Itske Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 3miastówka napisał(a):cioteczki...... chciałam uroczyście powiadomić, że....Kodi nie ma ani jednego kołtuna!!! Nawet najmniejszego !!! Zdjecia wkleję jak baterię podładuję w aparacie :D 3miastówka, jesteś WIELKA - stawiam Ci capucino, late, mochate i co tam jeszcze jest! a jakie masz piękne koty, cuda! Quote
3miastówka Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Itske napisał(a):3miastówka, jesteś WIELKA - stawiam Ci capucino, late, mochate i co tam jeszcze jest! a jakie masz piękne koty, cuda! To ja powinnam Tobie postawić kawę.... Dzięki Tobie Kodi dotarł do domu :D Musimy się umówić w wolniejszym czasie :D Quote
luka1 Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 a jakoś nie zauważyłam zdjęcia ze zdjęciem po rozczesaniu :p Quote
Itske Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 luka1 napisał(a):a jakoś nie zauważyłam zdjęcia ze zdjęciem po rozczesaniu :p a to dobry pomysł, 3miastówka wstaw zdjęcie pięknisia :-) i co tam słychać u Twojej gromadki? Quote
3miastówka Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Dziewczyny.... aparat padł :( Myslałam, ze to akumulatory ale niestety. Robiłam zdjęcia w mały deszczyk i chyba się narobiłam :( Kodi nadal chodzi za mną krok w krok ale czuje sie na tyle pewnie w domu, że okazuje czasami swoją zaborczą naturę .... nie każdy może się do mnie zblizyć. Nie jest to agresja ale waknięcia niezadowolenia. Moje ADHD dopiął swego....czasami mam na kanapie rudo-białą kulkę :)... za to dziewczyny Kodiemu przypadły do gustu w 100% :)...chodzi za nimy i obwąchuje z zadowoleniem. Quote
Itske Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 3miastówka, chociaż komórką pstryknij, bo mnie ciekawość zeżre całkiem, jak on bez kołtunów wygląda :-) współczuję padnięcia aparatu, to kłopot.Kodi i zaborcza natura, no no :-) Quote
3miastówka Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 postaram się coś pstryknąć telefonem.... :) a Kodi to zazdrośnik :) Powarkuje jak inny psiak chce się "przytulić" ale krzywdy nie robi. Okazuje jednak swoją niechęć do dzielenia się miejscem obok pańci. Pracujemy nad tym :) Quote
Itske Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 3miastówka napisał(a):postaram się coś pstryknąć telefonem.... :) a Kodi to zazdrośnik :) Powarkuje jak inny psiak chce się "przytulić" ale krzywdy nie robi. Okazuje jednak swoją niechęć do dzielenia się miejscem obok pańci. Pracujemy nad tym :) Ty mu się nie dziw, tak długo nie miał nikogo, też bym warczała :-) Quote
azalia Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Kodi zazdrośnik mały,może jeszcz się boi,że straci to co ma,musi się upewnić. Quote
luka1 Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 to ja pokażę jak Kodi wyglądał nim wyjechał z Sochaczewa, może to zmobilizuje 3miastówkę aby pokazać go teraz http://www.youtube.com/watch?v=hm573esJ0VA&NR=1 Quote
Anula Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 I ja zaglądam do Kodiczka i czekam na wiadomości i fotki. Quote
3miastówka Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Dziewczyny kochane.... proszę...poczekajcie troszkę. Ja nie umiem zrzucać z telefonu zdjęć :oops: ...brak karty, kabelka ...klęska :shake: A jedyna osoba która to potrafi jest na wyjeździe. Kodi ma się dobrze :) Apetyt wrócił, zjada wzystko ....nawet powarkuje jak konkurencja chce sprawdzić co dostał w miseczkę :) Śpimy w czwórkę.... tzn ja, Kodi i białaski. Ma się to powodzenie....:cool3:....ja jedna i ich trzch. Ogólni Kodi to MÓJ psiak....chodzi za mną krok w krok. Gdy muszę wyjść, siada pod drzwiami i piszczy...mimo, że nigdy nie zostaje sam. Szczepienia zrobione....ząbki do usunięcia pod narkozą i przyznam się, że mam obawy....Kodi ma swoje lata :look3: Jednak po świętach będziemy musieli podjąć to wyzwanie. Ps Ostatnio mało tutaj zagladam ale to z uwagi na zbliżające się Świeta. Z tej też okazji....wszystkim WESOŁYCH ŚWIĄT...:loveu: Quote
luka1 Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 to jeszcze pomyśl o umowie bo chyba tak jak ja zapomniałaś :p Quote
Anula Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [quote name='luka1']Hej, Hej, coś nam Kodi odszedł w niepamięć.[/QUOTE] No właśnie-zaglądam i zaglądam do Kodiczka a tu taka cisza-ani wiadomości,ani fotek po metamorfozie w nowym domku. Quote
maja602 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Przepraszam ale może ktoś zajrzy do tej małej? http://www.dogomania.pl/threads/207271-Suwałki-8-miesieczna-wycofana-Kela-szuka-domku! Quote
gabi2 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Byłam ostatnio u Trójmiastówki w odwiedzinkach :) Niestety nie wziełam aparatu :( a szkoda :( Słuchajcie , Kodi to cud , miód i orzeszki :) Wskoczył mi na kolana i tak się wtulił że normalnie aż serducho mi zamarło. Ten psiak to chodząca miłość jest !!!!! Wygląda naprawdę cudnie !!!On potrafi siedzieć przytulony do człowieka w zupełnym bezruchu !!!! Taka mała słodka kuleczka !!!! Obiecuję że nastepnym razem jak będę u ani to porobię maluszkowi duuuuużżżżoooo fotek i wstawię na forum. Normalnie się w tym maluchu zakochałam i najchętniej to porwała bym go Ani :) Nie wiem co by na to powiedziały moje dwa czarne podpalane , ale wiem jedno !!! ANIA by za mną listy gończe pisała ha ha. Kodi jest dosłownie jej psem !!!!! To jest cień Ani :) Quote
maja602 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Cieszymy się z dobrych wiadomości i prosimy, aby ten następny raz z aparem był szybko. Quote
luka1 Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 nie zobaczę - nie uwierzę( :evil_lol: :eviltong:) Quote
Itske Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 No i co tam? chociaż atelefonem i na komórkę wyslij jakieś zdjątko :-) Quote
Recommended Posts