Itske Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 luka1 napisał(a):Kodi w czwartek przyjedzie do mnie do domu. W piątek jakoś do Warszawy dostarczymy. Teraz trzeba resztę dograć. Ponieważ pies jest jakby fundacyjny, trzeba będzie chyba umowę na DT spisać. Co wy na to? Luka, zaraz wyjeżdżam na szkolenie i nie mam tam netu, z powrotem w Warszawie jestem w czwartek wieczorem, czy ja mam brać kodiego? Potrzebny koniecznie trasnporterek (oczywiscie zwrócę), bo już wiozę 2 inne suczki, zeby to towarzystwo mi się nie pozarło, nie rozlazło i w ogle nie zawładnęło samochodem, z Warszawy planuję wyjazd ok 14.30- 15 3miastówka - jak go odbierzesz? Z państwem od innego wiezionego psa umowiona jestem koło Dworca GŁ, ok 20 prosze o info na pw wyślij mi an pw telefon Quote
3miastówka Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Itske jesteś wielka :) Ja będę po Kodiego tak jak państwo odbierajacy inne psiaki :) ok 20 w Gdańsku Quote
Itske Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 3miastówka napisał(a):Itske jesteś wielka :) Ja będę po Kodiego tak jak państwo odbierajacy inne psiaki :) ok 20 w Gdańsku Moja Droga, nie wyzwaj mnie od wielkich, bo ja się całe życie ( z róznym skutkiem, najczęściej bez:diabloti:) odchudzam:lol: Wielka to aj będę jak calo dotrę z tym towarzystwem do Gdańska TRANSPORTER - sorki, luzem go nie wezmę, mam już inne psy Quote
3miastówka Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Wielka sercem i czynem :) w pozytywnym tego słowa znaczeniu.... Ja mam transporterek ale z tego co piszesz to Ty już jedną nogą w drodze :( Quote
3miastówka Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 luka1 napisał(a):Kodi w czwartek przyjedzie do mnie do domu. W piątek jakoś do Warszawy dostarczymy. Teraz trzeba resztę dograć. Ponieważ pies jest jakby fundacyjny, trzeba będzie chyba umowę na DT spisać. Co wy na to? luka1.....znajdziesz transporterek do pożyczenia? Transport Z Warszawy już mam....teraz tylko DO Warszawy jakoś Kodiego dostarczyć :( Quote
3miastówka Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 No i nasz plan chwilowo uległ zmianie :(.....musimy poczekać. Ja poszukam innej opcji przewiezienia Kodiego Quote
luka1 Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 a to czemu? 3miastówka, jesteś nowa na forum. Czy możemy zobaczyć fotki Twoich zwierzaków? Trochę mnie studzi fakt że własciwie nie jesteś domkiem sprawdzonym. Przepraszam nie miej mi za złe to co piszę, ale były przypadki, które mogą być kubełkiem zimnej wody Quote
3miastówka Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Problem w tym, że Itske wysłała mi sms, że ma awarię samochodu i nie będzie mogła teraz zabrać Kodiego :( A moje zwierzaczki ?.....ok....Tina - to typ sznaucerki średniej. Jest z nami od ok 15 lat. Ozzy - maltańczyk ( ten mały ), ma rok. To małe ADHD....szalony i rozbiegany. Emma- wzieta ze schroniska Ciapkowo w Gdyni, ma ok 1.5 roku, no i Bobi - maltańczyk nad którym siedziałam 4 dni aby doprowadzić go do porządku i rozczesać jego futerko. Też ze schroniska w Gdyni. Po zębach ok 3-4 lata. To ten puchaty :) Tylko kłopot ze wstawieniem zdjęcia :( Quote
luka1 Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 czyli akcja odwołana. Szkoda, Kodiego miała przywieźć pracownica przytuliska do mnie w czwartek. Muszę to odwołać. Quote
3miastówka Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 luka1 napisał(a):czyli akcja odwołana. Szkoda, Kodiego miała przywieźć pracownica przytuliska do mnie w czwartek. Muszę to odwołać. Ja będę szukać transportu.....nie poddam się tak bez walki Quote
luka1 Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 zdjęcia możesz wysłać do mnie to wstawię tinyzoo@wp.pl Quote
luka1 Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 [SIZE="5"]Uprzedzam Te Psiaki Nie Są Do Adopcji to psiaki 3miastówki :cool3: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
3miastówka Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Jak widzicie całe towarzystwo żyje w zgodzie :)).....co mnie bardzo cieszy :) Quote
3miastówka Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 To ostatnie zdjęcie jeszcze ze schroniska.... to mój Bobi :( Jak myslicie....zasługuję na wzięcie Kodiego do tej gromadki? Quote
Itske Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 cześć, dorwaaąm się u znajomych do neta, moje auto zostało w Ostródzie, padł mi silnik, czeka mnie tzn. moje auto laweta, nie mam za barzdo sama co ze sobą zrobić, pakowałam się jak na podróż samochodem, mam też swojgo psa, masakra, bardzo mi przykro, ale nie mam jak Kodiego teraz zabrać, wracam grzecznościowo transportem, mój TZ może go zabrać za dwa góra tzry tygodnie, na 100% i tak przecież jeździ do domu ( ja mieszkam w Gd, TZ w Warszawie) więc nic straconego tylko się ciut opóźni Quote
3miastówka Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Ja szukam w międzyczasie transportu....może się uda wczesniej Quote
Itske Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 mam net! Hura, mają tu bezprzewodowy, Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie sprawy, jak by się wcześniej nie udalo, to macie mój nr tel, za dwa - trzy tygodnie TZ jedzie, jak będę słyszała o czymś wcześniejszym - też dam znać Quote
luka1 Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 już odwołałam jutrzejszy przyjazd Kodiego do mnie, ale psina jest w pogotowiu i czeka na sygnał. Quote
wilczek007 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 ktos mi na email z ogłoszenia(zrobiłam mu pare) napisał z zapytaniem; ile to cudo ma latek i czy jest w Warszawie. Wiec w odpo.dałam znac , że wszelkie info pod nr telefonu(do Luki1). Quote
3miastówka Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 luka1......Strasznie żałuję, że odwołano przyjazd....:( Dałam ogłoszenie o transport na dogomanii, rozesłałam wiadomości wśród znajomych. Dziewczyny będą jechały ze Zgorzelca 01.04 i mogłyby go zabrać.....ale czy byłaby możliwość przewiezienia Kodiego na trasę A2 w okolice Konina? Quote
luka1 Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 raczej nie. Może coś się trafi innego. Wkurza mnie fakt, że ten pies tyle lat tam siedział - co chwila odzywa się ktoś w jego sprawie. Quote
3miastówka Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 W sumie to decyzja w sprawie Kodiego, należy do Ciebie. Nadal nie wiem jaka jest Twoja decyzja w stosunku do mnie. A swoją drogą..... muszę przyznać Tobie rację. Gdyby wcześniej Kodi trafił na forum już dawno byłby domowym, szczęśliwym psiaczkiem. Sęk w tym, że nadal jest dużo takich schronisk na uboczu gdzie wiedzą o nim tylko lokalni mieszkańcy....a w nim sporo takich perełeczek które tkwią tam całymi latami :( Ta świadomość mnie przeraża Quote
Recommended Posts