akucha Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Co za foty!!!!!! No piękne!!!! A Saba jest wyjatkowa, jedyna taka pieska :loveu: Cioteczki, ona kilkanaście lat na łańcuchu spędziła... To grzech, koszmarna jakaś pomyłka losu. Przecież to taki elfik poduszkowy, urodzona kocia niania!!!! Quote
Zosia4 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Saba na lańcuchu - toż to jakiś koszmar. Kordonia - masz cudownego elfika poduszkowego (cytuję akuchę), cudowną kocią nianię. Najbardziej Ci zazdroszczę tej kociej niani, bo ja wprawdzie mam już elfika poduszkowego ale do kociej niani to mu daleko :cool3: . Quote
Asia_M Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Jejku!!! Rozpływam się :loveu: Foteczki PRZEPIĘKNE!!! :) Brak mi słów!!! :lol: Quote
loozerka Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 kordonia- bez slow, bez komentarza...ale chyba zadnego nie trzeba, przecudne to zdjęcia na ktorym Sabina lezy na pleckach , szyja nadstawiona do głaskania, a obok kociak...w ogole niesamowicie sie z kotami zrosła...stadeczko słodkie a co do budy...to od poczatku ciezko bylo w te budę uwierzyc, nawet kiedy jeszcze Sabina w [pościeli się nie rozpostarła Quote
Asia_M Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 loozerka napisał(a): a co do budy...to od poczatku ciezko bylo w te budę uwierzyc, nawet kiedy jeszcze Sabina w [pościeli się nie rozpostarła Pięknie powiedziane, tak poetycko...:loveu: hehe Quote
iwlajn Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 I jeszcze to niebieskie światło na zdjęciach... Sabcia w niebie u Kordonii:) Quote
loozerka Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Witaj Iwlajn :) Dawno nie bylo Cie chyba na dogo, albo nie pisałyśmy na tych samych watkach :))) Quote
iwlajn Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Witaj Loozerko:) No tak, ja ostatnio jakoś rzadziej zaglądam na Dogo. Rozumiesz- sesja:angryy: Quote
loozerka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Och rozumiem i choc dawno to bylo- jeszcze pamietam :D. Pozostaje mi sie cieszyc tylko, że wówczas jeszcze nie było-nie znalam internetu :D Quote
Asia_M Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='kordonia'] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu::loveu: Quote
Rybc!a Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Ze swojej strony mogę obiecać nowe zdjęcia Saby w piątek/sobotę. Quote
Asia_M Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Super!!!:multi: Nie mogę się już doczekać !!! :) Quote
Wola Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Foteczki Sabci są piękne;) A jak tam się czuje nasza mała kolezanka??:cool3: Quote
Rybc!a Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Przepraszam was niezmiernie, zdjęć nie zrobiłam! Ale byłam u Sabciulki, babciulinka czuje się świetnie, wciąż merda ogonem. Z kotami dogaduje się dobrze, ale one wiedzą kto rządzi ;) Quote
Asia_M Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Najważniejsze, ze psinka jest w świetnej formie :) Bardzo się cieszymy :multi: Quote
loozerka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 MIło, miło...ale jakby następnym razem ktoś pamietał o tych zdjeciach to byloby najmilej na swiecie ;) Quote
kordonia Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='Rybc!a']Przepraszam was niezmiernie, zdjęć nie zrobiłam! Ale byłam u Sabciulki, babciulinka czuje się świetnie, wciąż merda ogonem. Z kotami dogaduje się dobrze, ale one wiedzą kto rządzi ;) No tak, niezmiennie, od wielu lat- zawsze rządzą koty :eviltong: Ludzie i psy to tylko podnóżki do usługiwania ;) Quote
Asia_M Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Cudeńko prześliczne :loveu: Zastanawiam się czy Sabunia nie zaczęła już przypadkiem myśleć, że jest kotem :lol: :lol: :lol: Quote
loozerka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 kordonia...masz przesliczne łozko :D A te zdjecia Sabiny z kołami do góry z kotami róznymi ...sa niesamowite.. i to ta, ktora miala obszczekiwać koty :D Quote
Wola Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Sabcia jest otoczona kotami:evil_lol:Super towarzystwo Quote
kordonia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Asia_M napisał(a):Cudeńko prześliczne :loveu: Zastanawiam się czy Sabunia nie zaczęła już przypadkiem myśleć, że jest kotem :lol: :lol: :lol: Na kici-kici ładnie reaguje :diabloti: Quote
Wola Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 no proszę proszę kocia natura się odzywa:evil_lol: Quote
Asia_M Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 kordonia napisał(a):Na kici-kici ładnie reaguje :diabloti: Kordonia, zkociłaś nam Sabunię:lol: Ech, najważniejsze że psinka wreszcie jest szczęśliwa :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts