Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

3miastówka napisał(a):
cioteczki...... chciałam uroczyście powiadomić, że....Kodi nie ma ani jednego kołtuna!!! Nawet najmniejszego !!! Zdjecia wkleję jak baterię podładuję w aparacie :D

3miastówka, jesteś WIELKA - stawiam Ci capucino, late, mochate i co tam jeszcze jest!
a jakie masz piękne koty, cuda!

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Itske napisał(a):
3miastówka, jesteś WIELKA - stawiam Ci capucino, late, mochate i co tam jeszcze jest!
a jakie masz piękne koty, cuda!

To ja powinnam Tobie postawić kawę.... Dzięki Tobie Kodi dotarł do domu :D Musimy się umówić w wolniejszym czasie :D

Posted

luka1 napisał(a):
a jakoś nie zauważyłam zdjęcia ze zdjęciem po rozczesaniu :p

a to dobry pomysł, 3miastówka wstaw zdjęcie pięknisia :-)
i co tam słychać u Twojej gromadki?

Posted

Dziewczyny.... aparat padł :( Myslałam, ze to akumulatory ale niestety. Robiłam zdjęcia w mały deszczyk i chyba się narobiłam :(
Kodi nadal chodzi za mną krok w krok ale czuje sie na tyle pewnie w domu, że okazuje czasami swoją zaborczą naturę .... nie każdy może się do mnie zblizyć. Nie jest to agresja ale waknięcia niezadowolenia. Moje ADHD dopiął swego....czasami mam na kanapie rudo-białą kulkę :)... za to dziewczyny Kodiemu przypadły do gustu w 100% :)...chodzi za nimy i obwąchuje z zadowoleniem.

Posted

3miastówka, chociaż komórką pstryknij, bo mnie ciekawość zeżre całkiem, jak on bez kołtunów wygląda :-)
współczuję padnięcia aparatu, to kłopot.Kodi i zaborcza natura, no no :-)

Posted

postaram się coś pstryknąć telefonem.... :) a Kodi to zazdrośnik :) Powarkuje jak inny psiak chce się "przytulić" ale krzywdy nie robi. Okazuje jednak swoją niechęć do dzielenia się miejscem obok pańci. Pracujemy nad tym :)

Posted

3miastówka napisał(a):
postaram się coś pstryknąć telefonem.... :) a Kodi to zazdrośnik :) Powarkuje jak inny psiak chce się "przytulić" ale krzywdy nie robi. Okazuje jednak swoją niechęć do dzielenia się miejscem obok pańci. Pracujemy nad tym :)

Ty mu się nie dziw, tak długo nie miał nikogo, też bym warczała :-)

Posted

Dziewczyny kochane.... proszę...poczekajcie troszkę. Ja nie umiem zrzucać z telefonu zdjęć :oops: ...brak karty, kabelka ...klęska :shake: A jedyna osoba która to potrafi jest na wyjeździe. Kodi ma się dobrze :) Apetyt wrócił, zjada wzystko ....nawet powarkuje jak konkurencja chce sprawdzić co dostał w miseczkę :) Śpimy w czwórkę.... tzn ja, Kodi i białaski. Ma się to powodzenie....:cool3:....ja jedna i ich trzch. Ogólni Kodi to MÓJ psiak....chodzi za mną krok w krok. Gdy muszę wyjść, siada pod drzwiami i piszczy...mimo, że nigdy nie zostaje sam.
Szczepienia zrobione....ząbki do usunięcia pod narkozą i przyznam się, że mam obawy....Kodi ma swoje lata :look3: Jednak po świętach będziemy musieli podjąć to wyzwanie.
Ps
Ostatnio mało tutaj zagladam ale to z uwagi na zbliżające się Świeta. Z tej też okazji....wszystkim WESOŁYCH ŚWIĄT...:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='luka1']Hej, Hej, coś nam Kodi odszedł w niepamięć.[/QUOTE]

No właśnie-zaglądam i zaglądam do Kodiczka a tu taka cisza-ani wiadomości,ani fotek po metamorfozie w nowym domku.

Posted

Byłam ostatnio u Trójmiastówki w odwiedzinkach :) Niestety nie wziełam aparatu :( a szkoda :( Słuchajcie , Kodi to cud , miód i orzeszki :) Wskoczył mi na kolana i tak się wtulił że normalnie aż serducho mi zamarło. Ten psiak to chodząca miłość jest !!!!! Wygląda naprawdę cudnie !!!On potrafi siedzieć przytulony do człowieka w zupełnym bezruchu !!!! Taka mała słodka kuleczka !!!!
Obiecuję że nastepnym razem jak będę u ani to porobię maluszkowi duuuuużżżżoooo fotek i wstawię na forum. Normalnie się w tym maluchu zakochałam i najchętniej to porwała bym go Ani :) Nie wiem co by na to powiedziały moje dwa czarne podpalane , ale wiem jedno !!! ANIA by za mną listy gończe pisała ha ha. Kodi jest dosłownie jej psem !!!!! To jest cień Ani :)