Felka z Bagien Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Czy ona ten olej w końcu wyksztusi?Jakie są konsekwencje zalegania tego w płucach?Trzymam kciuki! Quote
MaDi Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 Felka z Bagien napisał(a):Czy ona ten olej w końcu wyksztusi?Jakie są konsekwencje zalegania tego w płucach?Trzymam kciuki! Nadal jest w trakcie leczenia. Quote
Masza4 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Musimy mieć dużo cierpliowści. Leczenie jest dlugotrwałe, ale jakoś mam dobre przeczucia Quote
monia&nero Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Merys napisał(a):Bedzie dobrze, musi byc :) dokładnie! musi być dobrze! Quote
evel Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Maleństwo kochane... Ukradłam z innego wątku: http://psifotograf.hostcenter.pl/1/IMG_2317_resize.jpg Quote
LadyS Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Ja dziś postąpiłam jak ostatni wieśniak, bo spotkałam Maszę4 w klinice i się nie przedstawiłam - Masza, to ja byłam z tym małym białym co tak się darło na kroplówce ;) Quote
muzzy Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 [quote name='evel']Maleństwo kochane... Ukradłam z innego wątku: http://psifotograf.hostcenter.pl/1/IMG_2317_resize.jpg Taka kradzież to nie grzech ;) MaDi, może masz czas w niedzielę, to byśmy podjechali porobić trochę zdjęć Tequili? Bo tydzień temu zachowałem się bardzo nieprzyzwoicie i zrobiłem jej tylko jedno zdjęcie :oops: Quote
MaDi Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 Sama nie wiem jak to powiedzieć...wyniki są bardzo złe wręcz tragiczne, najbliższe dni zdecydują o jej dalszym losie:( Quote
Merys Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 MaDi napisał(a):Sama nie wiem jak to powiedzieć...wyniki są bardzo złe wręcz tragiczne, najbliższe dni zdecydują o jej dalszym losie:( Co sie dzieje? Przeciez jeszcze niedawno wszystko bylo ok. Skakala, bawila sie... ;( Quote
Alicja Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 MaDi napisał(a):Sama nie wiem jak to powiedzieć...wyniki są bardzo złe wręcz tragiczne, najbliższe dni zdecydują o jej dalszym losie:( ....... :( , cholerka ...nie na takie wieści chyba czekaliśmy/ście .... nadal i nieustająco :kciuki: Quote
MaDi Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 Merys napisał(a):Co sie dzieje? Przeciez jeszcze niedawno wszystko bylo ok. Skakala, bawila sie... ;( Od początku pisałyśmy jasno że jest to walka o jej życie:(. Masza na pewno przekaże więcej konkretnych informacji. Quote
Merys Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 MaDi napisał(a):Od początku pisałyśmy jasno że jest to walka o jej życie:(. Masza na pewno przekaże więcej konkretnych informacji. Tak wiem, ale mialam nadzieje, ze najgorsze juz minelo. :( Quote
evel Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Jestem wściekła po prostu... Po pierwsze na to pseudo, po drugie na właścicieli... Boże, sztab ludzi walczy o psa od takiego czasu... Przez głupie zaniedbanie... Nie potrafię znaleźć słów, żeby wyrazić to, co czuję... Nawet sobie nie wyobrażam, co czują MaDi, czy Masza4, które miały z dziewczynką duuużo większy kontakt niż ja... :( Quote
Vicky62 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Walcz maleńka nie poddawaj się ...trzymam kciuki...:-( Quote
muzzy Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='MaDi']Sama nie wiem jak to powiedzieć...wyniki są bardzo złe wręcz tragiczne, najbliższe dni zdecydują o jej dalszym losie:([/QUOTE] Wyniki wynikami, ale po Tequili nie widać, żeby było z nią źle. Mam nadzieję, że będzie ok... Quote
LadyS Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 To, że po psie nie widać, nic nie oznacza - takie są niestety fakty. Po szczeniakach też zwykle nie widać, jak są zarobaczone, dopóki robaki nie zaczynają ich truć albo nie wchodzą w wątrobę i serce... Quote
sacred PIRANHA Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Moja Filka [*] była na wykończeniu a wyglądała pięknie, zachowywała się normalnie i kazdy się zachwycał na jej widok...po badaniach okazało sie, że jest masakra... zachowanie zachowaniem ale wyniki są jakie są... jak ide z Hamsterem po dworze, to też lecą ochy i achy i cud miod i orzeszki...nikt nie wie, że idzie psiak z zapadaniem tchawicy i powaznymi zmianami w sercu, biorący 2razy dziennie leki, mający ograniczany ruch/radosc/zabawe/ekscytacje..widzą tylko slicznego zadowolonego merdającego pieska, ale na ten widok, na tą super chwilę przypada kilkanaście dużo mniej fajnych Quote
Merys Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Doskonale zdaje sobie sprawe, ze nie wyglad psa swiadczy o jego zdrowiu. Po prostu mialam nadzieje, ze najgorsze juz za nia. Quote
MaDi Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 [quote name='Merys']Doskonale zdaje sobie sprawe, ze nie wyglad psa swiadczy o jego zdrowiu. Po prostu mialam nadzieje, ze najgorsze juz za nia.[/QUOTE] Hmm ja też ciągle na to liczę i próbuję sama się okłamywać. W poniedziałek powinny być pozostałe wyniki badań. Nie wiem jak ruszyć temat jakiejkolwiek pomocy finansowej z obawy o podobne akcje jak z allegro... a badani itp. kosztują:( Quote
Merys Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='MaDi']Hmm ja też ciągle na to liczę i próbuję sama się okłamywać. W poniedziałek powinny być pozostałe wyniki badań. Nie wiem jak ruszyć temat jakiejkolwiek pomocy finansowej z obawy o podobne akcje jak z allegro... a badani itp. kosztują:([/QUOTE] A moze jakis bazarek tutaj na forum? Quote
MaDi Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 [quote name='Merys']A moze jakis bazarek tutaj na forum?[/QUOTE] Możesz śmiało działać:) Quote
Merys Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 MaDi napisał(a):Możesz śmiało działać:) Zasugerowalam tylko co mozna zrobic, skoro nie da sie na allegro. Quote
Recommended Posts