Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ślicznosci nasze :loveu: :loveu: :loveu:
Z każdą relacją piękniejsza, młodsza, szczęśliwsza. Zupełnie kosmiczny piesek!
Dobre życie ma u Kordonii, najlepsze!!!

Czekamy na fotki z koteczkami!!!!!!!!!!!!!!

• Replies 745
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Sabka wlipcu miała cieczkę, podczas której znów zaczeła częsciej sikac w domu, znów napastowała swoje legowisko i koty.
We wrześniu więc pojechała na sterylizację. Przedtem nie chciałam tego, z uwagi na jej wiek, ale ona wydaje sie coraz młodsza, i wiem,z e pożyje jeszcze sporo, wiec się zdeydowąłam. Sama asystowąłam mojej wetce przy zabiegu, więc wiem, niestety, że jeszcze powinna schudnąć, tyle tłuszczu miała w brzuchu. W kazdym razie zabiego zniosła dzielnie, przy okazji oczyściłyśmy jej gruczoły okołoodbytowe i zaczipowałyśmy.

po sterylce okazało się, ze ona chyba była w ciąży urojonej, a sterylkę potraktowała jako poród urojony :) Teraz., już od ponad trzech tygodni wychowuje swoje "młode" ;)
Nazbierała pluszowych kotów, przystawia do piersi i lezy. Koty odgania z charkotem od legowiska, na siku leci na sekunde i natychmiast wraca, mleko z sutków tryska :crazyeye:

Posted

Boziulku, kochaniątko nasze :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
No jak jej nie kochać, nie wyobrażam sobie!
W życiu czegoś takiego nie widziałam. Wycałuj, wymiziaj niby-mamuśkę ode mnie.

Kordonio, wesoło z nią masz :evil_lol:A to miała być pieska spokojnej starości.

Posted

O tak;) Sabcia teraz pokazuje co przed nami ukrywała:evil_lol:
A co do mleczka, to znam to bo moja sunia często miewa urojoną...miejmy nadzieje że szybko jej przejdzie;)my naszej zabieramy zabawki, mniej je, więcej biega i nie ma czasu myśleć o dzieciach:lol:

• 3 weeks later...
Posted

Saba na swoim łóżku ze swoimi kotkami :lol:

Sabka juz nie odchowuje swoich młodych ;)
Chyba je już odchowała :roll: ;)
Teraz jest młodym szczeniakiem i rączą gazelą jednoczesnie. Łazi z nami po kilkanaście kilomewtrów po okolicznych lasach :)

• 5 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

hehheheh, mały potwór na tym zdjęciu- to w tym zdjeciu sie zakochałam od pierwszego wejrzenia :)

Kaerjot, Sabcia ma własnych kotów 7, dodatkowo dosc często tymczasy, w liczbie mocno zmiennej :)

A w ogóle Saba, mimo,z e wysterylizowana we wrześniu, od dwóch tygpdni ma objawy cieczki- tzn. nic jej tam nie leci, ale napastuje koty i swój leżak, intersuje sie psami, i znów zaczęła sikać sobie w kuchni, jjak przy kazdej cieczce. Ech, czy mam sie spodziewać znów za dwa miesiące szczeniaków urojonych jak poprzednio? :D :D :D

Posted

[quote name='kordonia']hehheheh, mały potwór na tym zdjęciu- to w tym zdjeciu sie zakochałam od pierwszego wejrzenia :)
noooo ciotka olka potrafi robic zdjecia ,,ktore chwytaja za serca!!!skromna jestem jak nic!!!:p
A co do ciazy urojonej ,,to masz z nia smiesznie,,,,!!!!