Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 745
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy tu sie wogóle coś rusza?? Czy kiedyś ktoś chociaż zadał jakies pytanie na temat Sabci i nie wziąl jej bo jakaś cecha jej nie odpowiadała?? Czy to jest tylko wątek do podrzucania...Bidula skacze całymi dniami bez rezultatu...Czy naprawde tylko na tyle ją stać?? Ludzie niech ją ktoś wkońcu wypatrzy i pokaze co znaczy dom

Posted

Saba jest naprawdę, objektywnie bardzo ciekawym z wyglądu pieskiem. Ta czekoladowa maść jest super. Charakter ma też super. Wiem, ludzie boją się że starsza. Ale czy nie można wziąć ją np. na drugiego pieska, ze świadomością, że za stosunkowo niedługi czas odejdzie, ale przeżyje pięknie ostatni okres życia? Już chyba tu pisałam, że wiem z autopsji (sama przygarnęłam kiedyś staruszkę) ile to daje nawet samemu człowiekowi radości.
Niestety jestem za bardzo zapsiona i zakocona, ale czy naprawdę nikt? To nie jest duży piesek, nie zajmie dużo miejsca, a będzie tak szczęśliwa.

Posted

Ona odgada sie nawet z kotem no i na prawde nie zajmie duzo miejsca. To bardzo spokojna psina, nie wymaga zbyt wiele, oprocz milosci .
Przeszla w zyciu zapewne wiele ,
Ponoc przez jakis czas trzymana byla przy budzie, ktora sluzyla za jej dom . To na prawde mala drobna , choc troche grubasna psina,, ktora czeka na ludzi ktorzy ja przygarna

Posted

A Sabunia tak daleko :shake: Malutka napewno nada sie na drugiego pieska, my przygarnelismy staruszka Upka z Zabrza majac 11 letnia sunie (a to wszystko w kawalerce) i wszyscy jestesmy szczesliwi :cool3: Kto da szanse Sabuni???

Posted

No ja niestety nie mogę,bo mam kota i psa w domu i mało czasu...:shake:
Ale wierzę że jest gdzieś ktoś kto bedzie wstanie spełnić te niewielkie wymogi maleńkiej Sabci;)
Ona jest naprawde kochana:loveu:A spacerki z nią to sama przyjemność:lol: