Marycha35 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Lisio pakuj walizy:) Będzie ryk pewnie..... Quote
pikola Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Argat napisał(a):Wystarczy, że na chwilę zostawię samochód... Od razu wskakuje, siada na siedzeniu z tyłu albo przechodzi do bagażnika.Lisio jest niesamowity i te jego'' radarki''..Oj bedzie ryk.. Quote
Zofija Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Kurcze, ale cisza w sprawie transportu. Nie wiecie gdzie mogę szukać???? Quote
jola_li Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Ale cudowne wieści :-)!!!! A w sprawie transportu szukałyscie tu: http://mapapomocy.dogomania.pl/cat.php?id=1 Quote
wtatara Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 jestem na Wasze zaproszenie. Mieszkam w Krakowie, jednak na razie nie mam pomysłu na pomoc. Nie jadę w najblizszych dniach na Sląsk. A piesek jest w Krakowie, czy bochni. Próbowałyscie przez FB. Mam pomysł- prosze o telefon na numer-694 48 15 20 Quote
soboz4 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Z Chorzowa do Krakowa nie jest daleko, jeżeli przyszli opiekunowie są zainteresowani to może sami po niego przyjdą, w końcu to też sprawdzian ich zaangażowania. Quote
Zofija Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 soboz4 napisał(a):Z Chorzowa do Krakowa nie jest daleko, jeżeli przyszli opiekunowie są zainteresowani to może sami po niego przyjdą, w końcu to też sprawdzian ich zaangażowania. wiesz co Pani po prostu nie moze. Tak czasem bywa. Quote
Argat Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Ja mam transport, ale za 2 tygodnie. A tymczasem mordek... Quote
Nela_ Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Dziewczyny, dajcie znać czy mam szykować auto i TZ na niedzielę :) Quote
Zofija Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Nela_ napisał(a):Dziewczyny, dajcie znać czy mam szykować auto i TZ na niedzielę :) raczej tak!:) Quote
Kerian Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Nie mogę się nadziwić figurce Lisia... ma takie wysokie podwozie, tzn. długie łapki :D Ile on waży, Argat? Moja lisica jest chyba potężniejsza od niego. Quote
Kerian Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Marycha35 napisał(a):Podwozie ma cudne, hi hi hi:) Na przednich białe podkolanówki, na tylnych skarpetki-stópki ;-) Quote
Argat Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Kerian napisał(a):Nie mogę się nadziwić figurce Lisia... ma takie wysokie podwozie, tzn. długie łapki :D Ile on waży, Argat? Moja lisica jest chyba potężniejsza od niego. około 7 kg. Quote
Marycha35 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Ludkowie kochani uwaga zaczął się Międzynarodowy Dzień Psa:) Quote
Kerian Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Myślałam, że będzie specjalnie doodle z tej okazji, ale wchodzę na google i przypomniałam sobie, że to również nasz dzień w UE, więc jest tatrzańskie google ;-) Może w jakimś kraju zrobili psinkowe google? Lisio spakowany? :) Quote
Nela_ Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Właśnie... czy Lisio przygotowany? Pamiętajcie o jakimś pachnącym domowo kocyku. Co on najbardziej lubi? Czym mogę go kupić? Quote
Argat Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Zmordek jest gotowy, pojedzie z kocykiem, obrożą i smyczą. Nie powinno być z nim problemów, bardzo lubi jazdę. Na początku może zachowywać się jakby w ogóle Cie nie było. Mojego brata przez jakiś czas traktował jak powietrze, no i kompletnie go nie słyszał, trzeba czasu żeby się przekonał Najprędzej kupisz go jakimś przysmakiem... Warto jeszcze powiedzieć nowym właścicielom, że na początku pewnie nie będzie jadł i trzeba zacząć od czegoś gotowanego. Nie przepada za suchą karmą, je ją w bardzo małych ilościach. Quote
Nela_ Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='Argat'] Warto jeszcze powiedzieć nowym właścicielom, że na początku pewnie nie będzie jadł i trzeba zacząć od czegoś gotowanego. Nie przepada za suchą karmą, je ją w bardzo małych ilościach.[/QUOTE] W dobrym, kochającym domku nie powinno być problemów. Miałam dwie sunie, które też miały grymasić a trzeba je było widzieć na drugi dzień jak szamały :evil_lol: Trzeba tylko trafić w upodobania kulinarne. Osobiście nie znam takiego, który oprze się gotowanemu kurczakowi. Czy jesteście w kontakcie z DS? Ja nie znam psiaka, niewiele będę mogła o nim powiedzieć. Quote
Recommended Posts