Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No wiadomo,Sabcia do P.Izy sie przywiązała,ale fakt faktem,że napewno byłoby jej lepiej spędzić reszte życia(która jeszcze dłuuuugo potrwa bo Sabcia może i nie najmłodsza ale nieźle się trzyma)w swoim prywatnym domku a nie schronisku...

• Replies 745
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ok to teraz ja pare slow napisze... Ta nasza 30 letnia Saba . to najpiekniejszy pies na swiecie.. Jak dla mnie wyglada jak nietoperek . A jest przekochana. Iza kocha ja z calego serca , ale zarowno jest bardzo dojzala w swoich decyzjach osoba , i wie , dla dobra Saby , ze nie moze ja przygarnac.. Dzieki Izie ona ma wspaniale warunki w schronie.. Codzienne dlugie spacerki, dobre jedzenie, dokladla kontrola weterynaryjna , naszego swietnego weteterynarza,, Ale to nie jednak dom ktorego potrzebuje.
Pamiatam dzien w ktorym ja przyjmowalam . dlugo sie wzbranialam przed jej przyjeciem , bowiem od wlascicieli ze wzg na przepelnienie zwierzakow nie przyjmujemy , Ale mala musialam , a jeszcze jej 30 lat , no jak moglam jej nie zabrac.

Iza chce dla niej jak najlepiej. i walczy o jej dobrobyt jak moze, w koncu zdecydowala sie na umieszczenie ja na dogo i o to . przed panstwem najstarszy psiak... To mila , grzeczna, czysta, i oddana ludziom babcina.. Jest tak bardzo wpatrzona w swoja pancie , ale wierze ze jest w stanie pokochac jeszcze kogos , kto ja przygarnie, a mocno wierze, ze tak bedzie.. A nasza kochana iza , ktora tak wiele robi w naszym schronisku i mimo ciezkiej pracy przy kotach , zajmuje sie nawet po godzinach takimi biednymi pociechami, ,, w koncu bedzie mogla spac spokojnie z usmiechem na twarzy ..
Trzymam kciuki..
Wierzcie Saba jest piekna.. Ja od poczatkutez sie w niej zakochalam , ze wzgledu na jej wyglad. jednak nie moglam kolejnej dolaczac do mojego wielkiego grona. Na szczescie jest Iza

Posted

A tu dość świeze bo sobotnie zdjęcie ze spaceru z wolontariuszką:)Piękne i choć miałam poprosić o zdjęcia tylko 4 psiuńków to wolontariuszka sfotografowała równiez Sabcie no to oczywiście jej zdjęcie również podkradłam na dogo:)

Posted

Wiewiora1 dzieki :oops: az sie czerwienie :oops:

Saba wg mnie ma troche blekitno-plowy odcien siersci. To wyjatkowy i zjawiskowy pies! :loveu:

Sonia dziekuje za nowe zdjecie Sabinki :)

Posted

[quote name='Wola']A tu dość świeze bo sobotnie zdjęcie ze spaceru z wolontariuszką:)Piękne i choć miałam poprosić o zdjęcia tylko 4 psiuńków to wolontariuszka sfotografowała równiez Sabcie no to oczywiście jej zdjęcie również podkradłam na dogo:)

Ale cudna!!!!!!! Piesa, jak marzenie!!!! Gdzie te domy mają oczy????

Posted

Śliczna Sabunia poszukuje domku.Trochę ciepła i miłości w pigułcę.Czy ktoś uczszęśliwi psa któremu się nie poszczęściło w zyciu...Po tylu latach oddana...

Posted

Ona naprawde ma coś niebieskiego w sobie, zupełnie niespotykany, niecodzienny kolor :))) Jest taka prześliczna..... A moze akucha ma jeszcze z pięc par rodziców...albo Kasia25 ma jakiegoś klona, by tę staruszkę uratował i dał mu domek....

Posted

No szczyt szczytow zebym o tej godzinie przy kompie siedziala...:evil_lol:
Obym Sabcie bezpiecznie na pierwszą stronkę przetransportowała bo jeszcze niepitomna jestem:evil_lol:

Posted

Saba to Miss Dogomanii!!! :loveu: Nie ma tu piękniejszego psa! Ci, którzy ją oddali nie mieli serca, ani oczu :shake:
Cały czas tu wpadam, żeby zachwycić się Królową Sabą i trzymam mocno kciuki za psinkę! :lol:

Posted

Sabuś...Domek dalej nieznaleziony..szkoda...
Ludziska są ślepi-taki wniosek mi sie nasuwa.
Choć zwierzak nie cierpi,bo ma lepiej niż inne ze względu na wiek i siedzi w biurze,to jednak samotność ma prawo dokuczać../ja się o tym przekonałam/.
A dla takiego Puchatka wieloletniego to pewnie też niemiłe...
Pzdrawiam i jak zawsze 3mam kciuki za niedźwiadka :loveu: