Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 745
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kordonia, ja po prostu padam na kolana przed tymi fotkami :lol:
Przeszukałam całe Dogo i nigdzie nie znalazłam psiaka podobnego do Sabuni :) Ona jest taka unikatowa - PRZEPIĘKNA!!! :loveu: :loveu: :loveu:
Pozdrowionka najserdeczniejsze!!! :multi:

Posted

Saba to fenomen:
Kiedy jest brzydka pogoda, lub chlapa, lub mróż, na spacer ide z psem, który naprawde ma 30 lat. Powłóczy nogami, stąpa z wysiłkiem, męczy się, wlecze się za mną na siłę.
Kiedy tylko zrobie ruch sugerujący,z e wracamy do domu, w ciagu dwóch seknd, szybkim sprintem dopada do drzwi klatki młody sprawny, zwinny szczeniaczek :lol:

Posted

kordonia napisał(a):
Saba to fenomen:
Kiedy jest brzydka pogoda, lub chlapa, lub mróż, na spacer ide z psem, który naprawde ma 30 lat. Powłóczy nogami, stąpa z wysiłkiem, męczy się, wlecze się za mną na siłę.
Kiedy tylko zrobie ruch sugerujący,z e wracamy do domu, w ciagu dwóch seknd, szybkim sprintem dopada do drzwi klatki młody sprawny, zwinny szczeniaczek :lol:

Spryciula!!!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Bo ona tęskni do kotków :lol:
Kordonia, poza wszystkim, to robisz piękne zdjęcia!!!!!
Saba jest z innej planety, ale to już wszyscy wiedzą... jedyna taka pieska :loveu:

Posted

hehehe... ja też tak miałam,jak w Ciapkowie, Iza prosiła o wyprowadzenie jej pupilki ;) ja szłam przodem,ale jak już Saba wiedziała,że dreptamy z powrotem,to od razu przyspieszała :) Pozdrawiamz zaśnieżonej Rumi :)

Posted

Oj było źle, było. A drugie zdjęcie, to szok. Wyglądam, jakbym miała wodogłowie.

Kociak super, zwie się Honda ma 5 miesięcy. Po wysterylizowaniu będzie do adopcji!

Posted

[quote name='Wola']Mam już kocurka;) A Honda to się zwie taka przecudowna suczka u nas w schronie;)

Honda pomieści się i z pieskiem, i z kocurem :lol:
Bez obawy więc ;)

Oto dowód:

Posted

Miałam taką koleżankę, kociara jak nic.Psa nie chcieli to sobie kotki sprawiali...Gdyby dalej tu mieszkała to bym ją jej poleciła, ale psikus dziewczyna wyjechała.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Saba, która czesto zimą ledwo wychodziła na spacery pod dom, powłóczyła nogami, itd, teraz chdzi ze mną na pobliski opuszczony poligon i gania jak młody szczeniak. Potrafi przejsć 6 km biegając radośnie. Wzrusza mnie niesamowicie, jest przecudowna. Nie wiem, czy kiedyś, w przyszłosci będę mogła mieć jeszcze innego psa- żaden nie bedzie tak doskonały.

Tu ze swoją mamusią :) :

A to zdjęcie bardzo mnie wzrusza, choć jest słabo widoczne (z daleka, a poza tym Saba ma barwy maskujace ;) ). Wlazłam na ambonę myśliwską na poligonie, a Sabcia nieustannie stała pod spodem i patrzyła we mnie jak w obraz: