Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tisane napisał(a):
Jesli ,wszystko pojdzie pomyslnie ,to bedzie to raczej dt, a jutro dziewczyny jada do azylu sprawdzic ,jak wyglada sprawa z jego zdrowiem.

To kiedy pojedzie do DT,czy stan zdrowia jest jakąś przeszkodą dla DT?:placz:

Posted

Renia napisze dokładniej.. Nie wiem niestety, jaka była rozmowa z tą panią spod Łodzi bodajże?

Czy ona by go wzięła na tymczas, czy chciałaby go na stałe...

Posted

_Aga_ napisał(a):
Renia napisze dokładniej.. Nie wiem niestety, jaka była rozmowa z tą panią spod Łodzi bodajże?

Czy ona by go wzięła na tymczas, czy chciałaby go na stałe...

Niechby wzięła go na tymczas,podtuczyła i nauczyła miłości.:evil_lol:

Posted

bea100 napisał(a):
Jestem w trakcie czytania o DT u Arktyki i właśnie brałam leki nasercowe. Błagam o dokładne sprawdzenie jeśli to będzie DT

Bea, please,bądź optymistką, albo pesymistką kontrolowaną.Biszkopcika nie oddadzą dziewczyny byle gdzie.Śpijmy spokojnie,musi się udać.

Posted

bea100 napisał(a):
Jestem w trakcie czytania o DT u Arktyki i właśnie brałam leki nasercowe. Błagam o dokładne sprawdzenie jeśli to będzie DT

Ja to samo.. Ja już nikomu nie wierzę.. Załamałam się.. Na Zygmusia - który był u Arktyki - robiłam bazarek..

To jest jakiś koszmar...

Posted

Biszkopt-zaprezentuj się dzisiaj dziewczynom w całej swojej cudownej krasie!!!!.I kiedy przyjadę mam widzieć,że dom już jest zdecydowany na Ciebie!!!

Posted

[quote name='_Aga_']bea100 - no nie ma wolontariatu w naszym azylu.. dlatego tak ciężko się cokolwiek o psiakach dowiedzieć...
Przybywam z fejsa - oby się psinie udało.
Dziewczyny, czy nie wiecie że w Tarnowie dziła Fundacja, która ma wolontariat w azylu? Może do nich zpukajcie- mają na stronie film nakręcony w azylu (niebieski banerek) i psy z azylu do adopcji.

http://www.fundacjazmienmyswiat.tarnow.pl/

Powinni mieć jakieś info.

Posted

Dostałam info od Triszy, że są kolejne wpłaty:

Bea-200 zł dla iszkopta
Tisane-20 zł
Ewa Gadzińka z FB-50 ZŁ

Czy to ostanie to gadzia?
A Ewa Ł.? Nikt się nie przyzna?

Bardzo Was proszę opisujcie dobrze przelewy...

Posted

anula42 :Rose: :loveu:

A czy Ty nie wpłacasz/wpłaciłaś też na Badiego? Bo konto to samo, tylko trzeba zaznaczyc na którego psa.. :)

Posted

W związku ze szczęśliwą adopcją innego psiaka mogę podnieść swoją stałą deklarację do 50zł. Czy ktoś się jeszcze dorzuci. Bez stałych deklaracji nie damy rady zabrać go do hotelu :(

Posted

Nie rozumiem,tzn nie ma chętnych wolontariuszy do pomocy,czy kierownictwo schroniska nie pozwala na tę pomoc?
Ale był przecież wątek "30 psów z podwórka", a na stronie fundacji jest info o jednej suni za TM z tegoż podwórka,więc może nie jest tak źle?
Trisza,napisz coś więcej,bo jak pomagać na odległość, kiedy nie ma nikogo na miejscu?

Posted

Felko.Azyl nie wyraża zgody na wolontariat. Sporadycznie wpadają tam dziewczyny i doglądają głównie kotki bo na to jest prowizoryczna zgoda.Nie ma fachowego wolontariatu, psiaki siedzą stale w boksach,,,,Brak słów...Pomagamy psiakom z podwórza, to zupełnie inna sprawa. Tam jest wlasciciel, biedny czlowiek i przyjmuje kazdą pomoc.A tutaj......

Posted

Widzialm dzis zdjecia biszkopta, Boze jaki on chudy :( masakra jednym slowem , mozecie mnie dopisac do stalych deklaracji od kwietnia na 20zl, jak bede przy wiekszej kasce ,to dorzuce cos jeszcze :)
Zeby tylko zdazyc mu pomoc ..