Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zachraniarka']No jasne, jeżeli TZ lubi Aire i inne to oczywiście, że tak :)
zach lubi,to mało powiedziane,on ma:stupid:na punkcie erdeli i innych.TZ ma wiecej cierpliwosci dla Parysa niz pozostałej rodziny:cool3:

• Replies 275
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

coztego napisał(a):
Inne to inne (np. Kreski :evil_lol: ), jeśli kochasz erdle to myślę, ze nie będzie problemów z załapaniem się :cool3:

Jestem zauroczona:loveu: :loveu: :loveu: erdle a to wszystko przez Zach:evil_lol: :evil_lol: bo się napatrzyć na nich nie mogę jak ćwiczą:cool3::lol: :lol: przez co Ludwiś wpadł mi w oko :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Gosia_i_Luka napisał(a):
Lambi, no jasne, przyjeżdżaj! "Inne" do tego stopnia, że nawet Luki się załapują. :evil_lol:;)

To super!!!! To ja jestem chętna :multi: :multi: :multi: Jak można mnie uwzględnić na liście to super:lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Mokka napisał(a):
Hi, hi, Wojtek - błogosławiony między niewiastami :loveu:

"... konkurencji praktycznie żadnej..." 8)

Qrde moll, właśnie mnie olśniło, że jestem tu jedynym airedalem - Waszym rodzyneczkiem!!! (?) :razz:
To może jednak erdeliadę "zaliczę" z doskoku - bez noclegu w bazie, bo się starej z tego ... nie wytłumaczę... :megagrin:

Posted

Wojtek, ale Ci sie marzy.:eviltong:....pomalutku , nie tak prędko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong:

Doczytałem , że cała impreza ma być w sierpniu......Sobieszewo....wśród strażaków:evil_lol:..tylko nie wiem na ile dni.......nie doczytałem ...albo mi gdzieś umknęło....??????:shake:
proszę od podpowiedź:lol:

Posted

[quote name='bos']Wojtek, ale Ci sie marzy.:eviltong:....pomalutku , nie tak prędko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong:

Doczytałem , że cała impreza ma być w sierpniu......Sobieszewo....wśród strażaków:evil_lol:..tylko nie wiem na ile dni.......nie doczytałem ...albo mi gdzieś umknęło....??????:shake:
proszę od podpowiedź:lol:
hej
Że doczytałeś to mało ...wypada się jeszcze zdecydować:eviltong: ..wstępnie było ustalone jeden nocleg potem wyszło dwa...ktoś wpadł na pomysł ,że jak już się z tak daleka pozjeżdzaliśmy to najlepiej tydzeń ;) :evil_lol: zresztą jeśli zrealizowany był by program który wypadało by na takim zjeżdze zrealizować:p to tygodnia byłoby pewnie za mało::p
oprócz wspólnych spacerów po łąkach, lasach czy brzegiem morza
pogaduchach i imprezach przy grilu/ognisku do bialego rana..
chyba Flaire wpominała że powinien znależć się wykład z trymingu i zajecia praktyczne, jakieś pokazy posłuszeństwo, może mini agility, pokaz i nauka frisbee itd, itd , itd

Posted

[quote name='Lambi']Jestem zauroczona:loveu: :loveu: :loveu: erdle a to wszystko przez Zach:evil_lol: :evil_lol: bo się napatrzyć na nich nie mogę jak ćwiczą:cool3::lol: :lol: przez co Ludwiś wpadł mi w oko :loveu: :loveu: :loveu:

"wszystko przez Zach" mnie prześladuje wiecznie, ale tutaj to głownie wina Ludwiśka, bo to on jest taki cudowny :loveu:

Lambi
bardzo fajnie Cię będzie widzieć na Erdeliadzie! :D

[quote name='bos']tylko nie wiem na ile dni

W ustaleniach z gospodarzami padła data 15 sierpnia.. Nie wiem czy dałoby się przedłużyć, bo terminy bardzo napięte. Myślę jednak, że trzy dni to tak akuratnie na taki zjazd :roll:
Jak uważacie?

Posted

zachraniarka napisał(a):
W ustaleniach z gospodarzami padła data 15 sierpnia.. Nie wiem czy dałoby się przedłużyć, bo terminy bardzo napięte. Myślę jednak, że trzy dni to tak akuratnie na taki zjazd :roll:
Jak uważacie?
Ja uważam, że to jest absolutnie perfekcyjna data! :-)

Posted

INA napisał(a):
hej
Że doczytałeś to mało ...wypada się jeszcze zdecydować:eviltong:

Rzuccie oficjalne ogłoszenie z agendą, łatwiej będzie zaplanowac.
Wstępnie jestem na TAK. Hehe może przyjadę z dwoma... :diabloti:

Posted

zachraniarka napisał(a):

Jak uważacie?

....tak więc coś może z tego wyjdzie ....bo to akurat termin, gdy planuje wyprawę do Karwi....hihihihi :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='INA']
coztego - a co z naszymi chłopcami -- zadziornym i bosem oni się kurcze nie wypowiadali przecież ten zlot to At i przyjaciele - obrazili się ...:shake:

Bos, dziewczyny Cię pod namiot nad morzem zapraszają :loveu: :multi:, jakieś balety obiecują :cool3: :eviltong: - a Ty nic? :hmmmm: :niewiem: :diabloti:

Posted

z tego co chyba dobrze wyczytalam - zlot ma byc w czasie Sopotu . Oto lista sedziow na CACIB :
David Hall (GB)
Bulterier (Bull Terrier)
Bulterier miniaturowy (Miniature Bull Terrier)

Elżbieta Chwalibóg (PL)

Cairn Terrier
Jack Russell Terrier
Norwich Terrier
West Highland White Terrier
Andrzej Kaźmierski (PL)
Australian Silky Terrier
Niemiecki terier myśliwski (German Hunting Terrier)
Terier szkocki (Scottish Terrier)
Yorkshire Terrier - psy (Dogs)
Rajko Rotner (SLO)
Staffordshire Bull Terrier
Kornelija Butimova (LT)
Yorkshire Terrier - suki (Bitches) + BOB
Magdalena Kozłowska (PL)
Airedale Terrier
Bedlington Terrier
Foksterier krótkowłosy (Fox Terrier Smooth)
Foksterier szorstkowłosy (Fox Terrier Wire)
Kerry Blue Terrier
Lakeland Terrier
Manchester Terrier
Parson Russell Terrier
Terier irlandzki (Irish Terrier)
Terier walijski (Welsh Terrier)
inne rasy (Other Breeds)
Tatiana Ivanova (RUS)
American Staffordshire Terrier

Posted

[quote name='zadziorny']Bos, dziewczyny Cię pod namiot nad morzem zapraszają :loveu: :multi:, jakieś balety obiecują :cool3: :eviltong: - a Ty nic? :hmmmm: :niewiem: :diabloti:
WAS:mad: :eviltong: :razz:

Posted

Jura napisał(a):

Zainteresowanie, ale bez potwierdzenia akceptacji terminu po wystawie w Sopocie, wyraziły jeszcze:

• Filla
  • Fuka
  • Swallow

Potwierdzam, wszystko mi pasuje, bedę z AT i innym :evil_lol: (ale podobnym do AT)

Posted

dowiedzialam sie od ALi ze organizujecie kolonie dla erdeli i welszy :evil_lol:
poniewaz moja sunia jest welszem honorowym chce sie podczepic do was ,ale to tak wstepnie bez ostatecznej deklaracji. Spodziewam sie miotu i nie wiem jak to bedzie w ostecznosci...Cokolwiek moge powiedziec w odsc poznym teminie...Ale chetna jestem jak najbardziej ;)

• 2 weeks later...
Posted

Korzystając z okazji że topic prawie wbił mi się w oko:evil_lol: podsycam płomień który powoli już wygasa...:roll: i pytam zach czy pamięta...

Posted

[quote name='INA']Korzystając z okazji że topic prawie wbił mi się w oko:evil_lol: podsycam płomień który powoli już wygasa...:roll: i pytam zach czy pamięta...

....chyba zapomniała......bo jakoś cicho sie zrobiło.......:eviltong::loveu:

a co do zaproszenia pod namiot...przez nasze królowe.......to.....obiecanki cacanki:eviltong: :loveu::cool3: :loveu:

Posted

Pamiętam, pamiętam, ale na razie nie mam co więcej pisać. Cały czas czekam na jakieś uściślenia, regularnie się przypominam. Póki co info jest, że miejsce i czas zarezerwowane, teraz kwestia detali się roztrząsa..