emdziolek Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 tel 783784209 mail: e.dobrowolska2@o2.pl gg: 4410664 Quote
Divi Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Czarna-sunia-Lady-PILNIE-poszukuje-DS-lub-DT-W0QQAdIdZ270098986 Quote
emdziolek Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Dzieki Divi, sunia ma ogłoszenia też na 3 suwalskich portalach, zaraz zrobie jej na bialystokonline, Toz suwalski wrzuci tez ja na swoją strone. Quote
Divi Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Trzeba ogłaszać i szukać domu koniecznie szkoda oddawać do schroniska. Quote
emdziolek Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Pierwsze dobre wiadomości :D Wczoraj zadzwonili państwo zainteresowani adopcją Lady, przemili ludzie, sami pytali czy juz wysterylizowana czy mogą sami wysterylizować :) Jutro ide na wizyte przedadopcyjną, jak wszystko bedzie ok to w czwartek po pierwszym szczepieniu sunia pójdzie do nowego domku. Trzymajcie kciuki! Quote
zachary Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 A kiedyś tak chwalono prywatne schronisko pana L.....Rutyna? Przepełnienie? ..... Quote
zachary Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Oooooo, a czym jest to pokierowane? Jest pies w schronie, jest kasa za tego psa????.....Tak?... Quote
emdziolek Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 tak, domek z Suwałk :) Po południu ich odwiedzę i zobaczymy :) Mam nadzieje ze ludzie okazą sie super i malutka bedzie mogła do nich w czwartek powędrować :) Ale bym sie cieszyła. Quote
tłamsik Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 emdziolek napisał(a):tak, domek z Suwałk :) Po południu ich odwiedzę i zobaczymy :) Mam nadzieje ze ludzie okazą sie super i malutka bedzie mogła do nich w czwartek powędrować :) Ale bym sie cieszyła. I co z sunią? Udała się wizyta? Quote
emdziolek Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Gdzies mi sie watek zapodział i dopiero jak ktos napisał to mi sie wyswietlił. Sunia od czwartku jest w nowym domku - domek marzenie. Ludzie bardzo długo sie przygotowywali do przyjęcia psiaka. Na sterylke sie umówilismy pod koniec maja/poczatek czerwca. Umowa tozowska podpisana :) Tak wogóle to mała bedzie swiatowa dziewucha, być może bedzie jeździła z właścicielami na wakacje do Holandii :) Jestesmy z właścicielami w stałym kontakcie. Naprawde, lepszego domku dla psiaka nie mozna znaleźć. Także mamy Happy END! :) Quote
emdziolek Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 W przyszły weekand ide malutką odwiedzić, zrobie jej kilka zdjęć z włascicielami i wstawie tutaj. Quote
suślik Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 No Emdziolek gratuluje :) Szybka akcja zakonczona sukcesem :) Quote
Vicky62 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 piove napisał(a):tym razem czekam już na zdjecia :) I ja też:-) Quote
kaszanka Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Powiem szczerze nie sądziłąm, ze ta sprawa tak szybko i tak fantastycznie się zakończy. Cieszy mnie to bardzo, ze suczka już we własnym domu. Quote
emdziolek Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 Trzeba odkurzyć wątek :) Nowi państwo odezwą się tu lada moment i wkleją kilka zdjęc suni, byc moze bedzie tez miała swoja galerie na fotoblogu :) Pozdrawiamy! Quote
florek99 Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Witam, jestem nowym właścicielem suni, która obecnie nazywa się ROCKA. Wet, oglądając sunię dwa tygodnie temu stwierdził, że nie wygląda na suczkę, która się oszczeniła i dlatego, czytając teraz cały wątek, gdy dowiedziałem się o tym, że nasza sunia urodziła martwe szczeniaczki, bardzo się zdziwiłem, że przeszła już tak wiele. Roczka ma się teraz bardzo dobrze, jest po wszystkich odrobaczeniach, szczepieniach i "odkleszczeniach". Jest spokojna, łagodna, lubi pieszczoty i to żeby się nią zajmować. Wszystkim domownikom dotrzymuje chętnie towarzystwa i jak sami zobaczycie na zdjęciach nie da się jej nie kochać!!! Quote
emdziolek Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 oh jak ślicznie teraz wygląda, jaka grubiutka !! :) Florek załóż jej galerie na fotoblogach :) Chetnie bedziemy śledzić losy Rocki w nowym domku ! :) Quote
Recommended Posts