Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

giselle4 napisał(a):
Zosiu,moze ma tasiemca?
odrobaczony
przepraszam nie czytam watku
wieczorem nadrobie....Zosiu to masakra:(

wątpię- on w schronisku nie jadł

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pikola napisał(a):
Pieniazki juz wyslane.Inaczej nie potrafie niestety pomüc.Serce peka gdzie nie zajze to wiekszy dramat.:-(Przepraszam za pisownie ale mam taka klawiature.:shake:

bardzo Ci dziękuję!

Posted

na kogo namiary kontaktowe, robie wydarzenie na Face booku ale dane kontaktowe sa potrzebne:-( Biedaczek, nie zostawimy go na weekend w schronie, on może tego nie przeżyć:-(

Posted

kazik132 napisał(a):
JA mu zamówię banerek, jeśli nikt nie zrobi, bo znalazłam wątek, na którym dziewczyna robi piękne banerki.Chyba,że jest tu ktoś, kto umie i zrobi.

Ja mogę zrobić, ale taki "niezaawansowany", jeśli wystarczy tymczasem... (jak mój obecny, Franki).

Również poproszę o numer konta. Jakie biedactwo...
Mam słabość do takich lisków, przypomina mi moją Suzi (vide: avatar).

Czy w takim stanie, w jakim jest obecnie, nie powinien jeszcze zostać w klinice, pod kroplówką? Pewnie potrzebuje specjalistycznej karmy.
Napiszcie, proszę, czego mu trzeba. Macie kontakt z lekarzem?

Posted

jest tez na bezdomnepsy.pl, kto ma konto na FB niech udostepnia właśnie z tej strony!!!
Im częściej im więcej tym wieksze szanse!!!!
Maluchu, trzymaj sie, pomoc w drodze!!!

Posted

Siedzę od godziny nad tym i nic nie moge zrobić, wybaczcie mam od tygodnia gigantyczną gorączkę, kaszel a lekarze rozkladają ręce... prosta rzecz, nie do pokonania..

Posted

Szkoda słów po prostu. Słuchajcie, jemu przydałaby się karma dla rekonwalescentów. Chyba Royal ma taką - w puszkach lub saszetkach. To karma wysokoenergetyczna. Na zwykłym suchym, a nawet gotowanym, on szybko nie dojdzie do siebie. Czy jest juz jakaś propozycja DT? Nawet płatnego?

Posted

poproszę o dane do przelewu.Pies powinien być na kroplówkach wzmacniających,jak najszybciej zróbcie mu również wszystkie badania-nie ma na co czekać!!!dobrze gdyby trafił do porządnej lecznicy.Powinien dostawać do jedzenia Royal Canin VD Convalescence Support,to najbardziej odżywcza i zalecana przez wetów karma, szczególnie przy takim wyniszczeniu organizmu.Natychmaist zabierzcie go do dobrego weta!!!!!

Posted

[quote name='monikab']poproszę o dane do przelewu.Pies powinien być na kroplówkach wzmacniających,jak najszybciej zróbcie mu również wszystkie badania-nie ma na co czekać!!!dobrze gdyby trafił do porządnej lecznicy.Powinien dostawać do jedzenia Royal Canin VD Convalescence Support,to najbardziej odżywcza i zalecana przez wetów karma, szczególnie przy takim wyniszczeniu organizmu.Natychmaist zabierzcie go do dobrego weta!!!!!

Masz rację! Tutaj znalazłam w wersji specjalnie dla psów: http://animalia.pl/produkt,846,63,Royal_Canin_VD_Convalescence_Support_%28pies%29.html
Mogę zakupić i wysłać, tylko podajcie dane... Trzeba działać szybko, bo Lisio jest jedną łapką za Tęczowym Mostem... :-(

Posted

Jestem na zaproszenie Zofji. Na razie nie mogę pomóc finansowo, może w kwietniu. Będę podnosić, póki co.
Biedny pieseczek, ma takie smutne oczy, ale i wolę życia...Mam nadzieję, że uda się przywrócić go do normalnego, zdrowego na ciele i umyśle, stanu.

Posted

Agata Balu napisał(a):
A co z tym weekendem? Znalazł sie ktos kto psiaka przyhołubi na dwa dni? Bo jak się nie znajdzie to wponiedziałek może juz być za tęczowym mostem!

Myślę, że w takim stanie powinien być pod nadzorem lekarza, w lecznicy. Musi dostać kroplówkę.

Posted

czy w Cieszynie jest jakaś klinika ze szpitalikiem? Bo jak nie to do Bielska trzeba podjechać. Moge podać namiary na klinikę w Bielsku to chyba Chiron czy cos takiego.
Jeśli nie to trezba wymysleć rozwiązanie aby dostać kroplówki i samemu w DT je podawać.
Gdzie obecnie jest piesek?

Posted

Kerian napisał(a):
Myślę, że w takim stanie powinien być pod nadzorem lekarza, w lecznicy. Musi dostać kroplówkę.

W lecznicy nikogo przez weekend nie ma. Są tylko dyżury telefoniczne. Kroplówkę można zrobić w domu-robiłam- można.
Lisio nie może zostać w lecznicy sam