Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 745
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziś odwiedziłam niedźwiadka ;)
słyszałam,że p.Iza chora,więc szybkiego powrotu do zdrowia życzę!!
tak się wciskała w każdy zakątek ręki,że hohoho :evil_lol:
coś mi się wydaje,że przytyła po tych 3 tygodniach mojej nieobecności...
jutro też będę zająć się kotkami,bo mnie poproszono :)
don't worry,be hippy :evil_lol:

Posted

Dzisiaj będę w schronie to pomoge Katrin z kociarniami.;)
oczywiście spacerek i pieszczotki gwarantowane.Katrin bo Ciebie wstawimy na wagę:eviltong:Co tu będziesz Sabuni wyliczać:evil_lol:
Ja równiez życze powrotu do zdrowia;)

Posted

[quote name='akucha']Tak, to psinka - zjawisko, taka oryginalna, bajkowa... A tak długo domu szuka i nikt się nią nie zainteresował :-(
wyłącznie przez wiek:angryy::shake:

Posted

Właśnie ze schronu wróciłam;)Obiecany spacerek i pieszczoty zaliczone;) To naprawde grzeczna psina;) Tak fajnie sie z nią chodzi,zero ciągnięcia aniołek:loveu:

Posted

Trzeba wrzucic tą miniaturke do neta przez jakąś stronkę np.imageshack.us i stamtąd wziąć adres tego zdjęcia.potem w panelu uzytkownika kliknąc edytuj podpis czy jakoś tak, wstaw obraz i tam adresik tego zdjęcia;) troche skomplikowane więc życzę powodzenia;)

Posted

Ja banerków jak narazie nie potrafię robić bo technicznie nie mam pojęcia, jak się do tego zabrać. Zdjęcie w miniaturce mam to samo w fotosiku. Problem w czym innym. Wchodzę w swój panel, potem w podpis, tekst wpisałam i widać, wraz z linkiem, ale gdzie mam dać zdjęcie? Wkleiłam link pod spodem, pod tym okienkiem na podpis, tam jest o dodaniu atavarku, chyba w podpisie, bo atawar jako taki to inna opcja. No i wkleiłam link i nic, nie pojawia się. Co ja robię źle???

Posted

tymczasem mozesz skorzystac z tego, co ja zrobilam, po prostu skopiuj ten obrazek, ktory u mnie jest w poście i wklej go sobie do podpisu. Nie wiem tylko czemu nie chce podlinkować tego do wątku :(?

psokot, nie wkejasz zdjecia tylko link do zdjęcia obok linku do watku, powinno się po wyslaniu przetworzyc na zdjecie

Posted

[quote name='loozerka']

tymczasem mozesz skorzystac z tego, co ja zrobilam, po prostu skopiuj ten obrazek, ktory u mnie jest w poście i wklej go sobie do podpisu. Nie wiem tylko czemu nie chce podlinkować tego do wątku :(?

psokot, nie wkejasz zdjecia tylko link do zdjęcia obok linku do watku, powinno się po wyslaniu przetworzyc na zdjecie
Ok. Zrozum, ja mam jeden problem - że wklejam, a to się nie pokazuje. Avatar wkleiłam już dawno i nie było problemu, a z tym podpisem to coś robię nie tak i nie wiem co :(

Posted

poczekaj, sprobuje edytowac swoj podpis :)
no mi się udalo samo zdjęcie wkleic, nie wiem, czemu Tobie nie wychodzi. Wklej dokładnie ten link tylko usun po http: i po pierwszym nawiasie spację spację

[ URL=http://imageshack.us]

wreszcie udalo sie wstawic mi link wrrrrrr

Posted

loozerka, Saba to nie onka:roll:

I wytłumaczcie mi po kolei jak chłopu na miedzy, bo coś nie kumata jestem czy jak:cool1:. Mnie chodzi o to, GDZIE wkleić link. Ja zrobiłam miniaturkę i dałam na fotosik. Też sprawdzałam, jest ok, wielkość itd. Na miau sporo z fotosika wklejam, i też jest dobrze.
A z podpisem to po kolei robię tak:
1. Wchodzę w panel użytkownika
2. Klikam na "edytuj podpis"
3. W okienko wpisałam tekst i link do wątku Saby (jest ok, widać w podpisie)
4. No i kolej na zdjęcie. Próbowałam różnie: i wpisać link - tzn tak: , i poniżej, tam gdzie pod okienkiem jest taka ramka "Signature picture" - i zawsze nic:shake:
A spróbuję tu wkleić. Może fotosik faktycznie źle działa?