Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 745
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sabunia o domku marzy,trochę miłości,trochę piszczoty,kilka spacerków,trochę jedzonka i miseczka wody.To naprawdę niewiele.A w zamian tyle się dostaje,tą wierność,tą miłość i wiele mokrych całusków;)

Posted

Wola napisał(a):
Polecilam Sabunię na jednym z wątków "przygarnę psa":lol:Państwo chcą starszą małą psinkę bo ich piesek zmarł ze starości Sami mają lat 80.Nie wiem czy to coś da bo nie wiem skąd Ci państwo są i do tego konkurencja olbrzymia
Chciałabym żeby Sabuni się poszczęściło...

Troche starszawe to malzenstwo :shake: Saba ich przezyje-odpada. Szukamy dalej.

Posted

A może i Sabuni tak jak Żabie możnaby było zrobić ogłoszenia takie do rozwieszania...Bo tu do Sabuni zaglądają głównie te same osoby i nikt z nas przygarnąć jej nie może, a przez ogłoszenia zostanie zauważona też przez ludzi którzy nie mają komputera lub nawet nie wiedza o istnieniu tej strony

Posted

Iza,a co myslsz o ogloszeniu w gazecie?pamietasz,jak Fakt pomogl temu psu "co byl za duzy do fotela?"

Jezel oni sie nie zgodza,to zasponsorujemy ogloszenie ze zdjeciem.A Ty bedziesz wybiierala kandydatow na opiekunow.

Posted

Gdyby nie mój TZ to ona już dawno byłaby u mnie. :-( W domu (czyt. w łóżeczku :cool3: ) spokojnie jeszcze kilka piesków by się zmieściło, a w sercu dużo, dużo więcej... I do Malborka niedaleko... :placz: :angryy:

Posted

Mnie się wydaje że to jest to.Ogłoszenie w gazecie;) Gazety czyta dużo osób a w Sabci trudno się nie zakochać;) Teraz tylko na paluszkach trzeba liczyć dni które upłyna do zainteresowania się psinką;)