Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ludziki właśnie przeczytałam, trochę uff, że już tak super działacie, ale jeszcze o matko, bo to taka bida!!! Deprecha u psinki, jakem pół psycholog płakać mi się chce:(

Posted

Dodaję zrzut ekranu z listą osób, które zapłaciły w systemie Płacę z Allegro (pozostałe płatności pójdą bezpośrednio na konto Fundacji). Teraz ja muszę zrobić przelew. Kurczę, że też wcisnęła się ta opcja, nie zauważyłam jej! Dodałam adnotację, żeby robić przelew na konto Fundacji, bo tak będzie łatwiej. Zastanawiam się, czy nie zakończyć aukcji i zrobić od nowa, już bez tej opcji.

Posted

[quote name='Kerian']Dodaję zrzut ekranu z listą osób, które zapłaciły w systemie Płacę z Allegro (pozostałe płatności pójdą bezpośrednio na konto Fundacji). Teraz ja muszę zrobić przelew. Kurczę, że też wcisnęła się ta opcja, nie zauważyłam jej! Dodałam adnotację, żeby robić przelew na konto Fundacji, bo tak będzie łatwiej. Zastanawiam się, czy nie zakończyć aukcji i zrobić od nowa, już bez tej opcji.

Uploaded with ImageShack.usJa bym chyba nie zmieniała. Bo wiesz, jak cegiełki są kupowane, to zachęca. Chyba:)

Posted

Mam prośbę:
Cioteczki, które obsługują wydarzenie Lisia na fejsie - przy linku do aukcji zaznaczcie proszę, by wykonywać przelew na konto Fundacji zamiast wybierać opcję "Płacę z Allegro", bo tak będzie dużo łatwiej.
To samo można napisać na Dogo...
Co do płatności, które już wpłynęły w tym systemie, proszę się nie obawiać, wszystko przeleję co do grosza :)

Bannerki super - skorzystałam (poprzedni, ze światełkiem w tunelu, też był świetny!).

Chciałabym przytulić Lisia :(

Posted

Bardzo wszystkim dziękuję. Jak wyniki będą dobre to pineiążki będą potrzebne tylko na transport i wizyty kontrolne weta. Potem, potem ewentualnie sterylka + odrobaczenie,
Nie mam osoby do wizyty przeadopcyjne do domklu w Warszawie. Czy ktoś moze mi pomóc. Ja dzisiaj znowu cały dzień w pracy i będę wyrywczo na dogo. Obraczus nie moze, kmurdz nie odpisała.
Plizzzzzzzzzzzzzzz , to jest bardzo ważne bo to ewentualny bezpłatny tymczas!!!!

Posted

Ja jestem z Warszawy, ale nigdy nie byłam na wizycie przedadopcyjnej. Przy takim nieszczęśniku, to wielka odpowiedzialność, a ja mam skłonności do zbytniego zaufania :-(. Bałabym się, ale jeżeli nikogo nie znajdziecie to pójdę. Tylko konieczne będą bardzo szczegółowe instrukcje ;-).

Posted

jola_li napisał(a):
Ja jestem z Warszawy, ale nigdy nie byłam na wizycie przedadopcyjnej. Przy takim nieszczęśniku, to wielka odpowiedzialność, a ja mam skłonności do zbytniego zaufania :-(. Bałabym się, ale jeżeli nikogo nie znajdziecie to pójdę. Tylko konieczne będą bardzo szczegółowe instrukcje ;-).

Ja też jestem Warszawy jeśli będziesz potrzebowała wsparcia to mogę Ci towarzyszyć we dwie jakoś damy radę. Trzeba ten domek ewentualnie uprzedzić,że psiak może mieć silny lęk separacyjny :placz: wiadomo czy w domu stale ktoś będzie? Ja mam w tej chwili psiaka na DT z tym właśnie problemem suńka cudna ale jak wychodzę do pracy to zaczyna koncertowanie pod dzwiami , szczeka, wyje i sika ( kompleksowo) . Ma mojego piesa za towarzystwo ale to nic nie daje , oduczam ja takiego zachowania od prawie 3 tygodni i nic chwilami wydaje się,że jest lepiej a za dwa trzy dni znów to samo :shake: Najgorsze w takich przypadkach jest to,że
sąsiedzi się buntują niestety :mad:. Jakby była potrzebna moja pomoc podaję tel. 693-833-350 . Wpłaciłam na konto fundacji dla Lisia 30 zł, ale pieniądze wpłyną dopiero w poniedziałek.

Posted

hej cioteczki, a dlaczego nie pojdziecie razem? Jola by sie od Ciebie Zefirek napewno duzo nauczyla i juz wiedziala na przyszlosc. To duza odpowiedzialnosc, nie wrzucajcie Joli na gleboka wode, jak cos pojdzie nie tak to bedzie do niej pretensja. Zefirku pomoz Joli. Trzymam kciuki

Posted

Ja jestem jak najbardziej za, mogę z Jolą jechać :). Co prawda sama jestem DT a na wizycie sprawdzającej potencjalny DT nigdy nie byłam ale myślę,że damy radę. Sprawdzałam domki stałe dla swoich bidek i jak do tej pory zawsze było ok.

Posted

Uwaga, ważne: na razie zakończyłyśmy aukcję - w poniedziałek pojawi się dokładne rozliczenie. Na razie sprzedaliśmy 57 cegiełek, co daje 285 zł. Poprzez "Płacę z Allegro" wpłynęło już 185 zł (później dodam kolejny screen z nickami osób, które w ten sposób zapłaciły, aby mogły się upewnić, że wszystko jest OK). Ile wpłynęło na konto Fundacji, Zosia sprawdzi w poniedziałek, bo pieniążki jeszcze nie są zaksięgowane. A ponieważ chcemy, żeby wszystko było jasne i klarowane, na razie zamykamy aukcję.
Bardzo proszę o zamieszczenie tej informacji również na Facebooku.

Posted

memory napisał(a):
Dla Lisia od Cleo2008 przekazałam 18 zł 20 gr (pozostałość na PayPal z innej transakcji)

memory dziekuje jak zwykle jestes wielka, i ta szybkosc..., to rzadkie...

Posted

Dosłownie z ostatniej chwili: dziś, po raz pierwszy, Lisio utrzymał się na swoich łapkach!!! :) :) :) :) Zosia wyszła z nim na chwilę na zewnątrz, żeby załatwił swoje potrzeby ;-) Lisio zrobił nawet kilka pierwszych niepewnych kroczków! :) :) (przypominam, że jeszcze wczoraj wieczorem przewrócił się)

Posted

[quote name='Kerian']Dosłownie z ostatniej chwili: dziś, po raz pierwszy, Lisio utrzymał się na swoich łapkach!!! :) :) :) :) Zosia wyszła z nim na chwilę na zewnątrz, żeby załatwił swoje potrzeby ;-) Lisio zrobił nawet kilka pierwszych niepewnych kroczków! :) :) (przypominam, że jeszcze wczoraj wieczorem przewrócił się)

Super :D bedzie juz tylko lepiej. Trzymam kciuki.