Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tequilka ja wierzę w Ciebie!!!Dasz radę ślicznotko.
Podrzucę wątek i allegro na adopcje buldożków - może ktoś wspomoże dziewczynkę.
Trzymam kciuki - bedę zaglądać :)

• Replies 319
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mała ma zdjęty opatrunek...trochę mu pomogła.
Dostaje inny lek, słychać jak działa:) Wstrzymamy się kilka dni z nowym opatrunkiem na łapy.

Posted

Tak-opatrunek poległ w boju. Ale na tą chwilę to może i lepiej, bo bez niego Mała lepiej się rusza, więcej, masuje sobie płuca i odkrztusza koncertowo.
Olej jest znacznie gorszy niż woda, bo wodę można zgonić lekami moczopędnymi, jak przy obrzęku płuc, a olej jest zawiesiną i nie przechodzi przez błony komórkowe, stąd nie da sieę go ewakuować inną drogą jak tylko tędy którędy wszedł, czyli przez tchawicę i usta.

Posted

O rany! A czy ją oklepujecie, czy to raczej niewskazane.Pytam, bo mojej suni tez regularnie podawałam strzykawą różne leki i czasem się zaksztusiła,Ale nie sądziłam,że to aż można wstrzyknąć do płuc.
A swoją drogą, to myślę, że ci ludzie nie wiedzieli, że trzeba ostrożnie podawać olej strzykawką.

Posted

evel napisał(a):
Dali mi dzisiaj poniańczyć Dziecko :loveu: Jestem zachwycona :loveu:

Hihih slodka jest co? ^^ A my kiedy idziemy z naszymi "klonami" na spacer?

Posted

W związku z wieloma nieprzyjemnościami i dziwnymi akcjami Tequila opuściła dotychczasowe miejsce pobytu i zamieszkała w najbezpieczniejszym miejscu na świecie;)
Osoby zaangażowane "fizycznie" są juz o tym poinformowane resztę proszę o zrozumienie i dopingowanie o szybki powrót do zdrowia.