tisane Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Jesli ,wszystko pojdzie pomyslnie ,to bedzie to raczej dt, a jutro dziewczyny jada do azylu sprawdzic ,jak wyglada sprawa z jego zdrowiem. Quote
Felka z Bagien Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 tisane napisał(a):Jesli ,wszystko pojdzie pomyslnie ,to bedzie to raczej dt, a jutro dziewczyny jada do azylu sprawdzic ,jak wyglada sprawa z jego zdrowiem. To kiedy pojedzie do DT,czy stan zdrowia jest jakąś przeszkodą dla DT?:placz: Quote
_Aga_ Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Renia napisze dokładniej.. Nie wiem niestety, jaka była rozmowa z tą panią spod Łodzi bodajże? Czy ona by go wzięła na tymczas, czy chciałaby go na stałe... Quote
Felka z Bagien Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 _Aga_ napisał(a):Renia napisze dokładniej.. Nie wiem niestety, jaka była rozmowa z tą panią spod Łodzi bodajże? Czy ona by go wzięła na tymczas, czy chciałaby go na stałe... Niechby wzięła go na tymczas,podtuczyła i nauczyła miłości.:evil_lol: Quote
bea100 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Jestem w trakcie czytania o DT u Arktyki i właśnie brałam leki nasercowe. Błagam o dokładne sprawdzenie jeśli to będzie DT Quote
Felka z Bagien Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 bea100 napisał(a):Jestem w trakcie czytania o DT u Arktyki i właśnie brałam leki nasercowe. Błagam o dokładne sprawdzenie jeśli to będzie DT Bea, please,bądź optymistką, albo pesymistką kontrolowaną.Biszkopcika nie oddadzą dziewczyny byle gdzie.Śpijmy spokojnie,musi się udać. Quote
_Aga_ Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 bea100 napisał(a):Jestem w trakcie czytania o DT u Arktyki i właśnie brałam leki nasercowe. Błagam o dokładne sprawdzenie jeśli to będzie DT Ja to samo.. Ja już nikomu nie wierzę.. Załamałam się.. Na Zygmusia - który był u Arktyki - robiłam bazarek.. To jest jakiś koszmar... Quote
_Aga_ Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 ........................................................ Quote
Trisza Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Biszkopt-zaprezentuj się dzisiaj dziewczynom w całej swojej cudownej krasie!!!!.I kiedy przyjadę mam widzieć,że dom już jest zdecydowany na Ciebie!!! Quote
kubuśpuchatek Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 [quote name='_Aga_']bea100 - no nie ma wolontariatu w naszym azylu.. dlatego tak ciężko się cokolwiek o psiakach dowiedzieć... Przybywam z fejsa - oby się psinie udało. Dziewczyny, czy nie wiecie że w Tarnowie dziła Fundacja, która ma wolontariat w azylu? Może do nich zpukajcie- mają na stronie film nakręcony w azylu (niebieski banerek) i psy z azylu do adopcji. http://www.fundacjazmienmyswiat.tarnow.pl/ Powinni mieć jakieś info. Quote
_Aga_ Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 .................................................................... Quote
kubuśpuchatek Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Czyli to tylko film.... Napiszę do nich i zapytam jak to wygląda z ich strony, czy widzieli psa, jak film nakręcali. Quote
_Aga_ Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Dostałam info od Triszy, że są kolejne wpłaty: Bea-200 zł dla iszkopta Tisane-20 zł Ewa Gadzińka z FB-50 ZŁ Czy to ostanie to gadzia? A Ewa Ł.? Nikt się nie przyzna? Bardzo Was proszę opisujcie dobrze przelewy... Quote
anula42 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 dziewczyny - po niedzieli deklaruję 200zł dla Biszkopcika -oby mu się udało ( tylko proszę o numer konta) Quote
_Aga_ Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 anula42 :Rose: :loveu: A czy Ty nie wpłacasz/wpłaciłaś też na Badiego? Bo konto to samo, tylko trzeba zaznaczyc na którego psa.. :) Quote
anula42 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 zgadza się - jeśli to to samo konto to nie ma sprawy ( u mnie jest "zapisane" na stałe) Quote
kubuśpuchatek Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Ech, życie.... http://www.fundacjazmienmyswiat.tarnow.pl/2010-11-impreza.php Quote
Felka z Bagien Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 A czy wiadomo co z Biszkoptem?Czy pojechał dziś ktoś do schronu zobaczyć go? Quote
_Aga_ Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Biszkopt jeśli to możliwe jeszcze chudszy........................... Quote
edek Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Mam nadzieje, że ten dt weźmie go :( Strasznie się o niego martwię :( Quote
edek Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 W związku ze szczęśliwą adopcją innego psiaka mogę podnieść swoją stałą deklarację do 50zł. Czy ktoś się jeszcze dorzuci. Bez stałych deklaracji nie damy rady zabrać go do hotelu :( Quote
Felka z Bagien Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Nie rozumiem,tzn nie ma chętnych wolontariuszy do pomocy,czy kierownictwo schroniska nie pozwala na tę pomoc? Ale był przecież wątek "30 psów z podwórka", a na stronie fundacji jest info o jednej suni za TM z tegoż podwórka,więc może nie jest tak źle? Trisza,napisz coś więcej,bo jak pomagać na odległość, kiedy nie ma nikogo na miejscu? Quote
Trisza Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Felko.Azyl nie wyraża zgody na wolontariat. Sporadycznie wpadają tam dziewczyny i doglądają głównie kotki bo na to jest prowizoryczna zgoda.Nie ma fachowego wolontariatu, psiaki siedzą stale w boksach,,,,Brak słów...Pomagamy psiakom z podwórza, to zupełnie inna sprawa. Tam jest wlasciciel, biedny czlowiek i przyjmuje kazdą pomoc.A tutaj...... Quote
tisane Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Widzialm dzis zdjecia biszkopta, Boze jaki on chudy :( masakra jednym slowem , mozecie mnie dopisac do stalych deklaracji od kwietnia na 20zl, jak bede przy wiekszej kasce ,to dorzuce cos jeszcze :) Zeby tylko zdazyc mu pomoc .. Quote
Recommended Posts