Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niezależnie od tego, jakie będą wyniki Lisia, już widać wspaniałą metamorfozę - wystarczy porównać 3 pierwsze zdjęcia, które wkleiła Zofija (Lisio na kołderce) ze zdjęciami od Argat, bo dostrzec przemianę, jaka zaszła. Na tych pierwszych zdjęciach Lisio wygląda, jakby był już zupełnie zrezygnowany i zrozpaczony (wierzę, że psy również doświadczają tego uczucia). Teraz widzimy rozszczekanego i pogodnego dzieciaczka :) :loveu:

Posted

Dzisiaj nikt nie pracuje, puściłam go bez smyczy. Nic z tego, najchętniej przestałby przy drzwiach. Przeszedł się tylko kawałek, bo wyniosłam go na drugi koniec ogrodzenia- tylko tyle, żeby wrócić i być bliżej kuchni
Po głodówce do 10 znowu jest nie do zniesienia ;)

Nie obchodził go nawet Behemot...

Ani zaczepki Nuśki...

Posted

Kerian napisał(a):
Niezależnie od tego, jakie będą wyniki Lisia, już widać wspaniałą metamorfozę - wystarczy porównać 3 pierwsze zdjęcia, które wkleiła Zofija (Lisio na kołderce) ze zdjęciami od Argat, bo dostrzec przemianę, jaka zaszła. Na tych pierwszych zdjęciach Lisio wygląda, jakby był już zupełnie zrezygnowany i zrozpaczony (wierzę, że psy również doświadczają tego uczucia). Teraz widzimy rozszczekanego i pogodnego dzieciaczka :) :loveu:

Oj, to prawda! jesteś wspaniała Argat! Wielkie dzięki!

Posted

Sledzę wątek Lisia. Argat przemieniłaś go z Lisia w Nietoperka!!
Brawo, nie tylko przybywa na wadze ale i z psychiką całkiem dobrze.
Trzymam kciuki za wyniki.

Posted

O!I już nawet biegamy i SKACZEMY a jeszcze kilka dni temu nie mógł utrzymać się na łapinkach!jestem pod ogromnym wrażeniem! Kolejny raz widzę, że miłość czyni cuda!A dobry człowiek dla psiaka to pełnia miłości!

Posted

Kerian napisał(a):
Teraz widzimy rozszczekanego i pogodnego dzieciaczka :) :loveu:

Lisio to naprawdę dzieciak, dzisiaj na spacerze pogryzł mi sznurówki, a przed chwilą zaatakował dzwoniący telefon ;)

Posted

Argat napisał(a):
Lisio to naprawdę dzieciak, dzisiaj na spacerze pogryzł mi sznurówki, a przed chwilą zaatakował dzwoniący telefon ;)

hihihi, to masz z nim niezły ubaw:), a na ile go lat oceniono?

Posted

rok, góra dwa.

Lisio wykazuje agresje w stosunku do telefonu... warczy i chwyta go w zęby, nie chciał mi go oddać. Może powinnam zmienić dzwonek? ;)

Posted

Może chciał zostawić pamiątkę... ślady zębów na ekranie :]

Po wczorajszej głodówce poczuł się zagrożony, znowu bez przerwy szczeka, nie chciał spać w nocy