Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Też zbieram zdjęcia Lisia od początku, podobnie jak Agata. Cieszy mnie każde nowe, nawet najmniejsze :)

Rozbrajające są te zdjęcia z Lisiem śpiącym na kolanach :loveu:

Posted

Od początku śledzę wątek Lisia i musze powiedzieć, że jest to jeden z tych wątków, które przywracają wiarę w ludzi. Cudowna odmiana piesia :)
A sam Lisio to poprostu gwiazda :) Jednym słowem Liso rządzi !!! :)

Posted

No tak... Lisio jest uzdolniony. Szczeka nawet z butem w paszczy

Dzisiaj pół godziny został sam i zdążył pożreć dwa buty, swoje posłanie i ładowarkę.
Ma się coraz lepiej :razz:

Posted

Argat napisał(a):
No tak... Lisio jest uzdolniony. Szczeka nawet z butem w paszczy

Dzisiaj pół godziny został sam i zdążył pożreć dwa buty, swoje posłanie i ładowarkę.
Ma się coraz lepiej :razz:

Ja nie mogę, no to mamy obywatela Lisia wracającego do normy

Posted

Koniecznie wstawcie Liska do Metamorfoz! Kwalifikuje się jak najbardziej :-).

Miałabym tylko taką sugestię, żeby robić mu zdjęcia z poziomu (jego) oczu - perspektywa "jak duży na małego", czyli z góry, jest nie bardzo korzystna.

Posted

Nie tak łatwo zrobić mu zdjęcie.

No i Lisio wracający do normy nie wiadomo kiedy kompletnie podziurawił sweterek który był na bazarek :mad: Kupiłam zabawki, ale najbardziej interesujące się buty :mad:

Posted

Argat, jak lubi buty to może mu kupić coś miękkiego do noszenia w zębach. Taką jakąs wieksza przytulanke w szmateksie. Broń boze nic nowego bo i tak potarga. On chyba jest b. młodym psiakiem!

Posted

Poszukam, może znajdę coś na strychu. Na razie sam dobiera sobie zabawki, nie przejawia zainteresowania tym, co dostaje.
Już można go zaszczepić, ale chyba pojedziemy dopiero w weekend, przyplątała mi się jakaś grypa. Od razu założę mu książeczkę.

Jest młody i ma coraz większe pokłady energii ;) Dzisiaj przez godzinę zamęczał Nuśkę (ale sam też padł ;))

Kota nadal nie widzi, ale całkowicie przełamał dystans do Nuśki, przez moją grypę wychodzi sam i bardzo zgodnie biegają/bawią się :)

Ale na Nikiego jeży się nawet przez drzwi. Nie ma szans na jakiekolwiek kontakty.

Posted

Takie zdjęcia jak w poście 564 są prześliczne - właśnie z takiej perspektywy, ze zbliżeniem na pysio :) Argat, teraz proszę o jakieś specjalne, wyjątkowe zdjęcie na cegiełkę dla Allegrowiczów - dla Lisia nadal napływają pozdrowienia :)