Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 745
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nigdy nie bylo ani jednego telefonu w sprawie Saby. Byly ogloszenia w prasie (nie tylkoo w Fakcie) ogloszenia na trojmiejskich portalach, allegro i ani jednego telefonu, nawet cienia zainteresowania :(

Posted

Napewno jeszcze sie ktoś odezwie;) i to bedzie ten własciwy ktoś na zawsze:) Tylko ze to czekanie to juz zrobiło sie niefajne...Czy ktosiu nie mógłbyś się juz odezwać??

Posted

sluchajcie- poniewaz na dziale administracyjnym toczy sie dyskusja na temat zakazu hopania i banowania za to- prosze Was wykazmy dobrą wolę i pokasujmy sowje posty nic nie wnoszące do watku- czyli takie czyste hopanie. Rzeczywiscie przedzieranie sie przez wiele stron hopania dla osoby zainteresowanej pieskiem jest czasem nie do przejscia, poza tym te posty obciazają forum.
I na przyszlosc- jesli piszemy post podnoszacy tylko watek usunmy zaraz potem ten poprzedni o takiej tresci. Watek będzie na wierzchu, a nie bedzie sie powiekszal o koeljen strony hopania. To dla dobra pieskow- bo moderatorzy mogą podjąc radykalne dzialania.

Posted

Sądze że to dobry pomysł zeby te stare podbijania pousuwać...Jak narazie usunęłam tylko trochę moich podbijań i już się wątek o 3 strony zredukował;) w sumie po co takie stare podbijania mają tam zalegać...to fatkycznie gorzej sie czyta.

Posted

Pokasowalam tez troche swoich podbijan ale ostatniego nie kasowalam a tez nie ma :niewiem: No nie wazne. Najwazniejsze zeby Sabunia znalazla swoj upragniony domek i to szybciutko!!!

Posted

nadal apeluje o wykasowanie - oczywiscie moze być na raty "podnoszeń" , bo jesli nie uda sie ta droga uzyskac czytelnosci watków, to mogą być kary za hopanie wprowadzone :) Dzieki Wola i MOna za juz :) i proszę o więcej :)

Posted

[quote name='Izabela.S'](...)Wiem, ze rozstanie bedzie bolalo, ze nowy dom dla Saby moze miec mnie dosyc bo bede sie dopytywac o wszystko, wszystko i jezdzic w odwiedziny.

(..)

Nowy dom nigdy nie będzie Cię miec dosyć :)
Zawsze będziesz mile widziana :D

A tak w ogóle, to witam, ja pierwszy raz na Dogomanii ;)

Posted

kordonia napisał(a):
Nowy dom nigdy nie będzie Cię miec dosyć :)
Zawsze będziesz mile widziana :D

A tak w ogóle, to witam, ja pierwszy raz na Dogomanii ;)

Witam kordonia:multi:
Ale super wiadomości:multi: :multi: :multi:

Czy możemy liczyć na dalsze relacje?:p