akucha Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 :megagrin: :megagrin: :megagrin: Kordonia, super pielęgniarka z Ciebie, ja tak panicznie boję się igieł :eek2: i ludzi w białych fartuchach, ale to dziewczę z avatarka polubiłam!!! Quote
Kasia25 Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Akuszko, my dwie takie same:evil_lol: Raz mi się zdarzyło, jak zobaczyłam igłę, to poczułam, jakiś słodki smak i trach:oops: (przed igłą wpadły mi w oko, coś na czym pisało trzymcze języka, czy może czegoś nie doczytała, wyobraźnia zrobiła swoje:evil_lol: ) A za to Kordonia, to bym Cię chętnie wyściskała!!!! Quote
Wola Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Widzę kolejną serię ślicznych zdjątek;) Tak się cieszę, że się Sabuni ułożyło:) Quote
Mokka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='kordonia']Zdjęcie dnia (niemożliwe stało się wykonalne) :lol: : Dla mnie bomba! :loveu: Po prostu odjazd totalny. Sabuniu - babuniu, cieszę się bardzo, że Ci się tak dobrze ułożyło :buzi: Quote
Rybc!a Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Jaki słodziak! Czekam na ciebie jutro Kordoniu- u mnie! Buziaki, pa! :buzi: Quote
Rybc!a Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 No i co już nikt nie zaglądnie do Saby? Quote
akucha Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Zaglądamy Rybc!u, coś Ty!!! Tylko dzień jakiś krótki, to do komputerka siadamy wieczorem ;) A Sabę uwielbiamy nieustająco i jedyną taką pielęgniarkę też!!!! :lol: Kasiu, na zastrzyki będziemy jeździły do Kordonii :evil_lol: Quote
Kasia25 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Co dzisiaj u Sabci słychać? Akucha, o ile Kordonia przyjmnie takie pacjentki:lol: Quote
akucha Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Musi Kasiu!!!! Bo my jej ufamy, to nasza pielegniarka jest!!!! Ma koty, psa :loveu: Quote
Wola Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Czekamy na nowe wieści z Sabinkowego domku;) czasem moze nic nie pisze ale zagladam codziennie bo milo się czyta wieści jak się wszystko układa;) Quote
kordonia Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Kasia25 napisał(a):Co dzisiaj u Sabci słychać? Akucha, o ile Kordonia przyjmnie takie pacjentki:lol: Przyjmę, przyjmę, uwielbiam kłuć, to moje hobby, mówiłam już ;) :evil_lol: A u Sabci wszystko dobrze, życie toczy się równo i spokojnie. Saba molestuje mnie rano w łóżku- kiedy tylko widzi, że nie śpię, łazi wokół mojej głowy i liże po twarzy :lol: Quote
Monia_ Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Zaglądam do Sabci codziennie ale ten mój mały dogomaniak jest tak absorbujący, że często nie mam siły już nic pisać. Sabula to moja ulubienica i z niecierpliwością czekam na nowe zdjęcia ślicznotki! :loveu: Quote
Kasia25 Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='kordonia']Przyjmę, przyjmę, uwielbiam kłuć, to moje hobby, mówiłam już ;) :evil_lol: To dobrze, ja tam lubie doświadczone Panie pielęgniarki:evil_lol: Jak byłam w szpitalu, to była pielęgniarka o , której mówiono " Siostra Anioł". Cudowna, ciepła osoba, ale kłuć to nie potrafiła:lol: ^ 6 razy dziobała moją żyłę, bo nie mogła się wkłuć, za siudmym jej podziękowałam:p Quote
kordonia Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Saba kocha SWOJE koty, wita je machaniem ogonka, toleruje wyjadanie z miski, itd. Ale nie toleruje obcych kotów na swoim terenie. Kilka dni temu wziełam ze schroniska kolejne wygłodzone kocie chudzielce, które, jako, ze były chore, siedziały w łazience. Dziś jednego na chwilę wypuściłam, i Saba sie rozkrzyczała :crazyeye: A w ogóle, to jest taka śmieszna- kiedy po pracy przychodze do domu, moje zwierżeta mają ściśle określone potrzeby: koty- natychmiast jeść! jeść! jeeeeeeeeeść!! A pies: na dwór, na dwór. Rzucam więc kotom trochę karmy na środek, zeby zaspokoiły pierwszy głód, a psa natychmiast zabieram na spacer. I tu Saba szybciutko robi siku i pędem ciągnie do odmu. Ona pamięta, ze one tam dostały jeść, i teraz, skoro zaspokoiła najważniejszą potrzebę, pędzi z powrotem. W innych przypadkach siłą trzeba ją zaganiać do klatki :) Quote
loozerka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 To kapitalne, wszyscy wiedzieliśmy, ze Sabina to wyjątkowy pies zupełnie :) Tylko ma biednych kotków nie straszyć :mad: One i tak chrutkie maluszki! A jak tam Zuławski? Lepiej? Quote
kaerjot Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Saba musi przecież wyjaśnić nowym jakie zasady panują w domu. Pogada, pogada i tyle Quote
Asia_M Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Sabunia jest tak przesłodka, że aż brak mi słów :) Na tych zdjęciach jeszcze ze schroniska wyglądała jakby była większa. Nie wiedziałam, że to taka drobinka prześliczna :) Quote
Wola Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Drobinka drobinka;) Ale za to jaka kochana Monia może nowy banerek?? Quote
kordonia Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Loozerka, Żuławski umarł niestety. Miał zrobione badania, które nie wykazały pankleukopenii (odpowiednik psiej parwowirozy), miał wkłucie, przez które dostawał kroplówki, dostawał mnóstwo leków, ale niestety ;( Quote
loozerka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 :((( przykro mi bardzo....wprawdzie widzialam tylko jego nózki, ale tak mi zależało na maluchu....może dlatego, ze w ogole te małe stworzonka są takie rozczulające... Quote
Rybc!a Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 kordonia napisał(a):Loozerka, Żuławski umarł niestety. Miał zrobione badania, które nie wykazały pankleukopenii (odpowiednik psiej parwowirozy), miał wkłucie, przez które dostawał kroplówki, dostawał mnóstwo leków, ale niestety ;( O Boże. Przykro mi. A jak tam " moja " dziewczynka Brydzia? Quote
akucha Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: Piesek-duszek to jest!!! Ślicznosci nadmorskie, lalunia swojej Panci!!!! Ale potrafi pozować, kto by pomyślał :lol: Quote
loozerka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 prawda?? urodzona modelka, a jak TV ogląda "mądrze", widac, ze wszystko dokładnie rozumie... kordonia, to cudownie, ze dałas tej Perełce dom i to TAKI DOM :) Quote
Recommended Posts