ihabe Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 dobry chłopczyk:-) Chyba sobie spał spokojnie:-) Quote
Argat Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Kerian napisał(a):Bo Lisio pewnie wie, jak wielkie zainteresowanie wzbudza i chce sam odbierać wszystkie wiadomości i telefony :cool3: Wolałabym nie mówić jakie zainteresowanie wzbudził w mojej okolicy :shake: Quote
Charly Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Argat napisał(a):Wolałabym nie mówić jakie zainteresowanie wzbudził w mojej okolicy :shake: powiedz..zwyzywali Cię? hihi Quote
Argat Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Koło domu kręcą się robotnicy, jeszcze robią różne wykończenia, często sobie dyskutujemy, tym razem padło na Liska. Takiego psa nie warto ratować, "zastrzelić" albo "przypiąć do budy, jak przeżyje to będzie" Ciekawe co który sąsiad też tak sądzi. Jest jeszcze to, że jak miałam poprzedniego tymczasa, to było gadanie jaki fajny pies, zachwyty, pytania czy do wzięcia itd itp Taaa, już by jeden z drugim dostał ode mnie żywe zwierze. Za to sąsiad z dołu zwrócił mi uwagę, że chyba coś z nim nie tak i może powinien dostawać więcej jedzenia i że nie można tak głodzić zwierzęcia :D Quote
Charly Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 uuuu:shake: a ja myslalam, że Cię zwyzywali za znęcanie się nad psem. To jednak u nas są jeszcze porządni ludzie hihihi... Moje dwa schroniskowce są lekko kalekie;), jedno slepe, drugie chodzi na 3 nogach; 4 niewydażona, ale wygląda jak złamana...Bardzo często ludzie pytają z wyrzutem, dlaczego tak zaniedbałam...(a turystki z Niemiec (starsze babcie) szeptały, że bardzo zaniedbane i na pewno b. głodne i chciały dokarmiać..ciastkami...:evil_lol:) Quote
Charly Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Argat napisał(a): Za to sąsiad z dołu zwrócił mi uwagę, że chyba coś z nim nie tak i może powinien dostawać więcej jedzenia i że nie można tak głodzić zwierzęcia :D Noooo....brawa dla sąsiada:)! Quote
Agata Balu Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Argat napisał(a):Za to sąsiad z dołu zwrócił mi uwagę, że chyba coś z nim nie tak i może powinien dostawać więcej jedzenia i że nie można tak głodzić zwierzęcia :D I co? musiałaś sie gęsto tłumaczyć? Quote
Argat Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Może mnie nigdzie nie zgłosi ;) Sam ma psa ze schroniska. Quote
Zofija Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 Argat napisał(a):Koło domu kręcą się robotnicy, jeszcze robią różne wykończenia, często sobie dyskutujemy, tym razem padło na Liska. Takiego psa nie warto ratować, "zastrzelić" albo "przypiąć do budy, jak przeżyje to będzie" Ciekawe co który sąsiad też tak sądzi. Jest jeszcze to, że jak miałam poprzedniego tymczasa, to było gadanie jaki fajny pies, zachwyty, pytania czy do wzięcia itd itp Taaa, już by jeden z drugim dostał ode mnie żywe zwierze. Za to sąsiad z dołu zwrócił mi uwagę, że chyba coś z nim nie tak i może powinien dostawać więcej jedzenia i że nie można tak głodzić zwierzęcia :D a powiedziałaś im do słuchu, zeby strzelili to sobie oni od razu w łeb Quote
Zofija Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 czy mam juz robić ogłoszenia Lisiowi????? Quote
Agata Balu Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 jakie? adopcyjne? Najpierw go trzeba postawic na nogi!!! Quote
Zofija Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 Agata Balu napisał(a):jakie? adopcyjne? Najpierw go trzeba postawic na nogi!!! tak jest!!!!!!!!!!!!!!!tylko pytam:) Quote
Argat Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Niech chociaż trochę wydobrzeje... wtedy ogłoszenia będą mogły już pracować. Quote
Argat Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Zaraz dowiem się kiedy weterynarz może przyjechać i obejrzeć Liska Wtulony Lisio... Quote
Kerian Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 [quote name='Argat']Zaraz dowiem się kiedy weterynarz może przyjechać i obejrzeć Liska Wtulony Lisio... A dlaczego tylko miniaturka naszej śliczności? :placz: Nie mogę się napatrzeć na ten słodki pysio. Zatroskanie pana sąsiada bardzo się chwali :multi: Szepnij Lisiowi na uszko, że otrzymuję mnóstwo pozdrowień dla niego od Allegrowiczów, którzy zakupili cegiełki :loveu: Naszej chudzince wczoraj zachciało się kobiety, czytałyście? :cool3: Quote
Zofija Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 Argat-badania krwi miała robione i wyszły ok. Mogę Ci je wysłać pocztą albo zeskanowane na maila jutro. Na szczepienie prześlę Ci pieniądze, tylko sprawdzimy stan konta w piątek Quote
Zofija Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 Lisio, został przywieziony do schroniska w lutym i został oceniony na 6 lat Quote
Argat Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 6? Ja bym mu dała mniej... Miniaturka dlatego, że z komórki ;) Mam film z Morkiem ale jeszcze nie wiem jak go wstawić Quote
Negrita8 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 przyszłam przywitać Liska :) robi chłopak postępy, teraz to już będzie tylko lepiej... Quote
Argat Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Weterynarz przyjedzie jak tylko będzie miał wolną chwilę Z Nusią: Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 W tym miejscu był wenflon do podania kroplówki.Kerian napisał(a):Teraz przyjrzałam się trzeciej fotce - Zosiu i Elżbietko, co on ma na przedniej prawej łapce? Jakby nie było sierści na sporym fragmencie :( Ale tak czy siak jest piękny ten nasz Lisio! :) Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Bardzo mi go brakuje...! Cieszę się jego szczęściem, ale smutno w domu bez niego. Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 6 lat? On jest młodzieniaszek, góra rok. Chyba komuś się pomyliło.... :) Zofija napisał(a):Lisio, został przywieziony do schroniska w lutym i został oceniony na 6 lat Quote
Argat Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Elżbietka_Cieszyn napisał(a):Bardzo mi go brakuje...! Cieszę się jego szczęściem, ale smutno w domu bez niego. Wiem coś o tym... było mi strasznie ciężko po oddaniu Czaki- poprzedniej tymczasowiczki. Myślę że z ogłoszeniami ruszymy jak Lisio zacznie normalnie jeść i przestanie wychodzić co godzinę- pół. Wtedy już mogą pracować na to najcudowniejsze DS :) Quote
Recommended Posts