Felka z Bagien Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Trisza napisał(a):Wchodzę i co widzę.Akcję na gorąco jak w serialu sensacyjnym!!:).Byle z powodzeniem!!!Irvin, prezentuj się Chłopie.To co,żeś na dniach Farinelli Kastrat!:).Trzymamy kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!W azylu jest owszem czarny-labradorowaty, ten w budzie własnie ale on nie był kolegą Irvinka.Jego kolegą był mniejszy Labek a ten w budzie jest jeszcze......I wiele innych bied. O widzę kinomankę wysublimowaną:lol:.Irvinek jest tak piękny, a może piękniejszy od Farinellego i na pewno ma ogromne powodzenie u kobiet:loveu: Quote
edek Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Irvinku nie było mnie chwilkę a tu takie nowiny. Znajdziemy dla Ciebie kochający domek :) Quote
bea100 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Boję się głośniej oddychać...a kciuki trzymam z całych babcinych sił!!!!!!!!!!!! Quote
Renata N Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Z tego co wiem, to Irvin czeka na wizytę :lol: Quote
Lilek Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Oj, tylko żeby już było wiadomo. Stresa łapiemy, Irvinie- Biszkopcie słodki, żebys juz miał ten domek. Dość się wybiedowałeś. Quote
Fufurek Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Trisza napisał(a):Czy coś już wiadomo?.... A no właśnie... Bo czekamy niecierpliwie, mając nadzieję na pozytywne informacje... Quote
Fufurek Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Przy okazji chciałam was zaprosić na bazarek dla szczeniaka Bena, może znajdziecie coś dla siebie http://www.dogomania.pl/threads/2060...2#post16693292, przepraszam za odbiegnięcie od tematu :) Quote
Renata N Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Fufurek napisał(a):A no właśnie... Bo czekamy niecierpliwie, mając nadzieję na pozytywne informacje... To jeszcze nie ten domek, Irvin czeka dalej... Quote
tisane Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Szkoda .. a juz myslalam ,ze bedziesz w swoim kochajacym Cie domku Quote
Trisza Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Lepiej niech poczeka na ten właściwy...Irvin kochanie już niedługo... Quote
Lilek Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Cześć w niedzielny poranek. Wiecie co, przyszedł mi do głowy pewien pomysł. Może głupi, ale co tam. Państwo, którzy zabrali czarnego labka, starszego juz przeciez psiaka, z pewnością są dobrymi, porządnymi ludźmi,którzy nie patrza tylko na to, "żeby to tylko szczeniaczek był".Może możnaby spróbować zaproponować im, żeby także wzięli Biszkopcika. Przecież wiedzą, że były razem w boksie i labek tęsknił za Irvinkiem. Może zdecydowaliby się na to. A może ja jestem po prostu głupia marzycielką.:oops: Quote
Felka z Bagien Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Lilek napisał(a):Cześć w niedzielny poranek. Wiecie co, przyszedł mi do głowy pewien pomysł. Może głupi, ale co tam. Państwo, którzy zabrali czarnego labka, starszego juz przeciez psiaka, z pewnością są dobrymi, porządnymi ludźmi,którzy nie patrza tylko na to, "żeby to tylko szczeniaczek był".Może możnaby spróbować zaproponować im, żeby także wzięli Biszkopcika. Przecież wiedzą, że były razem w boksie i labek tęsknił za Irvinkiem. Może zdecydowaliby się na to. A może ja jestem po prostu głupia marzycielką.:oops: Lilku,każdy pomysł jest dobry,byle pies znalazł domek:loveu: Dzisiaj mamy niedzielę palmową, więc każdemu się jakoś w głowie rozjaśni, przynajmniej z definicji:eviltong: A ja myślałam,że Irvinek już w domku.:shake: Quote
feliksik Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 to co, proponowaliście już Państwu drugiego towarzysza? Quote
tisane Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Jest jeszcze osoba zainteresowana Irvinem ,mam nadzieje ,ze w koncu sie tu wypowie na forum Quote
Felka z Bagien Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 A czemu tamten domek nie wypalił?Ale jak jest już ktoś inny, zainteresowany Biszkopcikiem, to zapominamy.Może się uda tym razem;) Quote
Felka z Bagien Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 No i tak to już w życiu bywa,kumpel został w schronie,tęsknił, tęsknił ...i poszedł do domku.A Irvinkowi jest tak dobrze z cioteczkami,że przestał tęsknić za domkiem, tylko czeka na cioteczki:mad: Quote
Trisza Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Cioteczki pojadą z Homerkiem to go wyściskają!!:).Ale cały czas szukamy domu dla Irvinka!! Quote
Renata N Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 tisane napisał(a):A kiedy Homerek jedzie, wiadomo juz? Wyjazd ustalony na środę i podobno masz z nami jechać :lol: Quote
Trisza Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 :))).Wyściskać łobuza od Ciotki Triszy!!I Irminkę!!! Quote
edek Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Mam nadzieję, że będą nowe fotki kochanej mordki :) Quote
tisane Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Trisza napisał(a)::))).Wyściskać łobuza od Ciotki Triszy!!I Irminkę!!! Zapomnialas o Irvinku ;) Quote
Recommended Posts