Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marycha35 napisał(a):
erotycznych zwłaszcza;) mu się kobitki zachciało, kochany samiec, ledwo na nogach stoi, ale.....buziale dla maczusia naszego:)

Znaczy się, do zdrowia wraca :eviltong:

Posted

Miał też szczęście że Niki w obronie chwycił go głównie za kudły, bo chwycił przy szyi.
Zadziorny jak diabli! Dwa razy zaatakował i się doigrał. Teraz już nie ma mowy o przebywaniu w jednym pomieszczeniu, bo o ile Niki się słucha, to Lisek wcale. A niki w obronie też różne rzeczy może zrobić.

Posted

Trochę nie doceniłam jego sił...

Kerian- Biegał, potem miał zamiar bawić się z Nuśką, ale skończyło się na wywróceniu.
I tak jest lepiej :multi:
To nie ten pies którego trzeba było na siłę ciągnąć za ogrodzenie, albo wynosić. (z nim jest ten problem, że to on dyktuje warunki na spacerach. Nie można delikatnie naprowadzić go smyczą, bo zaraz się wywraca. A lisio obierał jeden kierunek- do domu
Dzisiaj wyniosłam go za furtkę i pociągnął mnie do lasu, obeszliśmy dom dookoła, zmęczył się, ale nie pozwolił na powrót przez bramę. Uparł się i koniecznie chciał wracać tą drogą którą przyszliśmy.
I zawsze tak jest, ja go wynoszę, a on tą samą drogą wraca do domu. Z tą różnicą że dzisiaj sam poszedł :)

Posted

Poza tym wybrał się na zwiedzanie domu. Zawędrował na górę i obwąchał wszystkie kąty ;)
Nie dałam mu zejść, bo mamy dosyć strome schody, jeszcze by zleciał... Bardzo pokracznie wchodził

Posted

Zwiedzający Lisio...

Przepraszam za jakość zdjęć, kiedy będą potrzebne takie do ogłoszeń będę wstawiać lepsze. Na razie szybciej i łatwiej jest zrobić komórką

Posted

Marycha35 napisał(a):
Lisio to najmądrzejszy, najgrzeczniejszy i najjurniejszy samczyk:) Piszę, bo może jest przy kompie....;)

Kocurek napisał(a):
no i najpiekniejszy na calym Dogo oczywiscie:)-mam nadzieje,ze to tez przeczyta:)

Lisio śpi ;)

Posted

Mam wyciąg-jest trochę nowych wpłąt-DZIĘKUJEMY!!!!
Rozliczenie zrobię wieczorem. Teraz będę szła do pracy- Lisio -coś czuję- jak już wróci do normalnej wagi- to będzie urwis;)