Zofija Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 giselle4 napisał(a):Zosiu,moze ma tasiemca? odrobaczony przepraszam nie czytam watku wieczorem nadrobie....Zosiu to masakra:( wątpię- on w schronisku nie jadł Quote
Zofija Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 tisane napisał(a):Poproszę nr. konta Wysłąłam i bardzo dziękuje! Quote
Zofija Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Zefirek2 napisał(a):Ja też poproszę numer konta Już wysłalam - bardzo dziękuję! Quote
Zofija Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 pikola napisał(a):Pieniazki juz wyslane.Inaczej nie potrafie niestety pomüc.Serce peka gdzie nie zajze to wiekszy dramat.:-(Przepraszam za pisownie ale mam taka klawiature.:shake: bardzo Ci dziękuję! Quote
giselle4 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Zofija napisał(a):wątpię- on w schronisku nie jadł rozumiem......wiec jest zagłodzony Quote
ihabe Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 na kogo namiary kontaktowe, robie wydarzenie na Face booku ale dane kontaktowe sa potrzebne:-( Biedaczek, nie zostawimy go na weekend w schronie, on może tego nie przeżyć:-( Quote
Zofija Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 [quote name='ihabe']na kogo namiary kontaktowe, robie wydarzenie na Face booku ale dane kontaktowe sa potrzebne:-( Biedaczek, nie zostawimy go na weekend w schronie, on może tego nie przeżyć:-( Fundacja Dla Zwierząt i Środowiska "Lepszy Świat" Kasia 785-04-04-04 dea2@op.pl lub Zosia 508-063-271 zofiakrystyna@poczta.onet.pl Quote
Kerian Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 kazik132 napisał(a):JA mu zamówię banerek, jeśli nikt nie zrobi, bo znalazłam wątek, na którym dziewczyna robi piękne banerki.Chyba,że jest tu ktoś, kto umie i zrobi. Ja mogę zrobić, ale taki "niezaawansowany", jeśli wystarczy tymczasem... (jak mój obecny, Franki). Również poproszę o numer konta. Jakie biedactwo... Mam słabość do takich lisków, przypomina mi moją Suzi (vide: avatar). Czy w takim stanie, w jakim jest obecnie, nie powinien jeszcze zostać w klinice, pod kroplówką? Pewnie potrzebuje specjalistycznej karmy. Napiszcie, proszę, czego mu trzeba. Macie kontakt z lekarzem? Quote
Betbet Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Itske do mnie wczoraj napisała, ale jestem cholernie chora i już spałam... siadam i robię banerek... Quote
Kerian Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 A ja właśnie zrobiłam taki prościutki... Po pracy dodam trochę ogłoszeń. Quote
ihabe Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 wydarzenie na FB http://www.facebook.com/event.php?eid=133455286727416 Quote
ihabe Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 jest tez na bezdomnepsy.pl, kto ma konto na FB niech udostepnia właśnie z tej strony!!! Im częściej im więcej tym wieksze szanse!!!! Maluchu, trzymaj sie, pomoc w drodze!!! Quote
Zofija Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 [quote name='Kerian']A ja właśnie zrobiłam taki prościutki... Po pracy dodam trochę ogłoszeń. super-dziękuję. Quote
Betbet Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Siedzę od godziny nad tym i nic nie moge zrobić, wybaczcie mam od tygodnia gigantyczną gorączkę, kaszel a lekarze rozkladają ręce... prosta rzecz, nie do pokonania.. Quote
mala_czarna Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Szkoda słów po prostu. Słuchajcie, jemu przydałaby się karma dla rekonwalescentów. Chyba Royal ma taką - w puszkach lub saszetkach. To karma wysokoenergetyczna. Na zwykłym suchym, a nawet gotowanym, on szybko nie dojdzie do siebie. Czy jest juz jakaś propozycja DT? Nawet płatnego? Quote
Zofija Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 [quote name='ihabe']wydarzenie na FB http://www.facebook.com/event.php?eid=133455286727416 bardzo dziękuję!!! Quote
monikab Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 poproszę o dane do przelewu.Pies powinien być na kroplówkach wzmacniających,jak najszybciej zróbcie mu również wszystkie badania-nie ma na co czekać!!!dobrze gdyby trafił do porządnej lecznicy.Powinien dostawać do jedzenia Royal Canin VD Convalescence Support,to najbardziej odżywcza i zalecana przez wetów karma, szczególnie przy takim wyniszczeniu organizmu.Natychmaist zabierzcie go do dobrego weta!!!!! Quote
Kerian Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 [quote name='monikab']poproszę o dane do przelewu.Pies powinien być na kroplówkach wzmacniających,jak najszybciej zróbcie mu również wszystkie badania-nie ma na co czekać!!!dobrze gdyby trafił do porządnej lecznicy.Powinien dostawać do jedzenia Royal Canin VD Convalescence Support,to najbardziej odżywcza i zalecana przez wetów karma, szczególnie przy takim wyniszczeniu organizmu.Natychmaist zabierzcie go do dobrego weta!!!!! Masz rację! Tutaj znalazłam w wersji specjalnie dla psów: http://animalia.pl/produkt,846,63,Royal_Canin_VD_Convalescence_Support_%28pies%29.html Mogę zakupić i wysłać, tylko podajcie dane... Trzeba działać szybko, bo Lisio jest jedną łapką za Tęczowym Mostem... :-( Quote
mala_czarna Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Monika ma racje. Ja własnie o tym Royalu pisałam. Quote
ossa98 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Jestem na zaproszenie Zofji. Na razie nie mogę pomóc finansowo, może w kwietniu. Będę podnosić, póki co. Biedny pieseczek, ma takie smutne oczy, ale i wolę życia...Mam nadzieję, że uda się przywrócić go do normalnego, zdrowego na ciele i umyśle, stanu. Quote
Agata Balu Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 A co z tym weekendem? Znalazł sie ktos kto psiaka przyhołubi na dwa dni? Bo jak się nie znajdzie to wponiedziałek może juz być za tęczowym mostem! Quote
Kerian Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Agata Balu napisał(a):A co z tym weekendem? Znalazł sie ktos kto psiaka przyhołubi na dwa dni? Bo jak się nie znajdzie to wponiedziałek może juz być za tęczowym mostem! Myślę, że w takim stanie powinien być pod nadzorem lekarza, w lecznicy. Musi dostać kroplówkę. Quote
zapłakana Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 O matko!!!:crazyeye: Dlaczego nie zareagowano wcześniej?:shake: To schron, czy mordownia???:placz::placz::placz: Quote
ihabe Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 czy w Cieszynie jest jakaś klinika ze szpitalikiem? Bo jak nie to do Bielska trzeba podjechać. Moge podać namiary na klinikę w Bielsku to chyba Chiron czy cos takiego. Jeśli nie to trezba wymysleć rozwiązanie aby dostać kroplówki i samemu w DT je podawać. Gdzie obecnie jest piesek? Quote
Zofija Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Kerian napisał(a):Myślę, że w takim stanie powinien być pod nadzorem lekarza, w lecznicy. Musi dostać kroplówkę. W lecznicy nikogo przez weekend nie ma. Są tylko dyżury telefoniczne. Kroplówkę można zrobić w domu-robiłam- można. Lisio nie może zostać w lecznicy sam Quote
Recommended Posts