psokot Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Sabusiu, twoje miejsce na samiutkiej górze. Tam rozdają domki. Quote
wiewiora1 Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 I jak tam nasza mala sie czuje, Nikt sie nieodzywa , nie ma chetnych . To nie dobrze , Przeciez to taka dobra psina.. Trzeba jej znalezsc dom Quote
psokot Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Sabciu, twoje miejsce jest na pierwszej stronie. Quote
psokot Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Sabciu, moja miłości, jeszcze przed wyjściem do pracy raz cię podrzucę bo właśnie spadasz na drugą stronę. Quote
agadubiel Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 kaerjot napisał(a):Biegniemy na początek :Dog_run: Jest piękna,szukaj domku mala Quote
Wola Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Mały miś o sercu wielkiego niedźwiadka szuka domku.. Quote
psokot Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 To taki piękny piesek. Czy naprawdę zostaje jej schronisko do końca życia??? Nie wierzę. Quote
Monia_ Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Sabunia czeka na swoj szczesliwy dzionek i wypatruje kochajacego czlowieka!!! Quote
Wola Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Czy tu sie wogóle coś rusza?? Czy kiedyś ktoś chociaż zadał jakies pytanie na temat Sabci i nie wziąl jej bo jakaś cecha jej nie odpowiadała?? Czy to jest tylko wątek do podrzucania...Bidula skacze całymi dniami bez rezultatu...Czy naprawde tylko na tyle ją stać?? Ludzie niech ją ktoś wkońcu wypatrzy i pokaze co znaczy dom Quote
kaerjot Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Wola nie siej pesymizmu. Będzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (powtarzać co godzinę) Quote
psokot Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Saba jest naprawdę, objektywnie bardzo ciekawym z wyglądu pieskiem. Ta czekoladowa maść jest super. Charakter ma też super. Wiem, ludzie boją się że starsza. Ale czy nie można wziąć ją np. na drugiego pieska, ze świadomością, że za stosunkowo niedługi czas odejdzie, ale przeżyje pięknie ostatni okres życia? Już chyba tu pisałam, że wiem z autopsji (sama przygarnęłam kiedyś staruszkę) ile to daje nawet samemu człowiekowi radości. Niestety jestem za bardzo zapsiona i zakocona, ale czy naprawdę nikt? To nie jest duży piesek, nie zajmie dużo miejsca, a będzie tak szczęśliwa. Quote
Wola Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Sabunia wiekowa ale jeszcze troche pożyje;) Quote
Wola Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Przed nią jeszcze pięknych może kilka lat które chciałaby spędzić szczęśliwie a nie w schronie Quote
wiewiora1 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Ona odgada sie nawet z kotem no i na prawde nie zajmie duzo miejsca. To bardzo spokojna psina, nie wymaga zbyt wiele, oprocz milosci . Przeszla w zyciu zapewne wiele , Ponoc przez jakis czas trzymana byla przy budzie, ktora sluzyla za jej dom . To na prawde mala drobna , choc troche grubasna psina,, ktora czeka na ludzi ktorzy ja przygarna Quote
Wola Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 P.Olu Sabci się schudło trzeba ją za to pochwalić a nie tu jej tuszę starą wypominać:evil_lol: Quote
Monia_ Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 A Sabunia tak daleko :shake: Malutka napewno nada sie na drugiego pieska, my przygarnelismy staruszka Upka z Zabrza majac 11 letnia sunie (a to wszystko w kawalerce) i wszyscy jestesmy szczesliwi :cool3: Kto da szanse Sabuni??? Quote
Wola Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 No ja niestety nie mogę,bo mam kota i psa w domu i mało czasu...:shake: Ale wierzę że jest gdzieś ktoś kto bedzie wstanie spełnić te niewielkie wymogi maleńkiej Sabci;) Ona jest naprawde kochana:loveu:A spacerki z nią to sama przyjemność:lol: Quote
Recommended Posts