Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:megagrin: :megagrin: :megagrin: Kordonia, super pielęgniarka z Ciebie, ja tak panicznie boję się igieł :eek2: i ludzi w białych fartuchach, ale to dziewczę z avatarka polubiłam!!!

• Replies 745
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Akuszko, my dwie takie same:evil_lol: Raz mi się zdarzyło, jak zobaczyłam igłę, to poczułam, jakiś słodki smak i trach:oops: (przed igłą wpadły mi w oko, coś na czym pisało trzymcze języka, czy może czegoś nie doczytała, wyobraźnia zrobiła swoje:evil_lol: )

A za to Kordonia, to bym Cię chętnie wyściskała!!!!

Posted

[quote name='kordonia']Zdjęcie dnia (niemożliwe stało się wykonalne) :lol: :

Dla mnie bomba! :loveu: Po prostu odjazd totalny.
Sabuniu - babuniu, cieszę się bardzo, że Ci się tak dobrze ułożyło :buzi:

Posted

Zaglądamy Rybc!u, coś Ty!!! Tylko dzień jakiś krótki, to do komputerka siadamy wieczorem ;) A Sabę uwielbiamy nieustająco i jedyną taką pielęgniarkę też!!!! :lol:

Kasiu, na zastrzyki będziemy jeździły do Kordonii :evil_lol:

Posted

Czekamy na nowe wieści z Sabinkowego domku;) czasem moze nic nie pisze ale zagladam codziennie bo milo się czyta wieści jak się wszystko układa;)

Posted

Kasia25 napisał(a):
Co dzisiaj u Sabci słychać?

Akucha, o ile Kordonia przyjmnie takie pacjentki:lol:

Przyjmę, przyjmę, uwielbiam kłuć, to moje hobby, mówiłam już ;) :evil_lol:

A u Sabci wszystko dobrze, życie toczy się równo i spokojnie. Saba molestuje mnie rano w łóżku- kiedy tylko widzi, że nie śpię, łazi wokół mojej głowy i liże po twarzy :lol:

Posted

Zaglądam do Sabci codziennie ale ten mój mały dogomaniak jest tak absorbujący, że często nie mam siły już nic pisać. Sabula to moja ulubienica i z niecierpliwością czekam na nowe zdjęcia ślicznotki! :loveu:

Posted

[quote name='kordonia']Przyjmę, przyjmę, uwielbiam kłuć, to moje hobby, mówiłam już ;) :evil_lol:

To dobrze, ja tam lubie doświadczone Panie pielęgniarki:evil_lol:
Jak byłam w szpitalu, to była pielęgniarka o , której mówiono " Siostra Anioł". Cudowna, ciepła osoba, ale kłuć to nie potrafiła:lol: ^ 6 razy dziobała moją żyłę, bo nie mogła się wkłuć, za siudmym jej podziękowałam:p

Posted

Saba kocha SWOJE koty, wita je machaniem ogonka, toleruje wyjadanie z miski, itd.
Ale nie toleruje obcych kotów na swoim terenie. Kilka dni temu wziełam ze schroniska kolejne wygłodzone kocie chudzielce, które, jako, ze były chore, siedziały w łazience. Dziś jednego na chwilę wypuściłam, i Saba sie rozkrzyczała :crazyeye:

A w ogóle, to jest taka śmieszna- kiedy po pracy przychodze do domu, moje zwierżeta mają ściśle określone potrzeby: koty- natychmiast jeść! jeść! jeeeeeeeeeść!! A pies: na dwór, na dwór. Rzucam więc kotom trochę karmy na środek, zeby zaspokoiły pierwszy głód, a psa natychmiast zabieram na spacer. I tu Saba szybciutko robi siku i pędem ciągnie do odmu. Ona pamięta, ze one tam dostały jeść, i teraz, skoro zaspokoiła najważniejszą potrzebę, pędzi z powrotem. W innych przypadkach siłą trzeba ją zaganiać do klatki :)

Posted

To kapitalne, wszyscy wiedzieliśmy, ze Sabina to wyjątkowy pies zupełnie :)
Tylko ma biednych kotków nie straszyć :mad: One i tak chrutkie maluszki!
A jak tam Zuławski? Lepiej?

Posted

Sabunia jest tak przesłodka, że aż brak mi słów :) Na tych zdjęciach jeszcze ze schroniska wyglądała jakby była większa. Nie wiedziałam, że to taka drobinka prześliczna :)

Posted

Loozerka, Żuławski umarł niestety. Miał zrobione badania, które nie wykazały pankleukopenii (odpowiednik psiej parwowirozy), miał wkłucie, przez które dostawał kroplówki, dostawał mnóstwo leków, ale niestety ;(

Posted

kordonia napisał(a):
Loozerka, Żuławski umarł niestety. Miał zrobione badania, które nie wykazały pankleukopenii (odpowiednik psiej parwowirozy), miał wkłucie, przez które dostawał kroplówki, dostawał mnóstwo leków, ale niestety ;(

O Boże. Przykro mi. A jak tam " moja " dziewczynka Brydzia?