Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Coś wpłynie z aukcji bazarkowych, ale kokosy to nie będą. Pewnie ok. 60 - 70 zł, ale zawsze coś.
Taen łaciaty jest fajny, podobny do moich, jak one sobie radzą? Czy nie mozna go odpchlić?

• Replies 862
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aniu, widziałam w rozliczeniu, że Rudi ma 50 zł w skarpecie. Ja wiem, że z każdym dniem dług rośnie o 12, ale pod koniec miesiąca powpłacam to, co uzbieram na bazarku, będzie ok 100 zł i już myslę nad następnymi aukcjami. Czy Rudi szuka jakoś domu, jest gdzieś ogłoszony i co z jego tasiemcem?

Posted

Dropsa odpchlę jak tylko go spotkam,ostatnie spotkanie bylo przypadkowe.Nie wiem gdzie on dokladnie koczuje.

Rudi byl ogloszony ale mysle ze juz nie jest.Moje ogloszenia chyba juz powygasaly.Allegro tez.Trzeba wznowic ogloszenia.On juz jest w hoteliku 4 miesiace:-(
agusiazet dziekuje za pomoc.Waldi,przyjaciel koni rowniez-oraz wszystkim ktorym jego los nie jest obojętny :Rose:

Posted

Bylam wczoraj odwiedzic Rudiego.
Zrobił się z niego śliczny pies.Przytył,zmężniał i zmądrzał.Super bawi się z suniami Agnieszki,odnalazł się w sforze.Są znaczne postępy.Ale dom musi byc z ogrodem,bo na smyczy nie da się prowadzic a bez smyczy ucieka.Dom z ogrodem i solidne ogrodzenie.Rudi raczej na zawsze pozostanie psem podwórkowym.Nie znosi zamknięcia w domu.Musi miec mozliwosc spania w jakimś ciepłym pomieszczeniu.
Potem wkleję fotki.

Posted

agula napisał(a):
tak mi sie zdaje, że na tych zdjęciach to psi koledzy troszkę dokuczaja Rudiemu :shake:
niegrzeczne bestyjki:mad:

to są koleżanki,a Rudi całkowicie podporządkował się kobietom;)

Posted

Aniu, to nie dla mnie te podziękowania, tylko dla waldi 481 za sprzedane monety i dla Dąbrówki!!!
Dąbrówko, co z Misiowym domkiem i jak Twoja kanapa?
Ja wpłacę pieniążki dla Rudiego jak wszystkie będą na moim koncie, myślę,że starczy prawie na cały dług, a jak nie to mam już rzeczy na nowe aukcje i one też będą dla Rudaska. A gwarantowane 50 zł też przeleję dla Rudiego po pierwszym. Ja po prostu kocham tego psa, choć nie mogę go wziąć!!!

Posted

Dąbrówko,waldi481,agusiazet dziękuję Wam w imieniu Rudaska :Rose: :Rose: :buzi:

Szczęsciarz ma kochające ciocie i wujków,którzy mają go w swoich sercach.