akucha Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Może jeszcze jakieś foteczki Sabuni... Ludziska lubią oglądać!!!! Szukamy domu dla ślicznoty, musi go mieć!!!! Quote
Mi. Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Czy Sabunia ma swoją aukcje na allegro?;) Quote
Wola Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Ehh Sabcia,Ty to masz życie...Bidulko kochana...Tyle domków tyle ludzi ale o Ciebie nie pytają...Jak widzę ludzi z małymi pieskami to od razu myslę a moze drugiego psiaka wezmą taką naszą Sabunie??Maly psiak miejsca nie zajmie a jak ma sie jednego malucha to drugi to juz wogóle jakoś tak łatwiej wedłóg mnie...ale przecież nie bede wszystkich ludzi na ulicy zaczepiać i się pytać a może komu Sabcie??:shake::shake::-(:-( Quote
Mi. Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 hop staruszko! Coś mało cioteczek dziś do Ciebie zagląda:shake:. Kto pokocha Sabcie? Kto da jej miskę i ciepły kąt? KTO BĘDZIE TAKI CUDOWNY?? KTO?:placz: Quote
Wola Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Sabci nie trzeba wiele...Chce tylko ciepły kąt,miseczką z wodą i jedzonko..a przede wszystkim miłość...Czy to aż tak wiele??Przecież Duża nie jest woda to tam groszowa sprawa dziennie a jedzonko dla takiej maluszki też drogo nie wyjdzie...A miłość dla człowieka o wielkim sercu do tak kochanego psiaka to już naprawdę mały kroczek,bo psinki nie da się nie kochac... PS. dzięki za pomoc i wsparcie w poszukiwaniach:) Quote
nuuska Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Gabryjella napisał(a):Zaraz mnie coś strzeli :angryy: :angryy: :angryy: W dwóch aukcjach, które wystawiam na allegro pojawiły się oferty. Są to oferty złożone przez tą samą osobę, żeby było "zabawniej" ta osoba składała juz oferte w jednej z moich aukcji (zbiorowej o staruszkach), ale na maila odpowiedzieć nie raczyła. Dodatkowo jest to osoba bez pełnej aktywacji konta, więc równie dobrze może byc to jakis dzieciak, który dorwał się do komputera :mad: :mad: :mad: No poprostu jestem ************* na maxa właśnie szukałam na forum tego wątku żeby dać wam znać że ktoś tam licytuje (co już samo w sobie jest dziwne na tego typu aukcjach) Proponuję odwołać ofertę, nie będzie wtedy problemu, bo nie sądzę żeby to była poważna osoba, skoro tak nagle zachciało jej się trzech kundli (bez obrazy dla kundli i ich właścicieli ;) ) Możesz podać jako powód odwołania np brak potwierdzenia na maila i niepełna aktywacja konta. Jak nie wiesz jak to zrobić to służę pomocą! Quote
kaerjot Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Sabunia chciałaby iść na spacerek ze swoimi ludźmi Quote
Izabela.S Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Mam nowe zdjecia Saby :) jak tylko wroce do domu wstawie na dogo. dziewczyny dzieki za podnoszenie watku i pomoc przy szukaniu domku dla mojej perelki :loveu: Quote
iberia Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 a u niedźwiadka nic nowego...hmmm skoro trefny ten zainteresowany z allegro,to odpuśćcie sobie jeszcze by było z tego jakieś nieszczęście :( oooooooooo zdjątka :) jak miło :) Quote
akucha Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Boziulku, jakie to maleństwo jest :loveu: :loveu: :loveu: A zdjęcia piękne!!!! Iza, jak Wy razem cudnie wyglądacie, na Allegro będa chcieli obie :evil_lol: i będzie problem! Gabryjella, zmieniaj fotki!!!! Sabunia szuka domu, musi być super!!!! Quote
Kasia25 Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 akucha napisał(a):Boziulku, jakie to maleństwo jest :loveu: :loveu: :loveu: A zdjęcia piękne!!!! Iza, jak Wy razem cudnie wyglądacie, na Allegro będa chcieli obie :evil_lol: i będzie problem! Gabryjell, zmieniaj fotki!!!! Sabunia szuka domu, musi być super!!!! Nawet, nie wyobrażałam sobie, że to takie maleństwo. Widziałam panią Izę na żywo i mogę potwierdzić, że to nie fotomontaż;) Sabuni już oglądać nie chciałam, nie mogłam, bo ja tylko zgryźliwego rudzielca chciałam zwijać i do domu pędzić. Sabunia znajdzie domek na pewno i to ten naj. Quote
loozerka Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 rzeczywiscie nigdy nie pomyslalabym, ze Sabcia ma az taką malenką mordkę, toż to drobiażdziek :) A na tych pierwszych zdjeciach wglada jak jakiś grizzly, czy nie przymierzając inny potęzny zwierz :) Quote
kaerjot Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Mikrusek z tej Sabuni, a jaki śliczny Quote
Mi. Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 jejku jakie to piękne jest:crazyeye: :loveu: Niemożliwie:loveu: Chyba ludzie nie chcą jej wziąć tylko ze względu na wiek:shake: Quote
Wola Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Wiek wiek wiek...ten temat pojawia się wszędzie...Ludzie Sabcia to kobitka jej sie wieku nie powinno wypominać;) Quote
kaerjot Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Saba siedź na początku i nie daj się wypchnąć Quote
akucha Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Ludziska, wiek nie ma nic do rzeczy!!!! Każdy pies potrafi kochać i dać dużo, duzo radości. Przecież psy w wieku 12 lat nie wybieraja sie za TM. Przed nimi jeszcze wiele lat... Saba jest koffana i śliczna. Domku nie czekaj, nie zastanawiaj się, czy to Ty!!!! Quote
iberia Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Bardzo ładne zdjątka :) czuję się jak na epulsie,gdzie się komentuje każde zdjątko :P Obie panie są fotogeniczne,a Saba normalnie na modelkę :P :P :P Może ktoś się skusi na staruszkę?? Quote
brazowa1 Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 gabryjella,ja nad tym samym sie zastanawiam;niby kawa z mlekiem,niby myszata,ale ten blekit tez tam sie przebija. Izunia z sunia pieknie wygladaja :) Domku,popatrz,jaka Sabina sliczna... Quote
Wola Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Saba ma bliżej nie określony kolor;) Każdy moze sobie mówić inny i trafi,bo to brąz,bo kawa z mlekiem,bo kolor myszek polnych...Ale to jest własnie śliczne taka nietypowa ta uroda naszej ślicznoty;) Quote
akucha Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Hmmmm... Saba chyba woli zostać z Izą, pewnie brak potencjalnych właścicieli mocno jej nie zmartwił... Quote
Recommended Posts