agusiazet Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Coś wpłynie z aukcji bazarkowych, ale kokosy to nie będą. Pewnie ok. 60 - 70 zł, ale zawsze coś. Taen łaciaty jest fajny, podobny do moich, jak one sobie radzą? Czy nie mozna go odpchlić? Quote
agusiazet Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Aniu, widziałam w rozliczeniu, że Rudi ma 50 zł w skarpecie. Ja wiem, że z każdym dniem dług rośnie o 12, ale pod koniec miesiąca powpłacam to, co uzbieram na bazarku, będzie ok 100 zł i już myslę nad następnymi aukcjami. Czy Rudi szuka jakoś domu, jest gdzieś ogłoszony i co z jego tasiemcem? Quote
Tigraa Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Dropsa odpchlę jak tylko go spotkam,ostatnie spotkanie bylo przypadkowe.Nie wiem gdzie on dokladnie koczuje. Rudi byl ogloszony ale mysle ze juz nie jest.Moje ogloszenia chyba juz powygasaly.Allegro tez.Trzeba wznowic ogloszenia.On juz jest w hoteliku 4 miesiace:-( agusiazet dziekuje za pomoc.Waldi,przyjaciel koni rowniez-oraz wszystkim ktorym jego los nie jest obojętny :Rose: Quote
red Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Aniu ponawiaj ogłoszenia gdzie się da, on tak długo już czeka. Quote
agusiazet Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Ja poproszę Supergogę o fajny tekst na Allegro, bo ona ma w tym względzie talent i pisze strasznie chwytające za serce teksty, może tym razem się uda! Quote
agusiazet Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Supergoga chora, a i tak pomaga suniom z Zamościa. Trochę odczekam i dopiero ją poproszę o napisanie tekstu dla Rudaska! Quote
Tigraa Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Bylam wczoraj odwiedzic Rudiego. Zrobił się z niego śliczny pies.Przytył,zmężniał i zmądrzał.Super bawi się z suniami Agnieszki,odnalazł się w sforze.Są znaczne postępy.Ale dom musi byc z ogrodem,bo na smyczy nie da się prowadzic a bez smyczy ucieka.Dom z ogrodem i solidne ogrodzenie.Rudi raczej na zawsze pozostanie psem podwórkowym.Nie znosi zamknięcia w domu.Musi miec mozliwosc spania w jakimś ciepłym pomieszczeniu. Potem wkleję fotki. Quote
agusiazet Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Rudi, fajny psiak z Ciebie, kto by Cię chciał wziąć? Quote
agula Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 tak mi sie zdaje, że na tych zdjęciach to psi koledzy troszkę dokuczaja Rudiemu :shake: niegrzeczne bestyjki:mad: Quote
agusiazet Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Rudasku Twoje aukcje mają się całkiem dobrze, będzie trochę kasy na hotelik!!! Quote
Tigraa Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 agula napisał(a):tak mi sie zdaje, że na tych zdjęciach to psi koledzy troszkę dokuczaja Rudiemu :shake: niegrzeczne bestyjki:mad: to są koleżanki,a Rudi całkowicie podporządkował się kobietom;) Quote
agula Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Ania-tygrysiczka napisał(a):to są koleżanki,a Rudi całkowicie podporządkował się kobietom;) no tak:-o , to wiele tłumaczy:cool3: Quote
jotpeg Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 eee te kolezanki to chyba jakies france, jak, nie przymierzajac, moje z pracy; Rudi calkiem w rog przy plocie zagoniniony... Quote
agula Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Rudi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ocknij sie pokaz kto tam rządzi Quote
Tigraa Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 On chyba lubi dominujące dziewczyny:cool3: w każdym razie nie wyglądał na nieszczęśliwego;) Quote
agusiazet Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Rudi na Afn-ie ma 157 zł i jeszcze przybedzie z moich aukcji ok. 100 zł. Na ile dziura hotelikowa zostanie załatana? Quote
Tigraa Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Hotelik jest oplacony do 26 stycznia,na dzien dzisiejszy dlug wynosi więc 336 zl. agusiazet wielkie dzięki :Rose: Quote
agusiazet Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Aniu, to nie dla mnie te podziękowania, tylko dla waldi 481 za sprzedane monety i dla Dąbrówki!!! Dąbrówko, co z Misiowym domkiem i jak Twoja kanapa? Ja wpłacę pieniążki dla Rudiego jak wszystkie będą na moim koncie, myślę,że starczy prawie na cały dług, a jak nie to mam już rzeczy na nowe aukcje i one też będą dla Rudaska. A gwarantowane 50 zł też przeleję dla Rudiego po pierwszym. Ja po prostu kocham tego psa, choć nie mogę go wziąć!!! Quote
Tigraa Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Dąbrówko,waldi481,agusiazet dziękuję Wam w imieniu Rudaska :Rose: :Rose: :buzi: Szczęsciarz ma kochające ciocie i wujków,którzy mają go w swoich sercach. Quote
agusiazet Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Ale mimo cioć i wujków, własny domek bardzo by się przydał!!! Quote
agusiazet Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Przelałam dla Rudiego 81 zł zarobione na bazarku, żeby dług za hotelik się zmniejszał!!! Ale jeszcze trwają aukcje dla niego i coś nowego wystawię, żeby Rudasek był beż długów!!! Quote
agusiazet Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Prosba do Supergogi napisana, jak dziewczyna znajdzie trochę czasu to na pewno pomoże! Ma to we krwi!!! Quote
Recommended Posts