Itske Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Wysłałam 20 zł, sorki, że tylko tyle, postaram się w kwietniu więcej Quote
Zofija Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Jest niesamowicie wycieńczony, ale jak do niego mówię to tak strzyga uszkami, biedactwo! Quote
zachary Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Jakie to strasznie smutne....Pieniądze na Lisia się znajdą, ale czy znajdzie się dt, który dałby pieskowi poczucie bezpieczeństwa i to tak szybko, aby zdążył z niego skorzystać....O to zawsze najtrudniej..... Quote
Zofija Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Itske napisał(a):Wysłałam 20 zł, sorki, że tylko tyle, postaram się w kwietniu więcej Bardzo Ci dziękuję!!!! Quote
Zofija Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 zachary napisał(a):Jakie to strasznie smutne....Pieniądze na Lisia się znajdą, ale czy znajdzie się dt, który dałby pieskowi poczucie bezpieczeństwa i to tak szybko, aby zdążył z niego skorzystać....O to zawsze najtrudniej..... napisał ktoś do mnie-chyba z fb, ale jestem jeszcze w pracy. Ja przyjdę do domu to sprawdzę Quote
Kerian Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Dobre wieści - już 8 sprzedanych cegiełek :) Wysłałam wszystkim kupującym maila. Quote
2411magdalenka Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 zapisuję... pewnie będzie chłopakowi potrzebna jakaś odżywka... Quote
Kerian Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 [quote name='2411magdalenka']zapisuję... pewnie będzie chłopakowi potrzebna jakaś odżywka... Na razie kroplówki i Royal Canin VD Convalescence Support. Quote
ihabe Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Zofio, Pni Jolanta Wesołowska z FB stara sie do Ciebie dodzwonic w sprawie DT dla psiaczka. Quote
Nikus Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 jestem..sorki Zofija,że dopiero teraz,ale straszny mam młyn ostatnio:( przeleję co nieco;) Quote
Zofija Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 ihabe napisał(a):Zofio, Pni Jolanta Wesołowska z FB stara sie do Ciebie dodzwonic w sprawie DT dla psiaczka. Dzwoniłą-chce go wziąć. Potrzebna wizyta sprawdzająca domek. Quote
ihabe Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 to juz sie dodzwoniła?Super! A gdzie ten domek do sprawdzenia? Quote
Zofija Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 ihabe napisał(a):to juz sie dodzwoniła?Super! A gdzie ten domek do sprawdzenia? Od niej włąśnie -Warszawa!!!! Quote
Nikus Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 no to piszcie do obraczus87 :) pewnie coś zaradzi:) Quote
Kerian Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 I już mam złamane serce - marzyłam, że przy bardziej sprzyjających okolicznościach sama mogłabym zabrać do siebie Lisia... Ale cieszę się i trzymam kciuki. Mam nadzieję, że ten domek jest gdzieś blisko. Quote
ihabe Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Kerian napisał(a):I już mam złamane serce - marzyłam, że przy bardziej sprzyjających okolicznościach sama mogłabym zabrać do siebie Lisia... Ale cieszę się i trzymam kciuki. Mam nadzieję, że ten domek jest gdzieś blisko. no w Warszawie:-) Quote
Kerian Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Pewna Pani zakupiła 10 cegiełek - razem mamy już 19! :) :) Zosiu, w poniedziałek-wtorek, jak będziesz mogła sprawdzić wpływy na konto Fundacji, będzie już trzeba podać rozliczenie. Aj, przeoczyłam post, że w Warszawie. Ale ktoś już się ofiarował, na dogo wszystko da się zrobić :D Quote
Zofija Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Kerian napisał(a):Pewna Pani zakupiła 10 cegiełek - razem mamy już 19! :) :) Zosiu, w poniedziałek-wtorek, jak będziesz mogła sprawdzić wpływy na konto Fundacji, będzie już trzeba podać rozliczenie. w poniedziałek zrobie, przepraszam, ale jutro jestem cały dzień w pracy. w poniedziałek mam wolne to zrobie! Quote
Kerian Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 [quote name='Zofija']w poniedziałek zrobie, przepraszam, ale jutro jestem cały dzień w pracy. w poniedziałek mam wolne to zrobie! Oczywiście :) Jutro pewnie nawet jeszcze nie będą zaksięgowane wpływy. A wiesz już, jaki będzie rachunek z lecznicy? Pozdrowienia dla Lisia od starszej koleżanki: Uploaded with ImageShack.us Quote
Zofija Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 [quote name='Kerian']Oczywiście :) Jutro pewnie nawet jeszcze nie będą zaksięgowane wpływy. A wiesz już, jaki będzie rachunek z lecznicy? Pozdrowienia dla Lisia od starszej koleżanki: Uploaded with ImageShack.us koleżanka piękna!!!! też taki Lisio:) Quote
Zofija Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Nie wiem jaki będzie rachunek z lecznicy. Przepraszam, ale dzisiaj była duzo w pracy. Jutro też jestem cały dzien do 21:00-TAKŻE BĘDĘ WPADAĆ NA DOGO. Dowiem się oczywiście jaki koszt leczenia i będzie fakturka Quote
Zofija Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 + ewentualne późniejsze wizyty już w Warszawie u weta. Quote
Zofija Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Słuchajcie, czy ktos ma telefon do Kmurdz??????????????// Liub zna kogoś z Warszawy, zeby sprawdził domek, który chce wziąć Lisia????????// Quote
Zofija Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Moze znacie kogoś innego??? Aha zamówię lisiowi karmę royal canin+ transport jak wszystko wyjdzie do Warszawy Quote
Recommended Posts