Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trisza napisał(a):
Wchodzę i co widzę.Akcję na gorąco jak w serialu sensacyjnym!!:).Byle z powodzeniem!!!Irvin, prezentuj się Chłopie.To co,żeś na dniach Farinelli Kastrat!:).Trzymamy kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!W azylu jest owszem czarny-labradorowaty, ten w budzie własnie ale on nie był kolegą Irvinka.Jego kolegą był mniejszy Labek a ten w budzie jest jeszcze......I wiele innych bied.

O widzę kinomankę wysublimowaną:lol:.Irvinek jest tak piękny, a może piękniejszy od Farinellego i na pewno ma ogromne powodzenie u kobiet:loveu:

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć w niedzielny poranek. Wiecie co, przyszedł mi do głowy pewien pomysł. Może głupi, ale co tam. Państwo, którzy zabrali czarnego labka, starszego juz przeciez psiaka, z pewnością są dobrymi, porządnymi ludźmi,którzy nie patrza tylko na to, "żeby to tylko szczeniaczek był".Może możnaby spróbować zaproponować im, żeby także wzięli Biszkopcika. Przecież wiedzą, że były razem w boksie i labek tęsknił za Irvinkiem. Może zdecydowaliby się na to. A może ja jestem po prostu głupia marzycielką.:oops:

Posted

Lilek napisał(a):
Cześć w niedzielny poranek. Wiecie co, przyszedł mi do głowy pewien pomysł. Może głupi, ale co tam. Państwo, którzy zabrali czarnego labka, starszego juz przeciez psiaka, z pewnością są dobrymi, porządnymi ludźmi,którzy nie patrza tylko na to, "żeby to tylko szczeniaczek był".Może możnaby spróbować zaproponować im, żeby także wzięli Biszkopcika. Przecież wiedzą, że były razem w boksie i labek tęsknił za Irvinkiem. Może zdecydowaliby się na to. A może ja jestem po prostu głupia marzycielką.:oops:

Lilku,każdy pomysł jest dobry,byle pies znalazł domek:loveu:
Dzisiaj mamy niedzielę palmową, więc każdemu się jakoś w głowie rozjaśni, przynajmniej z definicji:eviltong:
A ja myślałam,że Irvinek już w domku.:shake: