loozerka Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Katrin, poprosimy, widzisz, ze my tworzymy krąg wielbicielek wirtualnych sabiniatka :) Quote
Wola Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Też się wybieram do Ciapkowa w tym tygodniu;) Moze sie spotkamy bo mialam jechac dzisiaj ale nie wypalilo wiec pewnie w sobote pojade;) Quote
Izabela.S Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Kochane wolontariuszki, przez weekend mnie nie ma w schronie, prosze zajmijcie sie Saba, dlugi spacerek i pieszczotki ode mnie dla niej :) Quote
iberia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 dziś odwiedziłam niedźwiadka ;) słyszałam,że p.Iza chora,więc szybkiego powrotu do zdrowia życzę!! tak się wciskała w każdy zakątek ręki,że hohoho :evil_lol: coś mi się wydaje,że przytyła po tych 3 tygodniach mojej nieobecności... jutro też będę zająć się kotkami,bo mnie poproszono :) don't worry,be hippy :evil_lol: Quote
akucha Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [/ Podnoszę Sabunię wysoko!!!!! Iza wracaj szybko do zdrowia! Domu szukamy dla słodkiej pieski. Quote
Wola Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Dzisiaj będę w schronie to pomoge Katrin z kociarniami.;) oczywiście spacerek i pieszczotki gwarantowane.Katrin bo Ciebie wstawimy na wagę:eviltong:Co tu będziesz Sabuni wyliczać:evil_lol: Ja równiez życze powrotu do zdrowia;) Quote
Mi. Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 ależ ona jest piękna:loveu: :loveu: Żaluje że nie moge jej wziąć:shake: Quote
Mi. Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='akucha']Tak, to psinka - zjawisko, taka oryginalna, bajkowa... A tak długo domu szuka i nikt się nią nie zainteresował :-( wyłącznie przez wiek:angryy::shake: Quote
akucha Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 No tak, niestety.... A jakie ona smutne życie miała... Przez tyle lat była psem łańcuchowym, aż trudno w to uwierzyć! Quote
Wola Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Właśnie ze schronu wróciłam;)Obiecany spacerek i pieszczoty zaliczone;) To naprawde grzeczna psina;) Tak fajnie sie z nią chodzi,zero ciągnięcia aniołek:loveu: Quote
psokot Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Sabuniu, przecież i starsze pieski znajdują domki. dlaczego właśnie ty nie:shake: Quote
psokot Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Przy okazji pytanko - próbowałam dodać do podpisu miniaturkę zdjęcia Sabusi - i nic mi nie wychodzi. Jak to się robi? Quote
Wola Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Trzeba wrzucic tą miniaturke do neta przez jakąś stronkę np.imageshack.us i stamtąd wziąć adres tego zdjęcia.potem w panelu uzytkownika kliknąc edytuj podpis czy jakoś tak, wstaw obraz i tam adresik tego zdjęcia;) troche skomplikowane więc życzę powodzenia;) Quote
loozerka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 psokot, a ktore zdjecie chcesz wstawic do podpisu? - najlepiej jakies w poziomie http://img485.imageshack.us/img485/5453/sabina1ag4.jpg to jest adres do zdjecia zmniejszonego do wymiarów regulaminowych do podpisu- to zdjecie powyzej, gdzie opiera się na pierwsi- IZy chyba Quote
psokot Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Ja banerków jak narazie nie potrafię robić bo technicznie nie mam pojęcia, jak się do tego zabrać. Zdjęcie w miniaturce mam to samo w fotosiku. Problem w czym innym. Wchodzę w swój panel, potem w podpis, tekst wpisałam i widać, wraz z linkiem, ale gdzie mam dać zdjęcie? Wkleiłam link pod spodem, pod tym okienkiem na podpis, tam jest o dodaniu atavarku, chyba w podpisie, bo atawar jako taki to inna opcja. No i wkleiłam link i nic, nie pojawia się. Co ja robię źle??? Quote
loozerka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 tymczasem mozesz skorzystac z tego, co ja zrobilam, po prostu skopiuj ten obrazek, ktory u mnie jest w poście i wklej go sobie do podpisu. Nie wiem tylko czemu nie chce podlinkować tego do wątku :(? psokot, nie wkejasz zdjecia tylko link do zdjęcia obok linku do watku, powinno się po wyslaniu przetworzyc na zdjecie Quote
psokot Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='loozerka'] tymczasem mozesz skorzystac z tego, co ja zrobilam, po prostu skopiuj ten obrazek, ktory u mnie jest w poście i wklej go sobie do podpisu. Nie wiem tylko czemu nie chce podlinkować tego do wątku :(? psokot, nie wkejasz zdjecia tylko link do zdjęcia obok linku do watku, powinno się po wyslaniu przetworzyc na zdjecie Ok. Zrozum, ja mam jeden problem - że wklejam, a to się nie pokazuje. Avatar wkleiłam już dawno i nie było problemu, a z tym podpisem to coś robię nie tak i nie wiem co :( Quote
loozerka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 poczekaj, sprobuje edytowac swoj podpis :) no mi się udalo samo zdjęcie wkleic, nie wiem, czemu Tobie nie wychodzi. Wklej dokładnie ten link tylko usun po http: i po pierwszym nawiasie spację spację [ URL=http://imageshack.us] wreszcie udalo sie wstawic mi link wrrrrrr Quote
psokot Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 loozerka, Saba to nie onka:roll: I wytłumaczcie mi po kolei jak chłopu na miedzy, bo coś nie kumata jestem czy jak:cool1:. Mnie chodzi o to, GDZIE wkleić link. Ja zrobiłam miniaturkę i dałam na fotosik. Też sprawdzałam, jest ok, wielkość itd. Na miau sporo z fotosika wklejam, i też jest dobrze. A z podpisem to po kolei robię tak: 1. Wchodzę w panel użytkownika 2. Klikam na "edytuj podpis" 3. W okienko wpisałam tekst i link do wątku Saby (jest ok, widać w podpisie) 4. No i kolej na zdjęcie. Próbowałam różnie: i wpisać link - tzn tak: , i poniżej, tam gdzie pod okienkiem jest taka ramka "Signature picture" - i zawsze nic:shake: A spróbuję tu wkleić. Może fotosik faktycznie źle działa? Quote
Ania-Sonia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Dziewczyny, a dlaczego nie chcecie skorzystać z pięknego bannerka Luthien? Quote
Recommended Posts