Guest Reyes Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Chwale się :-) Milva dzisiaj pierwszy raz zrobiła "waruj". Z łaski, bo z łaski, ale zawsze coś. "Jak dasz kiełbaskę, pozwolę sobie dąć buzi..." Przekupne Suczydło ]:-> Quote
kimiji Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 No coraz lepiej jej idzie, tak trzymać mała!!:D Quote
Guest Reyes Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Inne obowiązki, ale poza forum odwiedzam Milvę dwa razy w tygodniu. Kundel już fajnie robi "waruj", siada już dobrze, uczymy się "go nogi". Jeszcze ciągnie ale już bez tragedii - ciągle walczymy. Niestety wariatka rani sobie pysk gdy chce wyjść, ociera go o kraty i je gryzie, wskutek czego rana na mordce nie może się od x czasu wygoić. Poza tym odkryłam jakiś czas temu że dobrze gra w piłkę nożną. Quote
soboz4 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 To zgłośmy Milvę na Euro 2012!!! Na pewno nie będzie gorsza od naszych piłkarzy.... Quote
jofracy Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Na Euro 2012 nasze chłopaki na pewno potrzebują wsparcia. Milva do boju! Quote
kimiji Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Allegro Milvy: http://allegro.pl/srednia-zrownowazona-lagodna-sunia-milva-i1722125065.html Quote
soboz4 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Może dzięki ogłoszeniu uśmiechnie się w końcu dobry los do Milvy! Quote
Guest Reyes Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Dziękujemy za allegro. Milvek jest naturalnie poogłaszana na różnych portalach, ale jak na razie brak odzewu :-(. Quote
Istar19 Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Milva to wspaniała sunia...od pierwszego spaceru zmieniła się pewnie o 180stopni! niestety jej piękno można poznać jedynie na zewnątrz boksu...w boksie sunia gryzie kraty i wychlapuje wodę za każdym razem jak kogoś widzi...a to nie przyciąga chętnych :( sami jednak zobaczcie jaka z niej urodziwa, kochana i miła panna! bardzo lubi kontakt z człowiekiem (moje odczucie) a najlepiej jak człowiek do tego ma jedzenie :D poza tym lubi bawić się zabawkami...aportowanie a potem rozrywanie zabawki...too jest to więcej zdjęć https://picasaweb.google.com/psiwolontariusz/Milva125510DanusiaOzarowskaBoks728# i jeszcze jedno...nie wiem jakim cudem...pewnie dzięki czesaniu? Milva ma piękną puszystą sierść...aż miło się w nią wtulić :) jeśli nie czuje się zapachu schroniskowego psiaka :D Quote
Guest Reyes Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Eeee, tam. Psy nie śmierdzą - psy pachną psiatkiem :-) Quote
Istar19 Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 nie mówie że psy śmierdzą :) chodziło mi o to że schroniskowe psiaki mają specyficzny zapach...wielu go nie lubi:) Quote
Guest Reyes Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Wiem, wiem naturalnie :-) Jaka jestem szczęśliwa, gdy tylko mnie z kojca wypuszczą. Quote
maciaszek Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Ona rzeczywiście zrobiła się baaardzo puchata. Widać to dobrze na tym zdjęciu powyżej :). Quote
fernari Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='Reyes']Wiem, wiem naturalnie :-) Jaka jestem szczęśliwa, gdy tylko mnie z kojca wypuszczą. Jaki futrzak ! :) :) :) Quote
kimiji Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Ja kocham jak ktoś robi Milvie zdjęcia kiedy ona biega, wygląda jak taki słodki rudy króliczek:loveu::loveu: Quote
fernari Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Teraz jak tak patrze, to faktycznie te w ruchu są najładniejsze :D Quote
kimiji Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Nooo, a ona jeszcze wygląda jak taki wyrośnięty króliczek z kikutkiem:loveu: Quote
kimiji Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Dzisiaj ja byłam z Milvą na spacerku :) Najpierw poszłyśmy na chwilę do lasu, ale Milva niemiłosiernie ciągnęła na smyczy:shake:, więc poszłyśmy na wybieg gdzie trochę pobiegała za zabawką:lol:, a że nie chciała smaczków to dokarmiałam owieczki:evil_lol:...Potem wybieg trzebabyło zwolnić dla innych więc poszłyśmy razem z Pauliną i Suzi na łąkę, żeby Milva odpoczęła trochę w cieniu, ale ta to ma ogromne pokłady energi wierciła się ciągle, a mnie już nerwy puszczały:mad:, ale żeby się nie denerwować to przywiązałam ją smyczą do drzewa i zrobiłam sesję zdjęciową:evil_lol: i Suzi i Milvie :) Niestety moja skleroza nie pozwoliła mi zabrać aparatu no to sesję trzeba było robić telefonem, więc zdjęcia nie są zbyt dobrej jakości:roll: Szczęśliwa biega z resztką kukurydzy :evil_lol: Bardzo ładnie przynosi zabawkę, nie pod nogi, ale niedaleko ludzia:evil_lol: Ładnie siadła na komendę, bo warować to jej się nie chciało:angryy: Quote
kimiji Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 No i odstresowywująca(dla mnie:lol:) sesja na łące Jęzory górą:razz: Wpatrywanie się w wyczyny Suzi :) ahh o mało co bym zapomniała...Milva dzisiaj przez dobre 20 min taplała się w wodzie i wcale nie miała zamiru wyjść z baseniku. Zdjęcia są, ale musimy poczekać aż Istar będzie miała czas na necie :) Quote
pralinka94 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Nie wiem czemu, ale bardzo podoba mi się budowa Milvy... :) Według mnie porusza się z taką lekkością, aż miło popatrzeć :) Quote
Recommended Posts