Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam z Zofiją przez telefon. Elzbietka bieże psa na weekend, ale w dalszym ciagu potrzebny jest DT na dłużej. Czy ktos moze sprawdzic tych co oferowli DT? To jest prosba Zofiji. Ona jest teraz w pracy i nie może siedziec w necie!

Posted

Zofija napisał(a):
ok. Mój mail:zofiakrystyna@poczta.onet.pl tel 508-063-271.
czyli podałaś im nasze namiary?????

podałam te, które dałaś mi w którymś poscie do włożenia na FB

Posted

estrojek napisał(a):
CZy jest Allegro cegiełkowe na psiaka- mizeraka. bo ja nie mam jak przelac z konta a moge kupic kartą.Prosze o link

Będzie, będzie, czy możesz poczekać????

Posted

estrojek napisał(a):
CZy jest Allegro cegiełkowe na psiaka- mizeraka. bo ja nie mam jak przelac z konta a moge kupic kartą.Prosze o link

Bardzo Ci dziękuję tak w ogóle, bardzo! Tylko, ze allegro zrobi jedna z dziewczyn, na pewno dzisiaj i wrzuci link. Mogę Ci podesłać na maila. TYlko wyślij mi swojego na pw.dziękuję!

Posted

o rany goscia, ja tu tez przez fb, trzeba KONIECZNIE ten watek rozsylac rozsylac rozsylac...
zalamka totalna... :(
skad on sie wzial w schronisku, jaka jest jego przeszlosc? cos wiadomo? I ile byl w schornisku ?

Posted

Szukając mojej Korce DT trafiłam na płatny domek w okolicach Opola, ponoć się tu reklamował i pani mówiła, że ma doświadczenie w opiece nad psiakami.
Podrzućcie i mi konto proszę... co za koszmar...

Posted

martaipieski napisał(a):
o matko co za bida:(:(:( Zofija wpłaciłaś mi na posokowca 10zł?? własciciel sie znalazł zwrócił czesc kwoty jaka na niego poszła wiec odesle ci te 10zł tej bidzie z pewnoscia sie przyda

dziękuję Ci. Konto w 1 poście

Posted

agata_dr napisał(a):
Szukając mojej Korce DT trafiłam na płatny domek w okolicach Opola, ponoć się tu reklamował i pani mówiła, że ma doświadczenie w opiece nad psiakami.
Podrzućcie i mi konto proszę... co za koszmar...

Czy masz namiary na ten dt????????

Posted

kado napisał(a):
Zofija dzięki za zaproszenie....widok koszmarny:(

Finansowo leżę, ale jak jakoś mogę się przydać, to jestem!

Bardzo Ci dziękuję za przybycie:)

Posted

Byłam u Lisia akurat dostawał kroplówkę. Wstępnie wyników nie ma złych, ale jeszcze jutro jedno badanie. Wziełam go na spacer, tzn. na rękach i postawiłam na ziemi- wysiusiał się i upadł:(. CO ZA WIDOK, CO ZA WIDOK, NA JAKIM JA ŚWIECIE ŻYJĘ