Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 862
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania-tygrysiczka napisał(a):
Ja wiedziałam,że tak będzie aha aha;)

Powiem tak - brałam pod uwagę takie zakończenie sprawy. Chociaż nadal uważam, że Misiowi lepiej byłoby w innym domu, gdzie byłby jedynym... albo chociaż drugim psem. Drugim, a nie piątym... :roll:

Posted

Znowu coś się uzbiera dla Rudiego z bazarku. Ile ma długu na dzień dzisiejszy? Ja się nie pytam Aniu z ciekawości czystej, tylko nienawidzę długóe, bo one w zastraszającym tempie rosną!!!

Posted

Kochani dług Rudiego w hotelu wynosi na dziś 444zł i rośnie w zastraszającym tempie...ma opłacony pobyt do 11 lutego...
Dostałam ultimatum od włascicielki hotelu,mam natychmiast uregulować dług i szybko zabrać Rudiego z hotelu...:-( nie chce i nie może go juz dłużej trzymać...
Jeśli szybko nie znajdziemy mu domu,będę musiała zabrać go do innego hotelu:shake: a najbliższy jest pod Warszawą...
Jestem załamana szczerze mówiąc...

Posted

Ojej to strasznie zła wiadomość, przezież ta Pani od hoteliku miała być wielką miłośniczką zwierząt!!! Powinna mieć serce dla tego bezdomniaka!!! Kurczę Aniu, szukaj dla Rudaska innego hoteliku, bo co z biedakiem bedzie. Na Allegro dużo wejść, ale zainteresowania konkretnego żadnego. LUDZIE POMOCY!!!

Posted

Kochani,znalazł się spóźniony Mikołaj...
Zobaczył mnie zatroskaną i zmartwioną...wiem,że to już marzec,ale...widocznie wracał z dalekich podróży...;)

Dług za hotel zostanie pokryty ze skarpety Rudiego na AFN,a brakującą część dołoży Rudiemu wspomniany marcowy Mikołaj...
Mikołaju dziękujemy-Ania i Rudi :kiss_2:

Posted

agusiazet,nadal będą potrzebne pieniądze na opłacenie jego dalszego pobytu w hotelu więc jeśli mozesz pomóc,będziemy Ci z Rudim wdzięczni.Raczej nie dam rady zabrac go z hotelu przed swiętami...

Posted

Kochana Ciociu-dziękuję :Rose:-Rudi

Mamy podbramkową sytuację,do poniedziałku pójdą pieniądze za hotel,zaraz po swiętach muszę zabrać Rudiego.Gdzie-tego jeszcze nie wiem:shake:
Muszę znaleźć inny hotelik.

Posted

Aniu, a jesli nie u Mosii, to nie znalazlby sie jakis platny DT w Radomiu? Do czasu znalezienia domu bylby blizej Ciebie, a i moze taniej niz w hotelu. A dom znajdzie, to tylko kwestia czasu.

Posted

Mosii, ale wiesz z płatnościami to różnie bywa, przeważnie są zaległosci, ale staramy się bardzo, żeby nie były wielkie. Wprawdzie Rudi ma już nawet dwóch obserwatorów na Allegro, ale jeśli się nie kontaktują, to raczej nie sa wiarygodni!!! Mogę Rudaskowi zasponsorować żarełko na dobry początek mieszkania u Ciebie i potem zbierać pieniążki na opłaty! Tylko policz troszkę taniej niż 20 zł za dobę, pliss!

Posted

[LEFT]Kochani,sama nie mogę w to jeszcze uwierzyć,ale Rudi znalazł dom!!!!!!
Zadzwoniła do mnie pani z Bydgoszczy.Rozmawiałyśmy bardzo długo.
To miłe małżenstwo z dziećmi,mają juz psa,ale mieli dwa,jeden odszedł ze starości.Serce zadrżało im na widok Rudiego na Allegro.Chcą dać mu ciepły dom.Chcą Rudiego jako członka rodziny.Myslę ze problemow nie bedzie bo Rudi lubi dzieci,a psu się podporządkuje.Mieszkają w Bydgoszczy,w bloku,ale Rudi będzie miał możliwość wybiegania.Pani zapewniła,że niczego mu nie braknie i będzie bardzo kochany.
Szukamy transportu Radom-Bydgoszcz lub Radom-Toruń.
[/LEFT]

Posted

Aniu, właśnie w wątku transportowym zobaczyłam tę wiadomość - życzę Rudiemu, żeby to był TEN dom!
Pamiętam, że ktoś deklarował na transportowym, że może dowieźć psa w dowolne miejsce w Polsce - za zwrot kosztów. W razie czego dorzucę się do transportu :)

Guest Elżbieta481
Posted

Czyli ukochane przez oba psy:Malusi z Ostródy i Rudi z Radomia znalazły domy..To dobrze,teraz juz będzie sczęście i radość..Niech ci się wiedzie,mały przyjacielu z Radomia!!!!!!
Ela+waldi481

Posted

To najwspanialsza wiadomość od czasu, kiedy moja tymczasowa Jetka znalazła dom. Rudasku strasznie się cieszę, i podobnie jak Dąbrówka mam nadzieję, że to będzie ten Twój najcudowniejszy dom na świecie i Twoi najwspanialsi Państwo. Dowieźć to się zobowiązywał gallagro (nie pamietam, czy tak sie pisze login Tomka) i mam nadzieję, że dotrzyma słowa, bo to dzięki jego sugestiom co do Allegro ktoś się Rudaskiem zainteresował. Jeśli dług z hoteliku pomoże spłacić marcowy Mikołaj, to może nawet coś zostanie na transport!!! Rudi życzę sukcesów w nowym domku!!! I pamietaj nigdy nie zapomnę pięknego rudego pieska z Radomia o przejmująco smutnym spojrzeniu - zawsze możesz na mnie liczyć!!! Kocham cię Rudi!!!

Posted

agusiazet napisał(a):
...Dowieźć to się zobowiązywał gallagro (nie pamietam, czy tak sie pisze login Tomka) i mam nadzieję, że dotrzyma słowa, bo to dzięki jego sugestiom co do Allegro ktoś się Rudaskiem zainteresował....

I po co mi to było :roll:.
Skoro obiecałem, nie mam innego wyjścia ;).
Jeśli wcześniej nie trafi się okazyjny transport, prawdopodobnie we wtorek Rudi pojedzie do Bydgoszczy.

ps. mój login piszę się nieco inaczej :cool3: :evil_lol:.