Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 745
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

E nasza Sabinka jeszcze nadal czeka, a ja myslalam ze schronisko to dla niej przeszlosc, Ale nic szukamy chetnych nadal. Wierze ze w koncu sie uda, moze nie jest najmlodsza, ale jeszcze wiele szczescia niejednej osobie przyniesie. Tak jak mowilam o Rokom. ON zapewne wprowdzil w zycie nowych wlascicieli wiele radosci , i to samo moze podarowac nasza mala , nietoperkowata Sabina,,,,,

Posted

Sabunię uczesałam w ramach rekompensaty za to ze ostatnio jej nie odwiedzilam:) Hopkaj słonko może wkońcu przyjdzie szczęśliwy dzień dla Ciebie

Posted

Wola napisał(a):
Sabunię uczesałam w ramach rekompensaty za to ze ostatnio jej nie odwiedzilam:)

Ale Ci zazdroszczę! To musi być wielka przyjemność zajmować się takim jedwabnym, milusim futerkiem :lol: Cieszę się, że chociaż jest w takim miejscu, Sabunia doświadcza ludzkiej milości i czułości...Dla niej te chwile są na pewno najpiękniejsze.

Posted

Hehe:) No pewnie to jest sama przyjemność bo ona jest taka milusińska w dotyku.Niestety zaszczytu spacerku z nią zaznać nie mogę bo co z nią wyjdę to zawsze szybciutko do schronu bo przypadkiej jej P.Iza ucieknie:evil_lol: i tak nasze spacerki skracają się do minimum...

Posted

Wola napisał(a):
udało mi się iść na kompromis z tym podpisem żeby nie byl za duży ale objął kochane psiaki;)

Ale ciotka sprytna! ;)
Sabcia, czy znajdzie się dla Ciebie ciepły kącik na ostatnie lata?

Posted

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu::loveu: :loveu: :loveu:

Sabunia, masz najpiękniejsze oczy na świecie...

Posted

Hej, Dobry Człowieku do Ciebie właśnie piszę.
Nie oglądaj się za siebie, zabierz do domu Sabinkę i poczuj tą największą miłość, jaką może dać ci kudłaty przyjaciel!!!