Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

moja też sobie wiecznie dzieci wymyśla. Po sterylizacji chyba nie powinna myśleć o macierzyństwie :roll: tak mi się wydaje, ale cóż różnie to bywa w świecie :roll:

• Replies 745
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wola, też tak myślałam, ze będzie spokój, ale ona znów, hmmm, gwałci swój lezak, tak jak to robiła kiedy miała cieczki, tereaz dokładnie wypadałby moment kolejnej cieczki, od poprzedniej minęło 7 miesięcy.
I tak sobie myśłe,z e skoro ma tyle zapału, to na pewno cos według mnie musi z tego sie rozwinąc- jestem pewna, że znów zostanę urojoną babcią urojonych szczeniat :P

Posted

suczki hm... "saneczkują" też gdy zapcha im się gruczoł. Moja suczka raz tak miała i sunia cioci również. udaliśmy się do weta szybka akcja i po krzyku ;)

Posted

Ona nie saneczkuje :oops::oops::oops: ona kopuluje :oops: :oops: :oops:
zachowuje sie jak pies, nie jak suka. Dokładnie to samo robiła przy cieczkach, przez około 2 tygodnie.

Posted

A to Ci chłop :evil_lol:
PS. Kordonia może chciałabyś żeby Sabcia znalazła się na stronie Ciapkowa w dziale "znalazły dom"?
na prawdę fajnie sie przegląda takie teksty ze zdjęciami :) proszę tylko o pozwolenie wysłania im zdjęć no i tekst jak to tam z Sabcią u Was jest ;)

• 4 weeks later...
Posted

chcialam powiedziec to samo!!!!nie widac ani troche ze ma rok za soba w domku,,nic a nic sie nie starerzeje,,,moze ona na prawde ma 30lat jak mowil wlasciciel ,,tylko po niej nie widac:diabloti:

Posted

Ciotki jest coś co się zmieniło u Sabci przez rok ;) Mordka szczęśliwa w pełni ;) U nas nie miała źle, była ulubienicą ale własny kąt :cool3: zdjęcia cudowne

Posted

To prawda, ja tez uwazam,z e Sabcia jest coraz młodsza :lol:
A jest juz u mnie 1,5 roku. Jeśli dodać jeszcze te pół roku w schronisku, to ma już 32 lata :)

To dzisiejsze zdjecie z autobusu (jechaliśmy do znaomych na wieś):

Oczywiście kazdą podróż, kazdą wyprawę przezywa bezstresowo. Jest cały czas szczęśliwa.
No, oprócz chwil, na szczęscie nielicznych, kiedy przebywa u nas tymczasowo jakiś inny pies :)

Posted

ciekawe co za stuletnie zwierzę kryje się w genach po przodkach Sabuni :cool3:
Albo Kordonia podziel się i z nami przepisem na ten eliksir życia to i naszym psiakom zapodamy ;)

Posted

łooo matko
taaakiego swietnego zdjecia jeszcze nie widzialam
jaka bossska

dopiero tu trafilam czytam i lza sie w oku kreci- dajecie mi wiare ze takie adopcje sie jeszcze zdarzaja:)