Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

halbina

no dobra, to niech przyjedzie do mnie, ale nie mogę go utrzymywać w tej chwili... musicie zadbać o wyprawkę dla niego: jedzonko, obróżkę na początek...

super, halabina jesteś wielka :loveu::loveu::loveu:

we wtorek mogę podrzucić obrożę, legowisko i worek karmy dla malucha, proszę o adres na PW

info dla Klaudii : jak będzie zabierany psiak do Gliwic to zapytaj, może Leszek podrzuci ci malucha do Zabrza

Posted

halbina napisał(a):
no dobra, to niech przyjedzie do mnie, ale nie mogę go utrzymywać w tej chwili... musicie zadbać o wyprawkę dla niego: jedzonko, obróżkę na początek...

dobre wiadomości na początek dnia!!!

Posted

i jakl tam sprawy sie maja??

dostalam maila z zapytanie o Cymusia, z allegro , pan napisal , ze chcialby go kupic..napisalam , ze on jest do adopcji , ktorej warunkie jest wizyta prze i poadop. i podpisanie umowy...

Posted

w sprawie psiaka nikt do mnie na pv nie pisał, ja po niego nie mam jak pojechać, trzeba go dwieźć. Mam za to propozycję wyprawki dla niego, ma dotrzeć jutro - dziękuję! Niestety do pierwszego mam postnie...

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
do czasu wyjazdu do halbiny Cynamonek bedzie u mnie

Jutro Budrysek musi z małym do weta jechać - sporo na wadze stracił...
Kaszle...
To szczylek - nie ma żartów...
Dziękuję Aga,że zgodziłaś się Go pod skrzydełko zabrać...

Posted

[quote name='BUDRYSEK']dzieki :) ale chyba monika083 znalazla juz kogos?[/QUOTE]

hehe tak znalazlam wlasnie yuki i podeslalam jej watek , a ona jak zwykle niezawodna:D
wyslalam numer yuki Klaudii