tisane Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 694196556 jej nr tel. moze niech Ktos zadzwoni, bo Pani mowi ,ze nikt nie napisal nic na jej gg:shake: Quote
Renata N Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Spokojnie! Dajcie porozmawiać! Dzwoniłam do Pani Ani, w sobotę jak będę w azylu wypełniać dokumenty dla Badiego, mam dowiedzieć się wszystko co możliwe o Biszkopcie, czy był szczepiony, jak się zachowuje... i mam zaraz opowiedzieć Ani o wszystkim. Quote
edek Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Jakby Pani Ania się zdecydowała zawsze my możemy zapłacić za szczepienia :) Mam nadzieję że się uda Quote
Renata N Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 edek napisał(a):Jakby Pani Ania się zdecydowała zawsze my możemy zapłacić za szczepienia :) Mam nadzieję że się uda Oczywiście, że zapłacimy. Pani jest z okolicy Łodzi (Pabianice) czy mamy tam kogoś do ewentualnej wizyty przedadopcyjnej ? Quote
bea100 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 O ranyyyy. Byłam na innych tematach, a tu taka wieść! Czekam co dalej i ściskam kciuki... Quote
_Aga_ Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 [quote name='niki2117']Zrobiłam mu już wczoraj allegro,ale dopiero dziś się pojawiło,bo jakiś problem z wystawianiem był. Aukcja nie koniecznie w formie adopcyjnej,ale bardziej jako ogłoszenie,informacja.Jest tam numer kontaktowy i odnośnik do tego wątku tu na dogo. http://allegro.pl/biszkopcik-psi-szkielet-pomoz-nim-bedzie-za-pozno-i1526200422.html niki2117 - wielkie dzięki!!! :Rose: No i ja też trzymam kciuki :) Czyli okaże się w przyszłym tygodniu, co z Biszkoptem.. Quote
_Aga_ Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Z Pabianic jest dogomaniacka dzodzo ;) Quote
Felka z Bagien Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Renata N napisał(a):Spokojnie! Dajcie porozmawiać! Dzwoniłam do Pani Ani, w sobotę jak będę w azylu wypełniać dokumenty dla Badiego, mam dowiedzieć się wszystko co możliwe o Biszkopcie, czy był szczepiony, jak się zachowuje... i mam zaraz opowiedzieć Ani o wszystkim. To jak będziesz w Schronisku, to go bierz do hotelu.Na co czekać? Quote
Lilek Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Cześć, jeszcze Piechcia15- też Pabianice i Modliszka chyba też.O rany, ja też trzymam kciuki mocno. Biszkopciku, może to już. Żeby już było wiadomo. Dziewczyny, czy dotarły ode mnie pieniążki dla Biszkopta?Wysłałam przedwczoraj 50 PLN, a nie wiem, gdzie szukac potwierdzenia, że doszły. Quote
Renata N Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Felka z Bagien napisał(a):To jak będziesz w Schronisku, to go bierz do hotelu.Na co czekać? W sobotę będę w azylu po dokumenty dla Badiego, którego w niedzielę wieziemy do Krakowa, a Biszkopt, o ile pojedzie, to pod Łódź :lol: Quote
Felka z Bagien Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Lilek napisał(a):Cześć, jeszcze Piechcia15- też Pabianice i Modliszka chyba też.O rany, ja też trzymam kciuki mocno. Biszkopciku, może to już. Żeby już było wiadomo. Dziewczyny, czy dotarły ode mnie pieniążki dla Biszkopta?Wysłałam przedwczoraj 50 PLN, a nie wiem, gdzie szukac potwierdzenia, że doszły. Jej, ja wysłałam dzisiaj i już doszły.Cierpliwości. Quote
Felka z Bagien Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Renata N napisał(a):W sobotę będę w azylu po dokumenty dla Badiego, którego w niedzielę wieziemy do Krakowa, a Biszkopt, o ile pojedzie, to pod Łódź :lol: Zdradź szczegóły,to już pewne.Ale dokąd Biszkopt pojedzie , do Hotelu-nie, do DT- nie, do DS -Yes,yes,yes. A teraz żarty na bok i moja wolna wola też.Teraz ty masz głos Bogini.... Quote
Lilek Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Jestem cierpliwa, tylko boje sie, czy czegos nie pochrzaniłam i dlatego pytam. Quote
_Aga_ Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Lilek napisał(a):Jestem cierpliwa, tylko boje sie, czy czegos nie pochrzaniłam i dlatego pytam. Na pierwszej stronie jest zaksięgowana Twoja wpłata :) Quote
Lilek Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Dzięki, Aga. Zawsze boję się, że pochrzanię te pioruńskie cyferki w numerze konta.:oops: Quote
Aimez_moi Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Dziekuje za zaproszenie..... czy w skrocie da sie napisac jak tam psiak? Quote
Renata N Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Aimez_moi napisał(a):Dziekuje za zaproszenie..... czy w skrocie da sie napisac jak tam psiak? Biszkopt nadal czeka w azylu i ma swoją wielką fankę w okolicach Łodzi, tyle na dziś. W sobotę, po wizycie w azylu powinniśmy wiedzieć już coś więcej. Quote
_Aga_ Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Lilek napisał(a):Dzięki, Aga. Zawsze boję się, że pochrzanię te pioruńskie cyferki w numerze konta.:oops: Ja też ;) Dziękuję za wpłatę :Rose: Quote
Evelka Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Bardzo mocno trzymam kciuki za sobotę! Żeby po rozeznaniu wszystko wyszło pomyślnie i żeby Biszkopcik mógł się szykować do wyjazdu do DS! Quote
Felka z Bagien Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Dziewczyny, uchylcie rąbka tajemnicy,Czy Biszkoptek jedzie w sobotę do Hotelu, czy do DS?:multi:Jaki macie plan?;) Quote
Recommended Posts