Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nela_']W dobrym, kochającym domku nie powinno być problemów. Miałam dwie sunie, które też miały grymasić a trzeba je było widzieć na drugi dzień jak szamały :evil_lol:
Trzeba tylko trafić w upodobania kulinarne. Osobiście nie znam takiego, który oprze się gotowanemu kurczakowi.
Czy jesteście w kontakcie z DS? Ja nie znam psiaka, niewiele będę mogła o nim powiedzieć.[/QUOTE]

Najlepiej jakby Argat zadzwoniła ponieważ to u niej był Lisiu. Najwięcej powie. Aczkolwiek jak mówiłą przyszła Pani Lisia-psy ma od zawsze...

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jezeli Lisiu dojedzie i WSZYSTKO BĘDZIE W PORZĄDKU. tO CHCIAŁABYM ROZLICZYĆ PIENIĄDZE, które zostały na koncie Fundacji.
Chciałam Was zapytac, czy pieniążki mogę przeznaczyć na dwie starsze onki jedna już powoli odchodzi jest dług w lecznicy i nie ma na pełnąopłatę Hoteliku. Druga też nie ma pełnych składek
Wątki:
Daszeńka
http://www.dogomania.pl/threads/180924-Dasza-już-w-hoteliku-brakuje-składek
Carmi:
http://www.dogomania.pl/threads/183880-Carmen-piekna-Onka-w-DT-.Fundusze-na-minusie-prosze-pomóżcie-!

Posted

Eh, nie dla mnie takie akcje. Zakochałam się w kruszynce... Kochane psisko

Po 15min siedział mi na kolanach a w połowie drogi drzemaliśmy. Mogłabym tak jechać do Gdańska :)

Spotkanie z jamniczką, moim zdaniem nie wypadło źle. Panna nakrzyczała na Lisia ale tak bardziej ostrzegawczo jak agresywnie. Wycofał się, bo bardziej interesowały go nowe zapachy i przysmak, który dostał od Pani.

Dziewczyny, super zorganizowana akcja i super kontakt. Dziękuję :* Oby więcej takich ludzików.

A teraz trzymamy kciuki za nowy dom i przyjaźń Liskowo-Jamniczą

Posted

Jamniczka daje Lisiowi popalić, ale Lisio też już się odwarknął, więc miejmy nadzieję, zę jednak stosunki ich będą poprawne. Argat mozę byś zadzwoniła do Pani i w paru słowach powiedziałą coś jak postępować z Lisiem?

Posted

Troszkę przyznam szczerze się boję- relacji Lisio-jamnisia. I co -Lisiu jest smutny. Nie ma się co dziwić, pewnie już u Argat się zadomowił...

Posted

Lisio nasz kochany! Lubi siedzieć, leżeć i spać na kolanach :)
Gratuluję świetnej organizacji - wyrazy uznania, Dziewczyny :)
Oby naszemu Lisiątku było jak najlepiej i DOG-adał się z jamniczką.

Posted

Lisio ma nózie jak łania :)
Ciekawe, jak mu minął wczorajszy dzień.
A Marycha jak zawsze na straży... ktoś musi czuwać, żeby inni mogli spać :evil_lol:

Posted

Mordek i jamniczka śpią na jednej kanapie :) No ale są zatargi, jamniczka jest bardzo zazdrosna. Mam nadzieję, że nie będzie większych problemów, podobno mordek przekonał już najbardziej niechętną mu osobę i przesiaduje na kolanach.

Znowu ma biegunkę

Posted

[quote name='Argat']Mordek i jamniczka śpią na jednej kanapie :) No ale są zatargi, jamniczka jest bardzo zazdrosna. Mam nadzieję, że nie będzie większych problemów, podobno mordek przekonał już najbardziej niechętną mu osobę i przesiaduje na kolanach.

Znowu ma biegunkę[/QUOTE]

A można być niechętnym wobec rozbrajającego Lisia? Jak to możliwe???

Żeby tylko biegunka przeszła mu jak najszybciej :(

Posted

Marycha, cierpisz na bezsenność, pracujesz na nocną zmianę czy masz odwrócone rytmy biologiczne? ;-)

W kwestii kształtu kupy... mój pies postawił kiedyś (dosłownie) klocka pionowo :cool3: A to dlatego, że był taki mróz, że od razu zamarzł... :p

Posted

Hi, kochane psiska, nawet grzmotnąć sobie nie mogą komfortowo;)
A ja sowa jestem podwójna:) Około 2, 3 w nocy chce mi się spać dopiero, zaś o 8 rano jak muszę wstać to autentycznie organizm mi się oflagowywuje!!!!!! Taka jestem:)

Posted

Dzisiaj mam dostać maila ze zdjęciami Lisia oraz opisem . Pani mi tylko napisała, ze Lisio powinien zmienić imię na Łobuz..... Oj ten Lisek, i, że czeka ją kilka miesięcy pracy nad nim.

Posted

Mam pytanie, czy pieniążki, które zostały mogę przeznaczyć na pieski z wątków ponizej?