ocelot Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 [quote name='Argat'] Chyba trochę tak Ale na pewno:)tylko wyobraź sobie go grubszego, to taka mini sarna:)Szczuplutki psiak zwyczajnie. Quote
Argat Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 ocelot napisał(a):Ale na pewno:)tylko wyobraź sobie go grubszego, to taka mini sarna:)Szczuplutki psiak zwyczajnie. Chyba za bardzo przyzwyczaiłam się do jamników ;) Quote
ocelot Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Argat napisał(a):Chyba za bardzo przyzwyczaiłam się do jamników ;) Właśnie moja droga:):):) Choc moje psy też hm... należałoby odchudzić:) Quote
Kerian Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Mini-sarna?! Świetne, Ocelot :loveu: Że też sama na to nie wpadłam, te smukłe łapeczki! :cool3: Quote
ocelot Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 No zachudzony na początku to faktycznie był, mały szkieletor, ale teraz... wyglada na zdrowego psiaka. Moim zdaniem to taka uroda. Jak u ludzi:)jedni szczupli i gibcy inni puszyści:) Quote
Kerian Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Ile bym dała za to, by móc adoptować Lisia :( Argat, pewnie przywiązałaś się do niego? ... Tak myślę, czy nie byłoby dobrze ogłosić Lisia w Metrze (Cafe Animal), ale to chyba trochę kosztuje :/ A to ostatnie zdjęcie... można prosić prywatnie w oryginalnej wielkości? :cool3: Quote
Kerian Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Pani, która to napisała, chyba nie miałaby mi za złe, że Ją zacytuję i wkleję (wysłałam ostatnie zdjęcie w ramach "Lisio newsletter" osobom z Allegro): "Jak cudnie widzieć Lisia w dobrej formie, piękna foteczka, proszę ucałować pyszczuś Lisiowy ode mnie" :loveu: Quote
Zofija Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Kerian napisał(a):Ile bym dała za to, by móc adoptować Lisia :( Argat, pewnie przywiązałaś się do niego? ... Tak myślę, czy nie byłoby dobrze ogłosić Lisia w Metrze (Cafe Animal), ale to chyba trochę kosztuje :/ A to ostatnie zdjęcie... można prosić prywatnie w oryginalnej wielkości? :cool3: A ile kosztuje takie ogłoszenie??? Quote
Kerian Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Gdyby miało ukazać się w Metrze, to pewnie ze 300 zł... to chyba zależy od miasta. Quote
Argat Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Czyli jeszcze więcej niż w gazecie, o której mówiła Zofija. Lisio ma już bardzo dużo ogłoszeń, może to wystarczy...Mój ostatni tymczasowicz, (o ile dobrze pamiętam) znalazł dom przez gumtree.. Kerian- robiłaś mu już może allegro? Moje wygasło jakiś tydzień temu. Może tym razem coś ruszy, do tej pory nie było nawet najdrobniejszego zainteresowania naszym Lisiem. Chyba jest jakiś zastój, zawsze były telefony i meile, chociażby niekonkretne, ale jeszcze nigdy nie było takiej kompletnej ciszy. Quote
jola_li Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Kerian napisał(a):Gdyby miało ukazać się w Metrze, to pewnie ze 300 zł... to chyba zależy od miasta. O ile wiem, to w Metrze można w jakiś sposób zawalczyć o darmowe ogłoszenie, ale jak - nie mam pojęcia. Spróbuję się dowiedzieć. Quote
dangos19 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Jestem na bieżąco na wątku Lisia Jeżeli chodzi o ogłoszenia w agorze to ja osobiście dawałam o zaginięciu mojego Nera cena jednej emisji 48,80 i załatwiałam wszystko na e mail, fakturę dostałam pocztą po emisji. ( oto e mail : rafał.januszewski@agora.pl ) Pozdrawiam Wszystkie dobre dusze i życzę szybkiego domku dla chudzielca. Quote
_Goldenek2 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Zapraszam na bazarek ogłoszeniowy koosiek http://www.dogomania.pl/threads/208091 Tanio !!!! Quote
Zofija Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 Tylko teraz zamawiam Lisoiowi karmę, będzie sterylizowany i potem zobaczymy jak pieniążki Quote
Kerian Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 [quote name='Argat']Czyli jeszcze więcej niż w gazecie, o której mówiła Zofija. Lisio ma już bardzo dużo ogłoszeń, może to wystarczy...Mój ostatni tymczasowicz, (o ile dobrze pamiętam) znalazł dom przez gumtree.. Kerian- robiłaś mu już może allegro? Moje wygasło jakiś tydzień temu. Może tym razem coś ruszy, do tej pory nie było nawet najdrobniejszego zainteresowania naszym Lisiem. Chyba jest jakiś zastój, zawsze były telefony i meile, chociażby niekonkretne, ale jeszcze nigdy nie było takiej kompletnej ciszy. Zrobię dzisiaj allegro dla Lisiątka - tak jak pisałam na priv, nie było mnie od ubiegłego tygodnia. Takim cudeńkiem nikt się nie interesuje? :( Quote
reksio7 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Przeczytałam całą jego historie i brak mi słów. Cudem dziewczyny uratowałyście go. Quote
Argat Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Morek jest już po kastracji Nadal nie było ani jednego telefonu Quote
Kocurek Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Lisku czyli juz jestes bezjajeczny...:) Niedobrze,ze nie bylo zadnego telefonu...:( Quote
Marycha35 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 No, no, no:) Co z tymi ludziami??? A tu na wszelaki zaś uwaga: OSTRZEŻENIE z FB. "Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz C. lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !" Quote
Kerian Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Lisio... będzie Ci lżej biegać ;-) Zosia spróbuje zrobić ogłoszenie w CafeAnimal. Quote
Argat Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Zmordek na dzień po zabiegu... Pan w poczekalni żartował, że pozbawiam go szczęścia :] Potem jeszcze błagał w imieniu psa o oszczędzenie go. Quote
Recommended Posts