Zofija Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 No to czekamy na wyniki do jutra........................................ Quote
Kerian Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Niezależnie od tego, jakie będą wyniki Lisia, już widać wspaniałą metamorfozę - wystarczy porównać 3 pierwsze zdjęcia, które wkleiła Zofija (Lisio na kołderce) ze zdjęciami od Argat, bo dostrzec przemianę, jaka zaszła. Na tych pierwszych zdjęciach Lisio wygląda, jakby był już zupełnie zrezygnowany i zrozpaczony (wierzę, że psy również doświadczają tego uczucia). Teraz widzimy rozszczekanego i pogodnego dzieciaczka :) :loveu: Quote
Argat Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Dzisiaj nikt nie pracuje, puściłam go bez smyczy. Nic z tego, najchętniej przestałby przy drzwiach. Przeszedł się tylko kawałek, bo wyniosłam go na drugi koniec ogrodzenia- tylko tyle, żeby wrócić i być bliżej kuchni Po głodówce do 10 znowu jest nie do zniesienia ;) Nie obchodził go nawet Behemot... Ani zaczepki Nuśki... Quote
Charly Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 ja wiem, ze zdjęc się nie cytuje, ale to musiałam:-D Ma piękne uszy:) Quote
kazik132 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Kerian napisał(a):Niezależnie od tego, jakie będą wyniki Lisia, już widać wspaniałą metamorfozę - wystarczy porównać 3 pierwsze zdjęcia, które wkleiła Zofija (Lisio na kołderce) ze zdjęciami od Argat, bo dostrzec przemianę, jaka zaszła. Na tych pierwszych zdjęciach Lisio wygląda, jakby był już zupełnie zrezygnowany i zrozpaczony (wierzę, że psy również doświadczają tego uczucia). Teraz widzimy rozszczekanego i pogodnego dzieciaczka :) :loveu: Oj, to prawda! jesteś wspaniała Argat! Wielkie dzięki! Quote
Argat Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Biegamy... i skaczemy ;) Trochę martwią mnie jego wyniki... no ale poczekajmy do jutra Quote
Marycha35 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Super robota:) psiak nie do poznania, tylko go uszy zdradzają;) piękna metamorfoza!!!! Trzymam kciuki za wyniki..... Quote
Zofija Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Argat-Lisio naprawdę się zaokrągla i zdrowieje:). Mam nadzieję,ze wyniki nie będą złe. Quote
jankar Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Sledzę wątek Lisia. Argat przemieniłaś go z Lisia w Nietoperka!! Brawo, nie tylko przybywa na wadze ale i z psychiką całkiem dobrze. Trzymam kciuki za wyniki. Quote
kazik132 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 O!I już nawet biegamy i SKACZEMY a jeszcze kilka dni temu nie mógł utrzymać się na łapinkach!jestem pod ogromnym wrażeniem! Kolejny raz widzę, że miłość czyni cuda!A dobry człowiek dla psiaka to pełnia miłości! Quote
pikola Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Ale Lisio przeszedl metamorfoze.Strasznie sie ciesze:multi:Dziekuje Wam. Quote
asl Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Przelałam 10,00 zł na Lisia. Dopiero teraz, bo nie wiedziałam, ze jest już konto. Lisio jest prześliczny :loveu: Quote
magdus84 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Przeczytajcie proszę o tym dramacie:(:(:(:( Kolejny pseudo dom tymczasowy! http://www.dogomania.pl/threads/204773-Domowy-hotel-w-oborze-DT-u-Arktyki Quote
Zofija Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 A jak z utrzymaniem czystości u Lisia???? Quote
Argat Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Już nie ma z tym problemu :) Właściwie był tylko pierwszego dnia Quote
Argat Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Kerian napisał(a):Teraz widzimy rozszczekanego i pogodnego dzieciaczka :) :loveu: Lisio to naprawdę dzieciak, dzisiaj na spacerze pogryzł mi sznurówki, a przed chwilą zaatakował dzwoniący telefon ;) Quote
Zofija Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Argat napisał(a):Lisio to naprawdę dzieciak, dzisiaj na spacerze pogryzł mi sznurówki, a przed chwilą zaatakował dzwoniący telefon ;) hihihi, to masz z nim niezły ubaw:), a na ile go lat oceniono? Quote
Argat Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 rok, góra dwa. Lisio wykazuje agresje w stosunku do telefonu... warczy i chwyta go w zęby, nie chciał mi go oddać. Może powinnam zmienić dzwonek? ;) Quote
Charly Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 hahahha, to na pewno dzwonek hahaha oby mu przeszło łobuzowi Quote
Argat Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Może chciał zostawić pamiątkę... ślady zębów na ekranie :] Po wczorajszej głodówce poczuł się zagrożony, znowu bez przerwy szczeka, nie chciał spać w nocy Quote
Recommended Posts