Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ocelot napisał(a):
Ale na pewno:)tylko wyobraź sobie go grubszego, to taka mini sarna:)Szczuplutki psiak zwyczajnie.

Chyba za bardzo przyzwyczaiłam się do jamników ;)

Posted

No zachudzony na początku to faktycznie był, mały szkieletor, ale teraz... wyglada na zdrowego psiaka.
Moim zdaniem to taka uroda. Jak u ludzi:)jedni szczupli i gibcy inni puszyści:)

Posted

Ile bym dała za to, by móc adoptować Lisia :( Argat, pewnie przywiązałaś się do niego? ...
Tak myślę, czy nie byłoby dobrze ogłosić Lisia w Metrze (Cafe Animal), ale to chyba trochę kosztuje :/
A to ostatnie zdjęcie... można prosić prywatnie w oryginalnej wielkości? :cool3:

Posted

Pani, która to napisała, chyba nie miałaby mi za złe, że Ją zacytuję i wkleję (wysłałam ostatnie zdjęcie w ramach "Lisio newsletter" osobom z Allegro):

"Jak cudnie widzieć Lisia w dobrej formie, piękna foteczka, proszę ucałować pyszczuś Lisiowy ode mnie" :loveu:

Posted

Kerian napisał(a):
Ile bym dała za to, by móc adoptować Lisia :( Argat, pewnie przywiązałaś się do niego? ...
Tak myślę, czy nie byłoby dobrze ogłosić Lisia w Metrze (Cafe Animal), ale to chyba trochę kosztuje :/
A to ostatnie zdjęcie... można prosić prywatnie w oryginalnej wielkości? :cool3:

A ile kosztuje takie ogłoszenie???

Posted

Czyli jeszcze więcej niż w gazecie, o której mówiła Zofija.

Lisio ma już bardzo dużo ogłoszeń, może to wystarczy...Mój ostatni tymczasowicz, (o ile dobrze pamiętam) znalazł dom przez gumtree..
Kerian- robiłaś mu już może allegro? Moje wygasło jakiś tydzień temu.
Może tym razem coś ruszy, do tej pory nie było nawet najdrobniejszego zainteresowania naszym Lisiem. Chyba jest jakiś zastój, zawsze były telefony i meile, chociażby niekonkretne, ale jeszcze nigdy nie było takiej kompletnej ciszy.

Posted

Kerian napisał(a):
Gdyby miało ukazać się w Metrze, to pewnie ze 300 zł... to chyba zależy od miasta.

O ile wiem, to w Metrze można w jakiś sposób zawalczyć o darmowe ogłoszenie, ale jak - nie mam pojęcia. Spróbuję się dowiedzieć.

Posted

Jestem na bieżąco na wątku Lisia
Jeżeli chodzi o ogłoszenia w agorze to ja osobiście dawałam o zaginięciu mojego Nera cena jednej emisji 48,80 i załatwiałam wszystko na e mail, fakturę dostałam pocztą po emisji. ( oto e mail : rafał.januszewski@agora.pl )
Pozdrawiam Wszystkie dobre dusze i życzę szybkiego domku dla chudzielca.

Posted

[quote name='Argat']Czyli jeszcze więcej niż w gazecie, o której mówiła Zofija.

Lisio ma już bardzo dużo ogłoszeń, może to wystarczy...Mój ostatni tymczasowicz, (o ile dobrze pamiętam) znalazł dom przez gumtree..
Kerian- robiłaś mu już może allegro? Moje wygasło jakiś tydzień temu.
Może tym razem coś ruszy, do tej pory nie było nawet najdrobniejszego zainteresowania naszym Lisiem. Chyba jest jakiś zastój, zawsze były telefony i meile, chociażby niekonkretne, ale jeszcze nigdy nie było takiej kompletnej ciszy.

Zrobię dzisiaj allegro dla Lisiątka - tak jak pisałam na priv, nie było mnie od ubiegłego tygodnia.
Takim cudeńkiem nikt się nie interesuje? :(

• 2 weeks later...
Posted

No, no, no:)
Co z tymi ludziami???
A tu na wszelaki zaś uwaga:

OSTRZEŻENIE z FB.
"Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz
C. lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"

Posted

Zmordek na dzień po zabiegu...

Pan w poczekalni żartował, że pozbawiam go szczęścia :]
Potem jeszcze błagał w imieniu psa o oszczędzenie go.