akucha Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Ślicznosci nasze :loveu: :loveu: :loveu: Z każdą relacją piękniejsza, młodsza, szczęśliwsza. Zupełnie kosmiczny piesek! Dobre życie ma u Kordonii, najlepsze!!! Czekamy na fotki z koteczkami!!!!!!!!!!!!!! Quote
kordonia Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Ona celowo udawała, że ma 30 lat, zeby wziąc mnie na litośc :lol: Quote
akucha Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Cfffaniuszka taka :loveu:, wiedziała co robi! Zupełnie wieku po nie nie widać. I bardzo dobrze :lol: Quote
Izabela.S Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Moja kochana Sabinka. Wyglasz ja prosze Kordoniu ode mnie. Quote
kordonia Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Sabka wlipcu miała cieczkę, podczas której znów zaczeła częsciej sikac w domu, znów napastowała swoje legowisko i koty. We wrześniu więc pojechała na sterylizację. Przedtem nie chciałam tego, z uwagi na jej wiek, ale ona wydaje sie coraz młodsza, i wiem,z e pożyje jeszcze sporo, wiec się zdeydowąłam. Sama asystowąłam mojej wetce przy zabiegu, więc wiem, niestety, że jeszcze powinna schudnąć, tyle tłuszczu miała w brzuchu. W kazdym razie zabiego zniosła dzielnie, przy okazji oczyściłyśmy jej gruczoły okołoodbytowe i zaczipowałyśmy. po sterylce okazało się, ze ona chyba była w ciąży urojonej, a sterylkę potraktowała jako poród urojony :) Teraz., już od ponad trzech tygodni wychowuje swoje "młode" ;) Nazbierała pluszowych kotów, przystawia do piersi i lezy. Koty odgania z charkotem od legowiska, na siku leci na sekunde i natychmiast wraca, mleko z sutków tryska :crazyeye: Quote
akucha Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Boziulku, kochaniątko nasze :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: No jak jej nie kochać, nie wyobrażam sobie! W życiu czegoś takiego nie widziałam. Wycałuj, wymiziaj niby-mamuśkę ode mnie. Kordonio, wesoło z nią masz :evil_lol:A to miała być pieska spokojnej starości. Quote
Wola Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 O tak;) Sabcia teraz pokazuje co przed nami ukrywała:evil_lol: A co do mleczka, to znam to bo moja sunia często miewa urojoną...miejmy nadzieje że szybko jej przejdzie;)my naszej zabieramy zabawki, mniej je, więcej biega i nie ma czasu myśleć o dzieciach:lol: Quote
wiewiora1 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 no i ze na stare lata chce sie jej bachorkami zajmowac????:eviltong::eviltong:..oj taka kochana ona jest!!!!a pomyslec ze przez dlugi czas byla psem mieszkajacym w budzie!!:shake: Quote
kordonia Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Saba na swoim łóżku ze swoimi kotkami :lol: Sabka juz nie odchowuje swoich młodych ;) Chyba je już odchowała :roll: ;) Teraz jest młodym szczeniakiem i rączą gazelą jednoczesnie. Łazi z nami po kilkanaście kilomewtrów po okolicznych lasach :) Quote
Asia_M Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Jakie cudeńka! :) Jak symetrycznie się ulokowały :) Quote
akucha Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Kordonia, uwielbiam Twoje fotki!!!! I zwierzaki :loveu: Prosimy o nowe!!! Quote
kordonia Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 To jeszcze Sabcia z częścią swoich kotów i panem :lol: Quote
wiewiora1 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Jejku jak ona ma wspaniale ,,az milo patrzec!!!!!:p Quote
wiewiora1 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 pamietam jak robilam to zdjecie dawno temu wtedy nie przypuszczalismy ze saba bedzie taka szczesciara!!!!!! i bedzie dzielic loze z grupa kolorowych kociambrow:multi: Quote
kordonia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 hehheheh, mały potwór na tym zdjęciu- to w tym zdjeciu sie zakochałam od pierwszego wejrzenia :) Kaerjot, Sabcia ma własnych kotów 7, dodatkowo dosc często tymczasy, w liczbie mocno zmiennej :) A w ogóle Saba, mimo,z e wysterylizowana we wrześniu, od dwóch tygpdni ma objawy cieczki- tzn. nic jej tam nie leci, ale napastuje koty i swój leżak, intersuje sie psami, i znów zaczęła sikać sobie w kuchni, jjak przy kazdej cieczce. Ech, czy mam sie spodziewać znów za dwa miesiące szczeniaków urojonych jak poprzednio? :D :D :D Quote
wiewiora1 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='kordonia']hehheheh, mały potwór na tym zdjęciu- to w tym zdjeciu sie zakochałam od pierwszego wejrzenia :) noooo ciotka olka potrafi robic zdjecia ,,ktore chwytaja za serca!!!skromna jestem jak nic!!!:p A co do ciazy urojonej ,,to masz z nia smiesznie,,,,!!!! Quote
Recommended Posts