Agata Balu Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Tylko ttyle udało mi sie z tego zrobić. Zmieniłam rozdzielczość na 150. ale chyba lepiej widac? A klejnoty to ma potężne!! :-) Quote
Kerian Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Też zbieram zdjęcia Lisia od początku, podobnie jak Agata. Cieszy mnie każde nowe, nawet najmniejsze :) Rozbrajające są te zdjęcia z Lisiem śpiącym na kolanach :loveu: Quote
Lucyja Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Od początku śledzę wątek Lisia i musze powiedzieć, że jest to jeden z tych wątków, które przywracają wiarę w ludzi. Cudowna odmiana piesia :) A sam Lisio to poprostu gwiazda :) Jednym słowem Liso rządzi !!! :) Quote
Zofija Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Argat napisał(a): zdjęcie jest the best of!!!! Quote
Argat Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 No tak... Lisio jest uzdolniony. Szczeka nawet z butem w paszczy Dzisiaj pół godziny został sam i zdążył pożreć dwa buty, swoje posłanie i ładowarkę. Ma się coraz lepiej :razz: Quote
Zofija Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Argat napisał(a):No tak... Lisio jest uzdolniony. Szczeka nawet z butem w paszczy Dzisiaj pół godziny został sam i zdążył pożreć dwa buty, swoje posłanie i ładowarkę. Ma się coraz lepiej :razz: Ja nie mogę, no to mamy obywatela Lisia wracającego do normy Quote
ihabe Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 chłopak wyglada cudownie:-) Och Lisiu, jestes juz na prostej:-) Quote
jola_li Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Koniecznie wstawcie Liska do Metamorfoz! Kwalifikuje się jak najbardziej :-). Miałabym tylko taką sugestię, żeby robić mu zdjęcia z poziomu (jego) oczu - perspektywa "jak duży na małego", czyli z góry, jest nie bardzo korzystna. Quote
Argat Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Nie tak łatwo zrobić mu zdjęcie. No i Lisio wracający do normy nie wiadomo kiedy kompletnie podziurawił sweterek który był na bazarek :mad: Kupiłam zabawki, ale najbardziej interesujące się buty :mad: Quote
Agata Balu Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Argat, jak lubi buty to może mu kupić coś miękkiego do noszenia w zębach. Taką jakąs wieksza przytulanke w szmateksie. Broń boze nic nowego bo i tak potarga. On chyba jest b. młodym psiakiem! Quote
Argat Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Poszukam, może znajdę coś na strychu. Na razie sam dobiera sobie zabawki, nie przejawia zainteresowania tym, co dostaje. Już można go zaszczepić, ale chyba pojedziemy dopiero w weekend, przyplątała mi się jakaś grypa. Od razu założę mu książeczkę. Jest młody i ma coraz większe pokłady energii ;) Dzisiaj przez godzinę zamęczał Nuśkę (ale sam też padł ;)) Kota nadal nie widzi, ale całkowicie przełamał dystans do Nuśki, przez moją grypę wychodzi sam i bardzo zgodnie biegają/bawią się :) Ale na Nikiego jeży się nawet przez drzwi. Nie ma szans na jakiekolwiek kontakty. Quote
Zofija Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Takie zdjęcia dają nadzieję, ze warto... Quote
Kerian Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Takie zdjęcia jak w poście 564 są prześliczne - właśnie z takiej perspektywy, ze zbliżeniem na pysio :) Argat, teraz proszę o jakieś specjalne, wyjątkowe zdjęcie na cegiełkę dla Allegrowiczów - dla Lisia nadal napływają pozdrowienia :) Quote
Marycha35 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Z butem w pysiu awantura o jedzonko, he he he:) Miałeś szczęście przyjacielu!!! To jest gałgan kochany. Quote
tisane Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Argat napisał(a):Chodził z butem i darł się o jedzenie ;) Niezłe :):) Quote
Argat Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Nie weszło, może teraz... [video=youtube;sviITGh6jQI]http://www.youtube.com/watch?v=sviITGh6jQI[/video] Quote
Recommended Posts