Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Argat napisał(a):
Wystarczy, że na chwilę zostawię samochód...

Od razu wskakuje, siada na siedzeniu z tyłu albo przechodzi do bagażnika.
Lisio jest niesamowity i te jego'' radarki''..Oj bedzie ryk..

Posted

jestem na Wasze zaproszenie. Mieszkam w Krakowie, jednak na razie nie mam pomysłu na pomoc. Nie jadę w najblizszych dniach na Sląsk. A piesek jest w Krakowie, czy bochni. Próbowałyscie przez FB. Mam pomysł- prosze o telefon na numer-694 48 15 20

Posted

Z Chorzowa do Krakowa nie jest daleko, jeżeli przyszli opiekunowie są zainteresowani to może sami po niego przyjdą, w końcu to też sprawdzian ich zaangażowania.

Posted

soboz4 napisał(a):
Z Chorzowa do Krakowa nie jest daleko, jeżeli przyszli opiekunowie są zainteresowani to może sami po niego przyjdą, w końcu to też sprawdzian ich zaangażowania.

wiesz co Pani po prostu nie moze. Tak czasem bywa.

Posted

Nie mogę się nadziwić figurce Lisia... ma takie wysokie podwozie, tzn. długie łapki :D Ile on waży, Argat? Moja lisica jest chyba potężniejsza od niego.

Posted

Kerian napisał(a):
Nie mogę się nadziwić figurce Lisia... ma takie wysokie podwozie, tzn. długie łapki :D Ile on waży, Argat? Moja lisica jest chyba potężniejsza od niego.

około 7 kg.

Posted

Myślałam, że będzie specjalnie doodle z tej okazji, ale wchodzę na google i przypomniałam sobie, że to również nasz dzień w UE, więc jest tatrzańskie google ;-)
Może w jakimś kraju zrobili psinkowe google?
Lisio spakowany? :)

Posted

Zmordek jest gotowy, pojedzie z kocykiem, obrożą i smyczą.

Nie powinno być z nim problemów, bardzo lubi jazdę. Na początku może zachowywać się jakby w ogóle Cie nie było. Mojego brata przez jakiś czas traktował jak powietrze, no i kompletnie go nie słyszał, trzeba czasu żeby się przekonał
Najprędzej kupisz go jakimś przysmakiem...

Warto jeszcze powiedzieć nowym właścicielom, że na początku pewnie nie będzie jadł i trzeba zacząć od czegoś gotowanego. Nie przepada za suchą karmą, je ją w bardzo małych ilościach.

Posted

[quote name='Argat']

Warto jeszcze powiedzieć nowym właścicielom, że na początku pewnie nie będzie jadł i trzeba zacząć od czegoś gotowanego. Nie przepada za suchą karmą, je ją w bardzo małych ilościach.[/QUOTE]

W dobrym, kochającym domku nie powinno być problemów. Miałam dwie sunie, które też miały grymasić a trzeba je było widzieć na drugi dzień jak szamały :evil_lol:
Trzeba tylko trafić w upodobania kulinarne. Osobiście nie znam takiego, który oprze się gotowanemu kurczakowi.
Czy jesteście w kontakcie z DS? Ja nie znam psiaka, niewiele będę mogła o nim powiedzieć.