Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 319
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Staram sie jeszcze jakąś pomoc zorganizować, kolportuję, gdzie mogę. Ona mi się tak podoba... Dawno sie tak w żadnym psie z dogo nie zakochałam...

Posted

A kto by jej nie polubil :P Jej sie nie da nie lubic. Milosc od pierwszego wejrzenia. Kiedy mniej wiecej bylaby gotowa do adopcji?

Ps. O wy Cholery! Rozgryzlam was :D Chcecie Tequile ulokowac blisko siebie, zebyscie mogly ja czesto odwiedzac. Za bardzo byscie tesknily ^^

Posted

Niiiiieeee :roll: Wcale bym za tą mordą nie tęskniła :siara:
Adopcja właściwie możliwa jest w każdej chwili pod warunkiem, że adoptujący zobowiąże się do kontynuacji leczenia. W przyszłym tygodniu jednak chcemy jej zrobić jeszcze kontrolną bronchoskopię i RTG.

Posted

Merys napisał(a):
A kto by jej nie polubil :P Jej sie nie da nie lubic. Milosc od pierwszego wejrzenia. Kiedy mniej wiecej bylaby gotowa do adopcji?

Ps. O wy Cholery! Rozgryzlam was :D Chcecie Tequile ulokowac blisko siebie, zebyscie mogly ja czesto odwiedzac. Za bardzo byscie tesknily ^^

Merys, nie wzbraniasz się od adopcji Tequili :) To dobry znak :)

Posted

furciaczek napisał(a):
Mozecie podeslac PW z info jak powinna wygladac kontynuacja leczenia, czego mozna sie spodziewac, na co przygotowac i jakie to koszty mniej wiecej.

Maszo prośba do Ciebie;)

Posted

GameBoy napisał(a):
pieniadze wplacac na konto z pierwszego postu?

Tak :)

Beti po tym spacerku padla i chrapala. Nawet na siku jej sie wyjsc nie chcialo :p
Wyszalaly we dwie dupy, dobrze im to zrobilo.

Posted

MaDi napisał(a):
Nie hopaj tylko się przyznaj...

:diabloti: Tequilka w poniedzialek bedzie juz u mnie w domku :) Takze zegnaj kliniko, witaj domku :multi: