Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki Szajbusku za układanie do snu moich tęczowych psiaków:loveu: :loveu: :loveu:
Ja teraz będę miała dłuższą przerwę (ręka najprawdopodobniej pójdzie w gips - wczoraj niewiele popisałam i bark mnie tak strasznie rozbolał, tak, że piekący ból promieniował mi do dłoni, która nota bene jest opuchnięta:niewiem: )
JA PO PROSTU MUSZĘ JĄ MIEĆ W GIPSIE, BO INNACZEJ NIE JESTEM W STANIE JEJ OSZCZĘDZAĆ!!!

KOCHANE PSIAKI!!!
Za 2 dni miną 3 lata jak odeszła FRAJDA!!! 10.02.2004

ZA 4 dni będziemy świętować urodziny naszej ŻMIŁKI i rozcznicę naszego ślubu - ale będziemy wtedy szczególnie z Wami - nasze serdeńka!!!:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Kochany Szajbus układa WAS do snu.:loveu:
Jutro rano miną trzy lata ......... FRAJDUŚ, nie udało mi sie zapewnić Tobie takich warunków życia, jakie bym sobie zyczyła - Twój młody PAN zginął w wypadku, ktoś się Tobą zaopiekował, ale kiedy byłas już bardzo chora oddano Cię do schroniska, przeżyłas z nami ostatnie 8 miesięcy życia:-(
Jak dziś pamietam, jak będąc nieprzytomną, nagle podniosłaś główkę i merdnęłaś do mnie ogonkiem - koniuszkiem ogonka i............ odeszłaś za TM.:placz: :placz: :placz: PŁACZĘ JAK TO SOBIE PRZYPOMINAM!!! ZAUFAŁAŚ NAM A MY NIE ZDOŁALIŚMY CIĘ URATOWAĆ!!!:placz: :placz: :placz:

FRAJDA Z MOIMI DZIEĆMI - OSTATNIA WSPÓLNA WIGILIA
(za Jaśkiem w zielonym dresie stoi mój TATA,
to też JEGO ostatnia wigilia:-( )

A FRAJDĘ TULI GOGUNIA!!!

Posted

Jestem niesfornym pacjentem i dziś siedzę od południa na dogo.
DZIŚ 10.02.
Pisałam o tobie FRAJDUŚ na innym wątku!!!:loveu: :loveu: :loveu:
CIOTECZKA SZAJBUSka ZNOWU NIE ZAWIODŁA:loveu:

AGA , dzięki za piękne światełko!!!

Posted

No jestem u was słoneczka, na awarie nie ma rady. Już myślałam, że z tydzień nie będzie Dogomanii, ale widzę uporali się szybko.
Mam nadzieje, że się nie nudziliście przez ten czas. Ciekawe co wy tam wyprawiacie?

Posted

14 lutego jest raz w roku,
lecz my możemy przeżywać ten dzień każdego dnia,
bo na zawsze pozostałyście w sercach, które nadal biją.
Płomień tej miłości nigdy nie zgaśnie.

Posted

No, słoneczka dziś imprezka urodzinowa za TM więc bawcie się dobrze. Tylko nie rozrabiajcie tam za bardzo. Jak już padniecie ze zmęczenia to proszę się grzecznie położyć lulu.
I światełko, żebyście mogły trafić do łóżeczek.

Posted

[quote name='szajbus']No, słoneczka dziś imprezka urodzinowa za TM więc bawcie się dobrze. Tylko nie rozrabiajcie tam za bardzo. Jak już padniecie ze zmęczenia to proszę się grzecznie położyć lulu.
I światełko, żebyście mogły trafić do łóżeczek.

Szajbusko niestrudzona, ANIELE STRÓZU psiaków za TM, dziekuję!!!!:loveu:

Posted

Skończył się piękny dzionek, słonko zaszło za horyzontem , nastał wieczór. Wieczorami odwiedzamy was i waszych przyjaciół za TM na tych stronkach. W pewien sposób nadal uczestniczymy w waszym życiu. Podobnie wy , spoglądacie na nas zza chmurek i uśmiechacie się w naszym kierunku.
Mamy jedno pragnienie, abyście były tam zdrowe i szczęśliwe.

Posted

[quote name='szajbus']Słodkich snów słoneczka

Szajbusku, napisałam ładnego posta o BALU WSZYSTKICH ŚWIETYCH, i psim NIEBIE, ale mi akurat jak zatwierdzałam neta wyłaczyli.
Mam dopiero od godzinki.
PSIAKI, BĄDŹCIE GRZECZNE, SZAJBUS WAS UTULI!!!

Posted

Jak słoneczka? Już po imprezie czy balujecie także w nocy?
Mela, jako solenizantka chyba zadowolona, że zabawa sie udaje. A co to się tam działo? Od rana z nieba leciał biały puch. Czy to przypadkiem nie z jakiejś poszarpanej puchowej poduchy? A może białe confetti? Oj działo sie tam co??????