rita60 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='zachraniarka']No jasne, jeżeli TZ lubi Aire i inne to oczywiście, że tak :) zach lubi,to mało powiedziane,on ma:stupid:na punkcie erdeli i innych.TZ ma wiecej cierpliwosci dla Parysa niz pozostałej rodziny:cool3: Quote
Lambi Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 coztego napisał(a):Inne to inne (np. Kreski :evil_lol: ), jeśli kochasz erdle to myślę, ze nie będzie problemów z załapaniem się :cool3: Jestem zauroczona:loveu: :loveu: :loveu: erdle a to wszystko przez Zach:evil_lol: :evil_lol: bo się napatrzyć na nich nie mogę jak ćwiczą:cool3::lol: :lol: przez co Ludwiś wpadł mi w oko :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Gosia_i_Luka Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Lambi, no jasne, przyjeżdżaj! "Inne" do tego stopnia, że nawet Luki się załapują. :evil_lol:;) Quote
Lambi Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Gosia_i_Luka napisał(a):Lambi, no jasne, przyjeżdżaj! "Inne" do tego stopnia, że nawet Luki się załapują. :evil_lol:;) To super!!!! To ja jestem chętna :multi: :multi: :multi: Jak można mnie uwzględnić na liście to super:lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Gosia_i_Luka Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Jeśli zdecyduję się na nocleg, to namiocik. Jeszcze nie wiem czy wezmę białą... Lambi - super! Im nas więcej, tym lepiej i weselej!:multi: Quote
Wojtek Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Mokka napisał(a):Hi, hi, Wojtek - błogosławiony między niewiastami :loveu: "... konkurencji praktycznie żadnej..." 8) Qrde moll, właśnie mnie olśniło, że jestem tu jedynym airedalem - Waszym rodzyneczkiem!!! (?) :razz: To może jednak erdeliadę "zaliczę" z doskoku - bez noclegu w bazie, bo się starej z tego ... nie wytłumaczę... :megagrin: Quote
bos Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Wojtek, ale Ci sie marzy.:eviltong:....pomalutku , nie tak prędko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: Doczytałem , że cała impreza ma być w sierpniu......Sobieszewo....wśród strażaków:evil_lol:..tylko nie wiem na ile dni.......nie doczytałem ...albo mi gdzieś umknęło....??????:shake: proszę od podpowiedź:lol: Quote
INA Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='bos']Wojtek, ale Ci sie marzy.:eviltong:....pomalutku , nie tak prędko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: Doczytałem , że cała impreza ma być w sierpniu......Sobieszewo....wśród strażaków:evil_lol:..tylko nie wiem na ile dni.......nie doczytałem ...albo mi gdzieś umknęło....??????:shake: proszę od podpowiedź:lol: hej Że doczytałeś to mało ...wypada się jeszcze zdecydować:eviltong: ..wstępnie było ustalone jeden nocleg potem wyszło dwa...ktoś wpadł na pomysł ,że jak już się z tak daleka pozjeżdzaliśmy to najlepiej tydzeń ;) :evil_lol: zresztą jeśli zrealizowany był by program który wypadało by na takim zjeżdze zrealizować:p to tygodnia byłoby pewnie za mało::p oprócz wspólnych spacerów po łąkach, lasach czy brzegiem morza pogaduchach i imprezach przy grilu/ognisku do bialego rana.. chyba Flaire wpominała że powinien znależć się wykład z trymingu i zajecia praktyczne, jakieś pokazy posłuszeństwo, może mini agility, pokaz i nauka frisbee itd, itd , itd Quote
Flaire Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 INA, ja myślę, że zrobimy więcej, jak pokazy - ja mam nadzieję, że sobie razem potrenujemy... :-) Quote
INA Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Mam taką cichą nadzieję.. :razz: :lol: tym bardziej, że mi chłopak ciutek zmądrzał..i czegoś może by się nauczył:cool3: Quote
zachraniarka Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Lambi']Jestem zauroczona:loveu: :loveu: :loveu: erdle a to wszystko przez Zach:evil_lol: :evil_lol: bo się napatrzyć na nich nie mogę jak ćwiczą:cool3::lol: :lol: przez co Ludwiś wpadł mi w oko :loveu: :loveu: :loveu: "wszystko przez Zach" mnie prześladuje wiecznie, ale tutaj to głownie wina Ludwiśka, bo to on jest taki cudowny :loveu: Lambi bardzo fajnie Cię będzie widzieć na Erdeliadzie! :D [quote name='bos']tylko nie wiem na ile dni W ustaleniach z gospodarzami padła data 15 sierpnia.. Nie wiem czy dałoby się przedłużyć, bo terminy bardzo napięte. Myślę jednak, że trzy dni to tak akuratnie na taki zjazd :roll: Jak uważacie? Quote
Flaire Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 zachraniarka napisał(a):W ustaleniach z gospodarzami padła data 15 sierpnia.. Nie wiem czy dałoby się przedłużyć, bo terminy bardzo napięte. Myślę jednak, że trzy dni to tak akuratnie na taki zjazd :roll: Jak uważacie?Ja uważam, że to jest absolutnie perfekcyjna data! :-) Quote
Wojtek Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 INA napisał(a):hej Że doczytałeś to mało ...wypada się jeszcze zdecydować:eviltong: Rzuccie oficjalne ogłoszenie z agendą, łatwiej będzie zaplanowac. Wstępnie jestem na TAK. Hehe może przyjadę z dwoma... :diabloti: Quote
bos Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 zachraniarka napisał(a): W ustaleniach z gospodarzami padła data 15 sierpnia.. Nie wiem czy dałoby się przedłużyć, bo terminy bardzo napięte. Myślę jednak, że trzy dni to tak akuratnie na taki zjazd :roll: Jak uważacie? ....tak więc coś może z tego wyjdzie ....bo to akurat termin, gdy planuje wyprawę do Karwi....hihihihi :evil_lol: :evil_lol: Quote
zadziorny Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='INA'] coztego - a co z naszymi chłopcami -- zadziornym i bosem oni się kurcze nie wypowiadali przecież ten zlot to At i przyjaciele - obrazili się ...:shake: Bos, dziewczyny Cię pod namiot nad morzem zapraszają :loveu: :multi:, jakieś balety obiecują :cool3: :eviltong: - a Ty nic? :hmmmm: :niewiem: :diabloti: Quote
Nitencja Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 z tego co chyba dobrze wyczytalam - zlot ma byc w czasie Sopotu . Oto lista sedziow na CACIB : David Hall (GB) Bulterier (Bull Terrier) Bulterier miniaturowy (Miniature Bull Terrier) Elżbieta Chwalibóg (PL) Cairn Terrier Jack Russell Terrier Norwich Terrier West Highland White Terrier Andrzej Kaźmierski (PL) Australian Silky Terrier Niemiecki terier myśliwski (German Hunting Terrier) Terier szkocki (Scottish Terrier) Yorkshire Terrier - psy (Dogs) Rajko Rotner (SLO) Staffordshire Bull Terrier Kornelija Butimova (LT) Yorkshire Terrier - suki (Bitches) + BOB Magdalena Kozłowska (PL) Airedale Terrier Bedlington Terrier Foksterier krótkowłosy (Fox Terrier Smooth) Foksterier szorstkowłosy (Fox Terrier Wire) Kerry Blue Terrier Lakeland Terrier Manchester Terrier Parson Russell Terrier Terier irlandzki (Irish Terrier) Terier walijski (Welsh Terrier) inne rasy (Other Breeds) Tatiana Ivanova (RUS) American Staffordshire Terrier Quote
INA Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='zadziorny']Bos, dziewczyny Cię pod namiot nad morzem zapraszają :loveu: :multi:, jakieś balety obiecują :cool3: :eviltong: - a Ty nic? :hmmmm: :niewiem: :diabloti: WAS:mad: :eviltong: :razz: Quote
zachraniarka Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Nitencja']z tego co chyba dobrze wyczytalam - zlot ma byc w czasie Sopotu. A Ty Nitencjo nie odwiedziłabyś nas nad morzem?? Quote
Nitencja Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 zachraniarko raczej ten wyczyn mi sie nie uda by Was odwiedzic :( Quote
zachraniarka Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Nitencja napisał(a):zachraniarko raczej ten wyczyn mi sie nie uda by Was odwiedzic :( :-( Pozostaje mi mieć nadzieje, że może jednak się uda, a jak nie to będzie inna okazja by się spotkać. Quote
swallow Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Jura napisał(a): Zainteresowanie, ale bez potwierdzenia akceptacji terminu po wystawie w Sopocie, wyraziły jeszcze: Filla Fuka Swallow Potwierdzam, wszystko mi pasuje, bedę z AT i innym :evil_lol: (ale podobnym do AT) Quote
jovanna Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 dowiedzialam sie od ALi ze organizujecie kolonie dla erdeli i welszy :evil_lol: poniewaz moja sunia jest welszem honorowym chce sie podczepic do was ,ale to tak wstepnie bez ostatecznej deklaracji. Spodziewam sie miotu i nie wiem jak to bedzie w ostecznosci...Cokolwiek moge powiedziec w odsc poznym teminie...Ale chetna jestem jak najbardziej ;) Quote
INA Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Korzystając z okazji że topic prawie wbił mi się w oko:evil_lol: podsycam płomień który powoli już wygasa...:roll: i pytam zach czy pamięta... Quote
bos Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='INA']Korzystając z okazji że topic prawie wbił mi się w oko:evil_lol: podsycam płomień który powoli już wygasa...:roll: i pytam zach czy pamięta... ....chyba zapomniała......bo jakoś cicho sie zrobiło.......:eviltong::loveu: a co do zaproszenia pod namiot...przez nasze królowe.......to.....obiecanki cacanki:eviltong: :loveu::cool3: :loveu: Quote
zachraniarka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Pamiętam, pamiętam, ale na razie nie mam co więcej pisać. Cały czas czekam na jakieś uściślenia, regularnie się przypominam. Póki co info jest, że miejsce i czas zarezerwowane, teraz kwestia detali się roztrząsa.. Quote
Recommended Posts