Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Spokojnie! Dajcie porozmawiać! Dzwoniłam do Pani Ani, w sobotę jak będę w azylu wypełniać dokumenty dla Badiego, mam dowiedzieć się wszystko co możliwe o Biszkopcie, czy był szczepiony, jak się zachowuje... i mam zaraz opowiedzieć Ani o wszystkim.

Posted

edek napisał(a):
Jakby Pani Ania się zdecydowała zawsze my możemy zapłacić za szczepienia :) Mam nadzieję że się uda

Oczywiście, że zapłacimy. Pani jest z okolicy Łodzi (Pabianice) czy mamy tam kogoś do ewentualnej wizyty przedadopcyjnej ?

Posted

[quote name='niki2117']Zrobiłam mu już wczoraj allegro,ale dopiero dziś się pojawiło,bo jakiś problem z wystawianiem był.
Aukcja nie koniecznie w formie adopcyjnej,ale bardziej jako ogłoszenie,informacja.Jest tam numer kontaktowy i odnośnik do tego wątku tu na dogo.
http://allegro.pl/biszkopcik-psi-szkielet-pomoz-nim-bedzie-za-pozno-i1526200422.html
niki2117 - wielkie dzięki!!! :Rose:

No i ja też trzymam kciuki :)

Czyli okaże się w przyszłym tygodniu, co z Biszkoptem..

Posted

Renata N napisał(a):
Spokojnie! Dajcie porozmawiać! Dzwoniłam do Pani Ani, w sobotę jak będę w azylu wypełniać dokumenty dla Badiego, mam dowiedzieć się wszystko co możliwe o Biszkopcie, czy był szczepiony, jak się zachowuje... i mam zaraz opowiedzieć Ani o wszystkim.

To jak będziesz w Schronisku, to go bierz do hotelu.Na co czekać?

Posted

Cześć, jeszcze Piechcia15- też Pabianice i Modliszka chyba też.O rany, ja też trzymam kciuki mocno. Biszkopciku, może to już. Żeby już było wiadomo. Dziewczyny, czy dotarły ode mnie pieniążki dla Biszkopta?Wysłałam przedwczoraj 50 PLN, a nie wiem, gdzie szukac potwierdzenia, że doszły.

Posted

Felka z Bagien napisał(a):
To jak będziesz w Schronisku, to go bierz do hotelu.Na co czekać?

W sobotę będę w azylu po dokumenty dla Badiego, którego w niedzielę wieziemy do Krakowa, a Biszkopt, o ile pojedzie, to pod Łódź :lol:

Posted

Lilek napisał(a):
Cześć, jeszcze Piechcia15- też Pabianice i Modliszka chyba też.O rany, ja też trzymam kciuki mocno. Biszkopciku, może to już. Żeby już było wiadomo. Dziewczyny, czy dotarły ode mnie pieniążki dla Biszkopta?Wysłałam przedwczoraj 50 PLN, a nie wiem, gdzie szukac potwierdzenia, że doszły.

Jej, ja wysłałam dzisiaj i już doszły.Cierpliwości.

Posted

Renata N napisał(a):
W sobotę będę w azylu po dokumenty dla Badiego, którego w niedzielę wieziemy do Krakowa, a Biszkopt, o ile pojedzie, to pod Łódź :lol:

Zdradź szczegóły,to już pewne.Ale dokąd Biszkopt pojedzie , do Hotelu-nie, do DT- nie, do DS -Yes,yes,yes.
A teraz żarty na bok i moja wolna wola też.Teraz ty masz głos Bogini....

Posted

Lilek napisał(a):
Jestem cierpliwa, tylko boje sie, czy czegos nie pochrzaniłam i dlatego pytam.

Na pierwszej stronie jest zaksięgowana Twoja wpłata :)

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Dziekuje za zaproszenie.....
czy w skrocie da sie napisac jak tam psiak?

Biszkopt nadal czeka w azylu i ma swoją wielką fankę w okolicach Łodzi, tyle na dziś. W sobotę, po wizycie w azylu powinniśmy wiedzieć już coś więcej.

Posted

Lilek napisał(a):
Dzięki, Aga. Zawsze boję się, że pochrzanię te pioruńskie cyferki w numerze konta.:oops:

Ja też ;)
Dziękuję za wpłatę :Rose: