Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja pisałam o Hoteliku Psia Kość w Lednicy Górnej, ten jest bliżej mnie. Ale w Przebieczanach też jest super hotelik, to trochę dalej po drodze na Bochnię. Tam też właścicielka jest Pani z super podejściem i powołaniem.

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hoteliki są owszem i te wspaniałe a pieniędzy nie ma.....Błagamy o stałe deklaracje...Za miesiąc zapłacimy z tymczasowych a co dalej....Jak nie znajdziemy funduszy?........Błagamy,dorzućcie...

Posted

jest osoba zainteresowana Biszkoptem!!!!!!!!!!!!!!! Kto moglby udzielic dokladnych informacji przez gg? Teraz najlepiej ,Podaje nr gg tej Pani 679696 pani Ania :)

Posted

tisane napisał(a):
jest osoba zainteresowana Biszkoptem!!!!!!!!!!!!!!! Kto moglby udzielic dokladnych informacji przez gg? Teraz najlepiej ,Podaje nr gg tej Pani 679696 pani Ania :)

"Dychulcu" czyń cuda:multi: Abrakadabra.Biszkopcik do domku:multi:

Posted

tisane napisał(a):

Może niech poda nr tel do Siebie

Posted

edek napisał(a):
To ja już tak na zapas będę trzymała kciuki :)

Trzymając kciuki nie można nic robić, to ja wezmę się lepiej do jakiejś pracy - szybciej czas zleci do 19-tej :eviltong:

Posted

A co powiecie tej Pani o Biszkopciku?Nie wystraszcie jej tymi, niestwierdzonymi chorobami, błagam.:mad:Biszkopt is cool:multi:Przystojniak:crazyeye:jak się patrzy.Po ojcu Labrador, po matce jakiś Dog:evil_lol:.A chudy, bo ma w głowie póki co jedno:eviltong:- wydostać się zza krat.:-(