Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakie to strasznie smutne....Pieniądze na Lisia się znajdą, ale czy znajdzie się dt, który dałby pieskowi poczucie bezpieczeństwa i to tak szybko, aby zdążył z niego skorzystać....O to zawsze najtrudniej.....

Posted

zachary napisał(a):
Jakie to strasznie smutne....Pieniądze na Lisia się znajdą, ale czy znajdzie się dt, który dałby pieskowi poczucie bezpieczeństwa i to tak szybko, aby zdążył z niego skorzystać....O to zawsze najtrudniej.....

napisał ktoś do mnie-chyba z fb, ale jestem jeszcze w pracy. Ja przyjdę do domu to sprawdzę

Posted

[quote name='2411magdalenka']zapisuję...
pewnie będzie chłopakowi potrzebna jakaś odżywka...

Na razie kroplówki i Royal Canin VD Convalescence Support.

Posted

ihabe napisał(a):
Zofio, Pni Jolanta Wesołowska z FB stara sie do Ciebie dodzwonic w sprawie DT dla psiaczka.

Dzwoniłą-chce go wziąć. Potrzebna wizyta sprawdzająca domek.

Posted

I już mam złamane serce - marzyłam, że przy bardziej sprzyjających okolicznościach sama mogłabym zabrać do siebie Lisia...
Ale cieszę się i trzymam kciuki. Mam nadzieję, że ten domek jest gdzieś blisko.

Posted

Kerian napisał(a):
I już mam złamane serce - marzyłam, że przy bardziej sprzyjających okolicznościach sama mogłabym zabrać do siebie Lisia...
Ale cieszę się i trzymam kciuki. Mam nadzieję, że ten domek jest gdzieś blisko.

no w Warszawie:-)

Posted

Pewna Pani zakupiła 10 cegiełek - razem mamy już 19! :) :)

Zosiu, w poniedziałek-wtorek, jak będziesz mogła sprawdzić wpływy na konto Fundacji, będzie już trzeba podać rozliczenie.

Aj, przeoczyłam post, że w Warszawie. Ale ktoś już się ofiarował, na dogo wszystko da się zrobić :D

Posted

Kerian napisał(a):
Pewna Pani zakupiła 10 cegiełek - razem mamy już 19! :) :)

Zosiu, w poniedziałek-wtorek, jak będziesz mogła sprawdzić wpływy na konto Fundacji, będzie już trzeba podać rozliczenie.

w poniedziałek zrobie, przepraszam, ale jutro jestem cały dzień w pracy. w poniedziałek mam wolne to zrobie!

Posted

[quote name='Zofija']w poniedziałek zrobie, przepraszam, ale jutro jestem cały dzień w pracy. w poniedziałek mam wolne to zrobie!

Oczywiście :) Jutro pewnie nawet jeszcze nie będą zaksięgowane wpływy.
A wiesz już, jaki będzie rachunek z lecznicy?

Pozdrowienia dla Lisia od starszej koleżanki:

Uploaded with ImageShack.us

Posted

[quote name='Kerian']Oczywiście :) Jutro pewnie nawet jeszcze nie będą zaksięgowane wpływy.
A wiesz już, jaki będzie rachunek z lecznicy?

Pozdrowienia dla Lisia od starszej koleżanki:

Uploaded with ImageShack.us
koleżanka piękna!!!! też taki Lisio:)

Posted

Nie wiem jaki będzie rachunek z lecznicy. Przepraszam, ale dzisiaj była duzo w pracy. Jutro też jestem cały dzien do 21:00-TAKŻE BĘDĘ WPADAĆ NA DOGO. Dowiem się oczywiście jaki koszt leczenia i będzie fakturka