Asia_M Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Kordonia, ja po prostu padam na kolana przed tymi fotkami :lol: Przeszukałam całe Dogo i nigdzie nie znalazłam psiaka podobnego do Sabuni :) Ona jest taka unikatowa - PRZEPIĘKNA!!! :loveu: :loveu: :loveu: Pozdrowionka najserdeczniejsze!!! :multi: Quote
Zosia4 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='kordonia'] Ależ to moje największe marzenie - Misiek i mój kot. N cóż nie zawsze się ma to co się chce:cool3: . Quote
kordonia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Saba to fenomen: Kiedy jest brzydka pogoda, lub chlapa, lub mróż, na spacer ide z psem, który naprawde ma 30 lat. Powłóczy nogami, stąpa z wysiłkiem, męczy się, wlecze się za mną na siłę. Kiedy tylko zrobie ruch sugerujący,z e wracamy do domu, w ciagu dwóch seknd, szybkim sprintem dopada do drzwi klatki młody sprawny, zwinny szczeniaczek :lol: Quote
Asia_M Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 kordonia napisał(a):Saba to fenomen: Kiedy jest brzydka pogoda, lub chlapa, lub mróż, na spacer ide z psem, który naprawde ma 30 lat. Powłóczy nogami, stąpa z wysiłkiem, męczy się, wlecze się za mną na siłę. Kiedy tylko zrobie ruch sugerujący,z e wracamy do domu, w ciagu dwóch seknd, szybkim sprintem dopada do drzwi klatki młody sprawny, zwinny szczeniaczek :lol: Spryciula!!!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
akucha Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Bo ona tęskni do kotków :lol: Kordonia, poza wszystkim, to robisz piękne zdjęcia!!!!! Saba jest z innej planety, ale to już wszyscy wiedzą... jedyna taka pieska :loveu: Quote
iberia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 hehehe... ja też tak miałam,jak w Ciapkowie, Iza prosiła o wyprowadzenie jej pupilki ;) ja szłam przodem,ale jak już Saba wiedziała,że dreptamy z powrotem,to od razu przyspieszała :) Pozdrawiamz zaśnieżonej Rumi :) Quote
akucha Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 I co, Rybcia dała kawałeczek czy nie??? Tak ładnie Sabcia prosi... Quote
kordonia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='akucha']I co, Rybcia dała kawałeczek czy nie??? Tak ładnie Sabcia prosi... Dała! :P Quote
akucha Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Noo, to rozumiem :lol: Od razu tak urocza minka!!! Jakie to cudo jest :loveu: Quote
Rybc!a Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Tak zdecydowanie lepiej. Edit: na tym drugim zdjęciu wyglądam jak zezowata. Quote
Wola Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Wcale nie było źle. Kot miziak widzę:D A Sabunia szczęśliwa;) Quote
Rybc!a Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Oj było źle, było. A drugie zdjęcie, to szok. Wyglądam, jakbym miała wodogłowie. Kociak super, zwie się Honda ma 5 miesięcy. Po wysterylizowaniu będzie do adopcji! Quote
Wola Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Mam już kocurka;) A Honda to się zwie taka przecudowna suczka u nas w schronie;) Quote
kordonia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Wola']Mam już kocurka;) A Honda to się zwie taka przecudowna suczka u nas w schronie;) Honda pomieści się i z pieskiem, i z kocurem :lol: Bez obawy więc ;) Oto dowód: Quote
akucha Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Cudowności!!!! :multi: A kocurek niczego sobie bestyjka!!!! Ależ pięknota :loveu: Quote
loozerka Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Cudowne wszystkie - a zdjecia zbiorowe łapia za serce i puscic nie chca :))) Quote
Wola Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Miałam taką koleżankę, kociara jak nic.Psa nie chcieli to sobie kotki sprawiali...Gdyby dalej tu mieszkała to bym ją jej poleciła, ale psikus dziewczyna wyjechała. Quote
kordonia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Dzis rano widok nie z tej ziemi- Saba w kocim koszyczku: Quote
loozerka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 kordonia, te zdjecia są niesamowite, a relacje Sabiny z Twoimi kotami to poezja...:) Quote
Asia_M Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Cudo! Cudo kochane!!!! :loveu: Jak Ty Kordonia wytrzymujesz? Bo ja bym chyba ten pyszczek całowała 12 h dziennie:lol: . CUDOOOOOO!!!!! Quote
kordonia Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Saba, która czesto zimą ledwo wychodziła na spacery pod dom, powłóczyła nogami, itd, teraz chdzi ze mną na pobliski opuszczony poligon i gania jak młody szczeniak. Potrafi przejsć 6 km biegając radośnie. Wzrusza mnie niesamowicie, jest przecudowna. Nie wiem, czy kiedyś, w przyszłosci będę mogła mieć jeszcze innego psa- żaden nie bedzie tak doskonały. Tu ze swoją mamusią :) : A to zdjęcie bardzo mnie wzrusza, choć jest słabo widoczne (z daleka, a poza tym Saba ma barwy maskujace ;) ). Wlazłam na ambonę myśliwską na poligonie, a Sabcia nieustannie stała pod spodem i patrzyła we mnie jak w obraz: Quote
Asia_M Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Jakie słodkie foteczki!!!:loveu: Cudo po prostu!!!! :) Quote
Recommended Posts