wiewiora1 Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 E nasza Sabinka jeszcze nadal czeka, a ja myslalam ze schronisko to dla niej przeszlosc, Ale nic szukamy chetnych nadal. Wierze ze w koncu sie uda, moze nie jest najmlodsza, ale jeszcze wiele szczescia niejednej osobie przyniesie. Tak jak mowilam o Rokom. ON zapewne wprowdzil w zycie nowych wlascicieli wiele radosci , i to samo moze podarowac nasza mala , nietoperkowata Sabina,,,,, Quote
Wola Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Sabunię uczesałam w ramach rekompensaty za to ze ostatnio jej nie odwiedzilam:) Hopkaj słonko może wkońcu przyjdzie szczęśliwy dzień dla Ciebie Quote
Monia_ Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Kochane słoneczko szuka domku na pierwszej stronie! Quote
Ania-Sonia Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Wola napisał(a):Sabunię uczesałam w ramach rekompensaty za to ze ostatnio jej nie odwiedzilam:) Ale Ci zazdroszczę! To musi być wielka przyjemność zajmować się takim jedwabnym, milusim futerkiem :lol: Cieszę się, że chociaż jest w takim miejscu, Sabunia doświadcza ludzkiej milości i czułości...Dla niej te chwile są na pewno najpiękniejsze. Quote
Wola Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Hehe:) No pewnie to jest sama przyjemność bo ona jest taka milusińska w dotyku.Niestety zaszczytu spacerku z nią zaznać nie mogę bo co z nią wyjdę to zawsze szybciutko do schronu bo przypadkiej jej P.Iza ucieknie:evil_lol: i tak nasze spacerki skracają się do minimum... Quote
akucha Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Domku, obudź się wreszcie, dzis niedziela, czas na wizytę w schronisku!!!! Sabunia czeka... Quote
Ania-Sonia Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Sabulka znów nie miała szczęścia.... :placz: Wola - masz nieregulaminowy podpis. Mozesz mieć w podpisie baner max. 500/100 pikseli. Zmień, bo modzi Cię pogonią ;) Quote
Ania-Sonia Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Wola napisał(a):udało mi się iść na kompromis z tym podpisem żeby nie byl za duży ale objął kochane psiaki;) Ale ciotka sprytna! ;) Sabcia, czy znajdzie się dla Ciebie ciepły kącik na ostatnie lata? Quote
psokot Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Sabciu, skikaj szybciutko na górę po domek. Najwyższy już czas. Quote
kaerjot Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Sabinka prosi o odrobinę miejsca w sercu i w domu Quote
akucha Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Gabryjella!!!! Teraz, to ktoś MUSI się zakochać!!! Quote
psokot Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Sabuniu, z takim portretem to nie ma siły, MUSI być super domek :). Gdybym tylko mogła, to zaraz byłabyś u mnie. Słoneczko śliczne :) Quote
Ania-Sonia Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu::loveu: :loveu: :loveu: Sabunia, masz najpiękniejsze oczy na świecie... Quote
Kasia25 Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Hej, Dobry Człowieku do Ciebie właśnie piszę. Nie oglądaj się za siebie, zabierz do domu Sabinkę i poczuj tą największą miłość, jaką może dać ci kudłaty przyjaciel!!! Quote
Monia_ Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 A Sabunia tak daleko :shake: Wracamy szukac domku na pierwszej stronie!!! Quote
psokot Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Sabunia bardzo potrzebuje domu. Domku - odezwij się. Quote
Recommended Posts