Wola Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 No wiadomo,Sabcia do P.Izy sie przywiązała,ale fakt faktem,że napewno byłoby jej lepiej spędzić reszte życia(która jeszcze dłuuuugo potrwa bo Sabcia może i nie najmłodsza ale nieźle się trzyma)w swoim prywatnym domku a nie schronisku... Quote
wiewiora1 Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Ok to teraz ja pare slow napisze... Ta nasza 30 letnia Saba . to najpiekniejszy pies na swiecie.. Jak dla mnie wyglada jak nietoperek . A jest przekochana. Iza kocha ja z calego serca , ale zarowno jest bardzo dojzala w swoich decyzjach osoba , i wie , dla dobra Saby , ze nie moze ja przygarnac.. Dzieki Izie ona ma wspaniale warunki w schronie.. Codzienne dlugie spacerki, dobre jedzenie, dokladla kontrola weterynaryjna , naszego swietnego weteterynarza,, Ale to nie jednak dom ktorego potrzebuje. Pamiatam dzien w ktorym ja przyjmowalam . dlugo sie wzbranialam przed jej przyjeciem , bowiem od wlascicieli ze wzg na przepelnienie zwierzakow nie przyjmujemy , Ale mala musialam , a jeszcze jej 30 lat , no jak moglam jej nie zabrac. Iza chce dla niej jak najlepiej. i walczy o jej dobrobyt jak moze, w koncu zdecydowala sie na umieszczenie ja na dogo i o to . przed panstwem najstarszy psiak... To mila , grzeczna, czysta, i oddana ludziom babcina.. Jest tak bardzo wpatrzona w swoja pancie , ale wierze ze jest w stanie pokochac jeszcze kogos , kto ja przygarnie, a mocno wierze, ze tak bedzie.. A nasza kochana iza , ktora tak wiele robi w naszym schronisku i mimo ciezkiej pracy przy kotach , zajmuje sie nawet po godzinach takimi biednymi pociechami, ,, w koncu bedzie mogla spac spokojnie z usmiechem na twarzy .. Trzymam kciuki.. Wierzcie Saba jest piekna.. Ja od poczatkutez sie w niej zakochalam , ze wzgledu na jej wyglad. jednak nie moglam kolejnej dolaczac do mojego wielkiego grona. Na szczescie jest Iza Quote
akucha Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Niezwykła jest ta historia Saby, dobrze, że ma wokół siebie troskliwych i kochających ludzi!!! Ale potrzebny jest dom, który też tak mocno sunie pokocha!!! Quote
Wola Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 A tu dość świeze bo sobotnie zdjęcie ze spaceru z wolontariuszką:)Piękne i choć miałam poprosić o zdjęcia tylko 4 psiuńków to wolontariuszka sfotografowała równiez Sabcie no to oczywiście jej zdjęcie również podkradłam na dogo:) Quote
kaerjot Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 A na tym zdjęciu Saba jest srebrna. Już wiem, to jest pies kameleon czyli piesomelon. Quote
Wola Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Hehe:)światełko inne:)to i kolor od razu inny Quote
Izabela.S Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Wiewiora1 dzieki :oops: az sie czerwienie :oops: Saba wg mnie ma troche blekitno-plowy odcien siersci. To wyjatkowy i zjawiskowy pies! :loveu: Sonia dziekuje za nowe zdjecie Sabinki :) Quote
Wola Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Nie ma za co;) tak mi się spodobało że aż żal było się nie pochwalić:evil_lol: Quote
akucha Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 [quote name='Wola']A tu dość świeze bo sobotnie zdjęcie ze spaceru z wolontariuszką:)Piękne i choć miałam poprosić o zdjęcia tylko 4 psiuńków to wolontariuszka sfotografowała równiez Sabcie no to oczywiście jej zdjęcie również podkradłam na dogo:) Ale cudna!!!!!!! Piesa, jak marzenie!!!! Gdzie te domy mają oczy???? Quote
Wola Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Śliczna Sabunia poszukuje domku.Trochę ciepła i miłości w pigułcę.Czy ktoś uczszęśliwi psa któremu się nie poszczęściło w zyciu...Po tylu latach oddana... Quote
loozerka Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Ona naprawde ma coś niebieskiego w sobie, zupełnie niespotykany, niecodzienny kolor :))) Jest taka prześliczna..... A moze akucha ma jeszcze z pięc par rodziców...albo Kasia25 ma jakiegoś klona, by tę staruszkę uratował i dał mu domek.... Quote
kaerjot Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Może Sabuni sie w rodowodzie kot rosyjski niebieski zaplątał. Quote
loozerka Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 kaerjot- wiesz, ze o tym samym pomyślalam, gdy j ą zobaczylam na tym zdjeciu wyzej :D? Quote
Wola Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 A to zdjęcie dam...Zagmatwało wyobrażenia o Sabuni:evil_lol: Quote
Wola Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 No szczyt szczytow zebym o tej godzinie przy kompie siedziala...:evil_lol: Obym Sabcie bezpiecznie na pierwszą stronkę przetransportowała bo jeszcze niepitomna jestem:evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Saba to Miss Dogomanii!!! :loveu: Nie ma tu piękniejszego psa! Ci, którzy ją oddali nie mieli serca, ani oczu :shake: Cały czas tu wpadam, żeby zachwycić się Królową Sabą i trzymam mocno kciuki za psinkę! :lol: Quote
brazowa1 Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Sliczna niesamowicie.:loveu: Szukamy domu dla malenkiej Saby. Quote
Ania-Sonia Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Piękna trzydziestoletnia w górę!!! :loveu: Quote
Izabela.S Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 Sabuniu w gore po domek. Sprawa robi sie pilna, nie ma miejsca w biurze dla Saby :( Quote
loozerka Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 ;((( nie wyobrazam sobie tej malenkiej slicznoty w kojcu, czy boksie...ona taka delikatna- fizycznie, a i chyba dama z niej charakterologicznie.... Quote
iberia Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Sabuś...Domek dalej nieznaleziony..szkoda... Ludziska są ślepi-taki wniosek mi sie nasuwa. Choć zwierzak nie cierpi,bo ma lepiej niż inne ze względu na wiek i siedzi w biurze,to jednak samotność ma prawo dokuczać../ja się o tym przekonałam/. A dla takiego Puchatka wieloletniego to pewnie też niemiłe... Pzdrawiam i jak zawsze 3mam kciuki za niedźwiadka :loveu: Quote
Ania-Sonia Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Sabinka :-( , tylko nie buda, nie... Ona już spędziła w budzie kilkanaście lat, teraz powinna grzać kosteczki na jakiejś ciepłej podusi... Quote
Recommended Posts