psokot Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 JEST!!!:multi: No to fotosik znaczy się szaleje:angryy: Quote
psokot Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Ania-Sonia napisał(a):Dziewczyny, a dlaczego nie chcecie skorzystać z pięknego bannerka Luthien? Ja chętnie. Ale nie wiem nic na ten temat. Quote
Ania-Sonia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Wkleiłam go w swój podpis (jest na poprzedniej stronie) ale tylko na chwilę, bo muszę promować psiaka ze swoejgo schronu. Klinknij w banerek i wklej go do podpisu. Quote
Ania-Sonia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 I co cioteczko Psokot? Naprawdę taki śliczny bannerek jest bardziej efektowny niż tylko miniaturka zdjęcia i link do tematu. Quote
psokot Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Dzięki. Banerek jest. Cuuudny:loveu: Tylko u mnie nie ma przez niego wejścia do wątku:roll:. Próbowałam czytać o tym w Galerii, ale nie wyczytałam nic, co by mi pomogło skopiować banerek wraz z tym wejściem do wątku Sabci. Quote
Ania-Sonia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 psokot napisał(a):I co? Mam banerek? Spróbuj jeszcze raz skopiować, bo nie aktywuje się wątek jak się klika w Twoj podpis. Quote
Ania-Sonia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Ciotka, spokojnie. Najedź na mój podpis, mój się uaktywnia, klinkinij prawym klawiszem na kopiuj, wejdź w edytuj podpis, wyrzuć ten nieaktywnny i wklej prawym klawiszem. Zrób jeszcze zapisz zmiany i powinno być OK. Quote
loozerka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 psokot, ja widzę, ze Saba to nie onka :D Onka z mojego podpisu, to zupełnie inny pies :D. A Wy coś macie zle podlinkowany banerek :) zaraz pokombinuje :) [img=http://img218.imageshack.us/img218/489/sabaox2sr3.th.png] Quote
psokot Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Jak mam wkleić prawym klawiszem? Ja wklejam z opcji "Wklej" na górze. Może to to samo. Wkleja się, i owszem - nie aktywne - wrrrr.... ja chyba za stare pokolenie już jestem na to... Quote
Monia_ Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Sabunia bardzo potrzebuje domku i czlowieka w, ktorego bedzie mogla sie wtulic!!! Sliczny ten Sabusiowy banerek ale niestety nie potrafie go zamiescic u siebie :shake: Quote
Ania-Sonia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [LEFT]O kurcze, to ja tutaj uczę ciotkę Psokot, a sama mam źle podlinkowany, ale przecież ściągnęłam go z postu Luthien. Wzywamy na pomoc bardziej zaawansowane technicznie wielbicielki Sabci!!!! :lol: [/LEFT] Quote
loozerka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 ja juz mam, ale nie pytajcie jak zrobilam, tyle kombinowalam, az wyszlo mam w podpisie dokladnie taki link [ URL="http: //www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30982&page=28"][/URL ] tylko trzeba usunąc spacje po pierwszym nawiasie, przed ostatnim i po obu http: Quote
Ania-Sonia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 loozerka, teraz aktywuje się temat, ale powinna chyba wyświetlać się pierwsza strona wątku o Sabci. Dasz radę tak zrobić? Quote
loozerka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 jasne, zapomnialam, ze skopiowalam bieżącą strone. To jest proste- zróbcie edytuj podpis i tam gdzie w linku jest page i cyfra 28 trzeba zamiast 28 wpisac 1 a jesli chcecie, to ten link, ktory wczesniej wkleilam powinien wygladac tak- tylko znowu trzeba z niego spacje pousuwac [ URL="http: //www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30982&page=1"][/URL ] psokot, świetnie :) ja tam uwazam, ze nawet lepsza jest bieząca strona, te jej zdjecia na rekach Izy są przesliczne :) Quote
psokot Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 loozerka, jesteś wielka:multi: No to teraz Sabciu biegaj przed nocką na górę i szybciutko znajduj domek. Quote
Zosia4 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Dziewczyny - ta trójka na banerku trochę siódemkę udaje :evil_lol: . Sabcia - śpij spokojnie, do takiej królewny musi się uśmiechnąć szczęście. Quote
psokot Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 70-letni pies - to dopiero jest coś!:evil_lol: Tłumy powinny stać w wijącej się, kilkukilometrowej kolejce po tak nadzwyczajnego psa :) Quote
Zosia4 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 A tlumy są "gupie", bo nie stoją i nie wiedzą co tracą. A tu tylko wystarczylby ktoś jeden z sercem (no, jakiś maleńki ogródek też by się przydal). Quote
Wola Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Nie było mnie chwile a tu trzy strony do czytania:evil_lol: Nie umiem zrobić tak zeby psiaki z mojego podpisu były linkiem do ich wątków ale po tak dlugich próbach i opisach wszystkich nic juz nie mówie brat sie tym zajmie:cool3: Quote
loozerka Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Wola, jesli to jest zrobione jako jeden banerek, to nie da się podlinkowac do trzech watkow, moglabyś wstawic 3 miniaturki i je wtedy podlinkowac odpowiednio. ja mialam malą sabą podlinkowana na pewnym etapie tego watku wczoraj w trakcie prob Quote
Recommended Posts