Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Co za foty!!!!!! No piękne!!!!
A Saba jest wyjatkowa, jedyna taka pieska :loveu: Cioteczki, ona kilkanaście lat na łańcuchu spędziła... To grzech, koszmarna jakaś pomyłka losu. Przecież to taki elfik poduszkowy, urodzona kocia niania!!!!

• Replies 745
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Saba na lańcuchu - toż to jakiś koszmar.

Kordonia - masz cudownego elfika poduszkowego (cytuję akuchę), cudowną kocią nianię. Najbardziej Ci zazdroszczę tej kociej niani, bo ja wprawdzie mam już elfika poduszkowego ale do kociej niani to mu daleko :cool3: .

Posted

kordonia- bez slow, bez komentarza...ale chyba zadnego nie trzeba, przecudne to zdjęcia na ktorym Sabina lezy na pleckach , szyja nadstawiona do głaskania, a obok kociak...w ogole niesamowicie sie z kotami zrosła...stadeczko słodkie

a co do budy...to od poczatku ciezko bylo w te budę uwierzyc, nawet kiedy jeszcze Sabina w [pościeli się nie rozpostarła

Posted

loozerka napisał(a):

a co do budy...to od poczatku ciezko bylo w te budę uwierzyc, nawet kiedy jeszcze Sabina w [pościeli się nie rozpostarła

Pięknie powiedziane, tak poetycko...:loveu: hehe

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='kordonia']

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu::loveu:

Posted

Przepraszam was niezmiernie, zdjęć nie zrobiłam! Ale byłam u Sabciulki, babciulinka czuje się świetnie, wciąż merda ogonem. Z kotami dogaduje się dobrze, ale one wiedzą kto rządzi ;)

Posted

[quote name='Rybc!a']Przepraszam was niezmiernie, zdjęć nie zrobiłam! Ale byłam u Sabciulki, babciulinka czuje się świetnie, wciąż merda ogonem. Z kotami dogaduje się dobrze, ale one wiedzą kto rządzi ;)

No tak, niezmiennie, od wielu lat- zawsze rządzą koty :eviltong: Ludzie i psy to tylko podnóżki do usługiwania ;)

Posted

Asia_M napisał(a):
Cudeńko prześliczne :loveu:
Zastanawiam się czy Sabunia nie zaczęła już przypadkiem myśleć, że jest kotem :lol: :lol: :lol:

Na kici-kici ładnie reaguje :diabloti:

Posted

kordonia napisał(a):
Na kici-kici ładnie reaguje :diabloti:

Kordonia, zkociłaś nam Sabunię:lol:
Ech, najważniejsze że psinka wreszcie jest szczęśliwa :lol: :lol: :lol: