Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Posted

Wiadomości z frontu.

Po pierwszym dniu MISTRZ w C1 pierwszy ,w klasie A 5.

Wilczopolski w B2 i tu niespodzianka - pierwszy :wink:

W D2 na pierwszym miejscu Maciąg , w D1 na 10 miejscu Włodarczyk a jako junior drugi. Pay podobno po ciężkiej chorobie zajmuje odległe miejsce . :cry:

Posted
Wiadomości z frontu.

:angel: :D

Po pierwszym dniu MISTRZ w C1 pierwszy ,w klasie A 5.

Noooormaaaalkaa... :D Brawo !

Wilczopolski w B2 i tu niespodzianka - pierwszy

No szok !... :o :lol: Brawo !

W D2 na pierwszym miejscu Maciąg

Fjuuuuu...... :D Też brawo ! I dla Włodarczyka Juniora też, bo juz mi się cytować nie chce... :wink:

Pay podobno po ciężkiej chorobie zajmuje odległe miejsce .

:cry: :( :cry: Jestem pewna, że gdyby nie choroba, byłby w czołówce !... :(

Posted

A ja mam wyniki ! :angel: A ja mam wyniki ! :angel: :D

Polacy - CNN na żywo ! :D

klasa A: 5 miejsce Surówka

klasa B2: 1 miejsce Wilczopolski, 2 miejsce Sołek

klasa C1: 1 miejsce Surówka, 14 miejsce Pay

klasa C2: 3 miejsce Tomaszewski

klasa D1: 10 miejsce Włodarczyk, 12 miejsce Serafin

klasa D2: 1 miejsce Maciąg

Brawo dla Polaków !!! :angel: :D :angel:

Zapomniałam poprawić wczesniej, więc mimo wszystko teraz to robię: te wyniki były po drugim dniu, a był jeszcze trzeci. :roll:

Posted

ELO!!!

wyniki po 3 dniach:

klasa A: 4 miejsce Surówka

klasa B2: 1 miejsce Wilczopolski, 2 miejsce Sołek

klasa C1: 1 miejsce Surówka, 15 miejsce Pay

klasa C2: 3 miejsce Tomaszewski

klasa D1: 10 miejsce Włodarczyk, 12 miejsce Serafin

klasa D2: 1 miejsce Maciąg

Posted

Ja dzisiaj fajnie słyszałam w radiu(PR III):

"Polacy zdobyli we Wloszech 3 złote medale, ale nie zgadniecie w jakiej dyscyplinie.........w wyścigach psich zaprzęgów!!!! NO BRAWO CHŁOPCY!!!"

Wiec ja się dołaczam BRAWO CHŁOCYI DZIEWCZYNY TEŻ :multi:

Posted

ELO!!!

z nami we Wloszech byla ekipa telewizyjna z polski i krecila reportaz na zawodach... nie dlugo w TV powinno byc to jak bede wiedzial cos wiecej dam znac

Posted

ELO!!!

krotka recenzja zawodow:

Cortina jest pieknie polozonym miasteczkiem... miejsce zawodow bylo w pieknym miejscu... ranga zawodow nie jest porownywalna do organizacji...

kilka slow o organizacji... trasa super dosc dobrze ubita chociaz w pierszy dzien ze wzgledu na ciagle opady sniegu troszke bylo miekko na trasie... widokowo trase moga opisac ci co jechali 12 km i wiecej... ostre podbiegi i szybkie krotkie zjazdy zakonczone najczesciej zakretami 90 stopni.... trasa przecinala dwa razy przez szose i tu sie wlosi nie postarali.. najpier mial byc dywan przez ktory mialo sie przejechac... ale szybko zmienili zdanie i narzucali snieg... byly sytuacje ze z gory jadaca ciezarowka miala klopoty z wychamowaniem bo akurat do przejazdu zblizal sie zaprzeg...ale naszczesnie nie doszlo do zadnej tragedii... w drugi dzien na wieczorze maszera dostalismy lasanie, miesko i chyba to bylo piree.... kawalek ciasta... jak ktos chcial :drinking: to 3 euro za 0.3 piwka... wyniki mialy byc o 20 a byly krotko przed 22.... niemcy po godzinie wezwali taxi i pojechali na stake out... trzeci dzien odbyl sie bez niespodzianek... naszczescie szef WSA wzial w swoje rece mierzenie czasu poniewaz w pierwszy dzien zaginely czasy z kalsy D1 a i dzieki WSA zakonczenie bylo szybciej niz mialo byc... poczatkowo mialo byc o 19 ale naszczescie bylo o 16...nagrody jak nagrody medale dla pierwszej trojki dla pierwszego jakies szalik i butelka z jakims plynem... a dla reszty zawodnikow nic nie bylo.... wiec tu by mogli sie co nie ktorzy nasi zawodnicy co byli oburzeni nagrodami z wrocek dopiero wqurzyc :lol: pozniej rozmawialem z kumplem z niemiec ktory mi powiedzial ze Mistrzostwa Europy w Jakuszycach byly o wiele lepiej z organizowane i wieczor maszera byl o wiele lepszy u nas niz we wloszech i mysle ze kazdy niemiec tak powie... :) wieczorkiem opisze kazdy dzien pobytu :wink: