Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

_Aga_ napisał(a):
Czy Irvin jest w hoteliku wyprowadzany na spacery bądź puszczany na wybieg??

Tam jest kilka wybiegów, panie mówią, że Irwin prawie cały czas jest na wybiegu z kilkoma psiakami. Pobiera też nauki chodzenia na smyczy, ale już tego nam nie pokazał, bo za bardzo się cieszył

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Renata N napisał(a):
Tam jest kilka wybiegów, panie mówią, że Irwin prawie cały czas jest na wybiegu z kilkoma psiakami. Pobiera też nauki chodzenia na smyczy, ale już tego nam nie pokazał, bo za bardzo się cieszył

Super :multi:

Posted

Renata N napisał(a):
Świat spoza krat :lol:

Ciekawe skad on ma te blizny na pyszczku , i rany na lapkach ?
Nie wierze ,ze jest juz w lepszym miejscu:multi: ,zeby jeszcze trafil do kochajacego domu..mam takie marzenie ..

Posted

Widzę,że zapanowała obsesja fundacyjna.Kubusiu Puchatku nie musisz do niej wysyłać swoich próśb bo tutaj jest tylu wspanialych ludzi na forum,którzy czują w sercach,że muszą pomagać i nie trzeba nikogo motywować ani przekonywać.Zapytalam czy i Ty się dołączysz do osób, które pomagają psiakom?Może masz jakieś domki znajome, które szukają psiaka do przygarnięcia.

Posted

Fufurek napisał(a):
A ja niezbyt rozumiem tą stronę. Wynika z niej, że Irvinek znalazł nowy dom, a o ile wiem to jest na razie dom tymczasowy, chyba że coś pokręciłam...

Irvin jest w hoteliku :) i nabiera wagi :)

Posted

edek napisał(a):
Irvin jest w hoteliku :) i nabiera wagi :)

No właśnie, czyli nic się nie zmieniło. Po prostu na stronie tej Fundacji Irvin jest w zakładce psów, które znalazły nowy dom, a nie tych które są w hotelikach i dopiero czekają :)

Posted

Byłyście bezradne, szukające pomocy, to napisałem do Fundacji i nie widzę w tym nic złego. A skoro jesteście z Fundacji, to po co się ukrywać. To przecież zaszczyt. Nie sądzę, aby ktoś kto nie ma udziału w wyciąganiu psów z Azylu i nie tylko, zamieszczał ich zdjęcia na swojej stronie internetowej.
Chciłbym, abyś to Trisza wyjaśniła.

Posted

To ja Ci tylko wyjasniam,że działam zupełnie prywatnie jako Trisza i nic poza to.Zapewne fundacja umieściła zdjęcie Irvinka jako tego, który wyszedł z azylu.

Posted

Nigdy nie byłam, nie jestem i nie będę wolontariuszem Fundacji, a pomagam Irwinowi i innym psiakom, bo boli mnie los tych wszystkich zagubionych,porzuconych, chorych i maltretowanych zwierząt :-(

Posted

Wszystkie wyniki w normie! Mam nadzieję, że Irwin szybko przytyje, choć jak twierdzi jego opiekunka, przy takiej żywotności mogą być problemy z przybraniem na wadze.

Posted

Dostalam dzisiaj taka wiadomosc odnosnie Biszkopta-irvina

Witam!
Jestem z Krakowa, zastanawiam się nad zaoferowaniem pomocy w postaci domu tymczasowego dla pieska. Jeżeli ogłoszenie jest nadal aktualne to proszę o więcej zdjęć albo o info ile pies ma mniej wiecej wzrostu i czy akceptuje koty? :)
Pozdrawiam
Ania