Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 745
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ehh Sabcia,Ty to masz życie...Bidulko kochana...Tyle domków tyle ludzi ale o Ciebie nie pytają...Jak widzę ludzi z małymi pieskami to od razu myslę a moze drugiego psiaka wezmą taką naszą Sabunie??Maly psiak miejsca nie zajmie a jak ma sie jednego malucha to drugi to juz wogóle jakoś tak łatwiej wedłóg mnie...ale przecież nie bede wszystkich ludzi na ulicy zaczepiać i się pytać a może komu Sabcie??:shake::shake::-(:-(

Posted

hop staruszko! Coś mało cioteczek dziś do Ciebie zagląda:shake:. Kto pokocha Sabcie? Kto da jej miskę i ciepły kąt? KTO BĘDZIE TAKI CUDOWNY?? KTO?:placz:

Posted

Sabci nie trzeba wiele...Chce tylko ciepły kąt,miseczką z wodą i jedzonko..a przede wszystkim miłość...Czy to aż tak wiele??Przecież Duża nie jest woda to tam groszowa sprawa dziennie a jedzonko dla takiej maluszki też drogo nie wyjdzie...A miłość dla człowieka o wielkim sercu do tak kochanego psiaka to już naprawdę mały kroczek,bo psinki nie da się nie kochac...
PS. dzięki za pomoc i wsparcie w poszukiwaniach:)

Posted

Gabryjella napisał(a):
Zaraz mnie coś strzeli :angryy: :angryy: :angryy:

W dwóch aukcjach, które wystawiam na allegro pojawiły się oferty. Są to oferty złożone przez tą samą osobę, żeby było "zabawniej" ta osoba składała juz oferte w jednej z moich aukcji (zbiorowej o staruszkach), ale na maila odpowiedzieć nie raczyła. Dodatkowo jest to osoba bez pełnej aktywacji konta, więc równie dobrze może byc to jakis dzieciak, który dorwał się do komputera :mad: :mad: :mad: No poprostu jestem ************* na maxa

właśnie szukałam na forum tego wątku żeby dać wam znać że ktoś tam licytuje (co już samo w sobie jest dziwne na tego typu aukcjach)
Proponuję odwołać ofertę, nie będzie wtedy problemu, bo nie sądzę żeby to była poważna osoba, skoro tak nagle zachciało jej się trzech kundli (bez obrazy dla kundli i ich właścicieli ;) ) Możesz podać jako powód odwołania np brak potwierdzenia na maila i niepełna aktywacja konta. Jak nie wiesz jak to zrobić to służę pomocą!

Posted

a u niedźwiadka nic nowego...hmmm

skoro trefny ten zainteresowany z allegro,to odpuśćcie sobie
jeszcze by było z tego jakieś nieszczęście :(

oooooooooo zdjątka :) jak miło :)

Posted

Boziulku, jakie to maleństwo jest :loveu: :loveu: :loveu: A zdjęcia piękne!!!!
Iza, jak Wy razem cudnie wyglądacie, na Allegro będa chcieli obie :evil_lol: i będzie problem!

Gabryjella, zmieniaj fotki!!!!

Sabunia szuka domu, musi być super!!!!

Posted

akucha napisał(a):
Boziulku, jakie to maleństwo jest :loveu: :loveu: :loveu: A zdjęcia piękne!!!!
Iza, jak Wy razem cudnie wyglądacie, na Allegro będa chcieli obie :evil_lol: i będzie problem!

Gabryjell, zmieniaj fotki!!!!

Sabunia szuka domu, musi być super!!!!

Nawet, nie wyobrażałam sobie, że to takie maleństwo.
Widziałam panią Izę na żywo i mogę potwierdzić, że to nie fotomontaż;)
Sabuni już oglądać nie chciałam, nie mogłam, bo ja tylko zgryźliwego rudzielca chciałam zwijać i do domu pędzić.

Sabunia znajdzie domek na pewno i to ten naj.

Posted

rzeczywiscie nigdy nie pomyslalabym, ze Sabcia ma az taką malenką mordkę, toż to drobiażdziek :) A na tych pierwszych zdjeciach wglada jak jakiś grizzly, czy nie przymierzając inny potęzny zwierz :)

Posted

Ludziska, wiek nie ma nic do rzeczy!!!! Każdy pies potrafi kochać i dać dużo, duzo radości. Przecież psy w wieku 12 lat nie wybieraja sie za TM. Przed nimi jeszcze wiele lat...

Saba jest koffana i śliczna. Domku nie czekaj, nie zastanawiaj się, czy to Ty!!!!

Posted

Bardzo ładne zdjątka :) czuję się jak na epulsie,gdzie się komentuje każde zdjątko :P
Obie panie są fotogeniczne,a Saba normalnie na modelkę :P :P :P
Może ktoś się skusi na staruszkę??

Posted

Saba ma bliżej nie określony kolor;) Każdy moze sobie mówić inny i trafi,bo to brąz,bo kawa z mlekiem,bo kolor myszek polnych...Ale to jest własnie śliczne taka nietypowa ta uroda naszej ślicznoty;)