Zofija Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 asl napisał(a):Podrzucam. Tak jak napisałam na wątku Lisia mogę przelać na Pinię jednorazowo 10,00 zł. bardzo Ci dziękuję! Co do konta jeszcze nie wiem- napiszę na pw jak się skonsultuję z Deą Quote
Dea Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Suczka ma około 2 lata. Uwielbia ludzi, woli chyba kobiety, nie chciała się ode mnie odkleić w schronisku. Dzisiaj ją przywieziono, od razu po przyjeździe pojechała do przychodni, cyknęłam jej tylko kilka fotek, wyślę Zofiji to wstawi. Kuleje na łapkę i na pewno została uderzona przez samochód w głowę. Dostała leki na oko, co do pyszczka prawdopodobnie został uszkodzony nerw, ale przed nami dopiero szczegółowa diagnostyka. Potrzebny tymczas! Quote
giselle4 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Zosiu,ratuj ja ... zobacze co moge i napisze wieczorem....masakra:( Quote
malagos Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 ale moze jesc przez ten niedomkniety pyszczek, jakoś sobie radzi? czy nie je i dlatego taka chuda? nie ma złamanej szczęki? Quote
Zofija Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Pinia idzie od poniedziałku do Hoteliku. Jednak nie ma żadnych składek. Ale nie mogłam ją tak zostawić. TAKŻE PROSZĘ O WSPARCIE-KAŻDY GROSZ SIĘ LICZY. Quote
Zofija Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Ona jest taka ciudna, słodka i bojaźliwa!!!! Quote
Zofija Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Pinia idzie w poniedziałek do Hoteliku!!! Zbieramy na Hotelik!!!! Quote
Zofija Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Ashaski napisał(a):Na stałe moge zadeklarować 6 zł bardzo Ci dziękuję!!!! Quote
Zofija Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 malagos napisał(a):ale moze jesc przez ten niedomkniety pyszczek, jakoś sobie radzi? czy nie je i dlatego taka chuda? nie ma złamanej szczęki? nie ma złamanej szczęki- już je- ma porazenie nerwu Quote
Zofija Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Halo, halo-kto dołoży jeszcze grosik na hotelik dla Piniusi?????????// Quote
Zofija Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Pinia właśnie zawitała w Hoteliku:)))) Quote
fiorsteinbock Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Zofija napisał(a):nie ma złamanej szczęki- już je- ma porazenie nerwu Uffff to dobrze, a co w przypadku takiego porazenia? Quote
Zofija Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Uffff to dobrze, a co w przypadku takiego porazenia? ponoć samo się unormuje. Prosiłąm Tomka, zeby się jej przyjrzał w Hoteliku! Quote
Zofija Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 Pinia ma super charakter-taka opinia-kompletnie bezproblemowa. Nieagresywna, grzeczna super sunia:) Quote
malagos Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 a deklaracji ile potrzeba? Gdzie ten hotelik, u kogo? Quote
Zofija Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 malagos napisał(a):a deklaracji ile potrzeba? Gdzie ten hotelik, u kogo? w Zamarskach-tomdog. Koszt 15zł za dzień Quote
togaa Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Jestem... Mała jest zaledwie tydzień po wypadku....? hm... Quote
Zofija Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 togaa napisał(a):Jestem... Mała jest zaledwie tydzień po wypadku....? hm... Tk- byłą potrącona przez samochód. Ale jest ok. Jest wesołym, cudownym pieskiem. Quote
Zofija Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Tomek powiedział, ze najlepsza opcja dla niej to jak najszybciej dome. Normalnie chodzi, je. Jest ok Quote
Recommended Posts